حداثل از زمان اتفاقات نسخه ۱ ۲ سالی گذاشته(همون ۲ سالی که شپرد مرده بود تا زنده شه) قیافه ادم عوض میشه دیگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگه. ولی میراندا رو هنوز ترجیح میدمنقل قول:
Printable View
حداثل از زمان اتفاقات نسخه ۱ ۲ سالی گذاشته(همون ۲ سالی که شپرد مرده بود تا زنده شه) قیافه ادم عوض میشه دیگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگه. ولی میراندا رو هنوز ترجیح میدمنقل قول:
ميراندا كه طبيعي نيست! ساخته شدست. طبيعي رو بچسب!!نقل قول:
ولی میراندا رو هنوز ترجیح میدم
من كه خيلي با قيافه ي جديد اشلي حال كردم دقيقا همون شرايطي رو پيدا كرده كه من ميخوام، موهاي بلند، آرمور آبي و...
من شرط ميبندم خيلي ها كه 1 رو بازي نكردن و اشلي رو نميشناسن تو 3 ميان به سمت اشلي، ببينيد كي گفتم :31:
خدا كنه اواخر ژانويه دمو بياد تا بتونم راحت امتحانام رو بدم!
من یکو بازی نکردم....عکسی از اشلی ندارید؟نقل قول:
با میراندا حال نمیکنم :31:
پس این همون خانومست که دیدیمش تو نسخه 2 :31:..البته اونجا یادمه تریپ و قیافش فرق میکرد واسه همین اصلا واسم آشنا نبود...
نقل قول:
ربط نداره. الان شپرد خودش هم دیگه طبیعی نیست!:31: تازه بعد میراندا جک و کاتسومی رو ترجیح میدم حیف که کاتسومی تو کفه جیکوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی خداییش اشلی خیلی خوشگل تر شده
خوب شد آخر 2 با همه بهم زدم تا با اشلی بمونم
اشلی عشق دیرینه شپرده
به عکس نگاه کنید انگار شپرد با زنش اومده جای لیارا
من فقط با صدای میراندا حال میکردم :31:
اشلی دیگه شاخ شده واسه خودش spectre شده. میراندا لهجش هم قشنگ بود. از لیرلا بدم میاد:2:
عجب :grrr:مگه لیارا چشه.من تو مس 1اونو به اشلی ترجیح دادم هم صداش قشنگه هم نسبت به اشلی بهتره:40:.فقط من موندم تو چطور دلت اومد با جک رمنس کنی:31:(جک همونه که بدنش پر از تاتو است و سرشم کچل:2:)نقل قول:
ولی اشلی از کجا می دونی اسپکترا شده؟
من وایمسم تا بازی بیاد ....بعد همسرمو انتخاب کنم ...الان زوده :31:
نقل قول:
اشلی بعد مرگ شپرد اسپکتر میشه. اه لیارا موجود آبی زشت:31: البته من هم در یک و هم در ۲ باهاش رمانس کردم:27: چیه لذت جنسیشون ذهنیه:2: من دلم واسه جک سوخت .بنده خدا ادم بدی نیست بدی زیاد دیده.:41: البته من یکبار بهش یک دیالوگ renegade زدم و باهام رومانس کرد بعدش دیگه جوابمو نمیداد(بار اولی که بازی کردم) :21:
فقط امیدوارم خر نشن کسی رو که باهاش رومانس میکنی رو بکشن!