امروز 40% شدیم 16 میلیون CR هم در Auction House ماشین فروختیم بد حال داد : دی
Printable View
امروز 40% شدیم 16 میلیون CR هم در Auction House ماشین فروختیم بد حال داد : دی
مثل FM3 پیست های بازی اکثرا تکراریه ؟
یا پیست های زیاد و متنوعی داره؟
نه پیستاش عالین + یه گرافیک فوق العادهنقل قول:
دفعه بعد اسم پنج تا پیست که باهاشون حال کردم و میزارم
:21:
چه جوری میشه ماشین فروخت؟؟؟؟
میشه دو نفره بازی کرد این بازی رو؟
اگر لایو داری که میتونی Auction Car بزنی که ملت بیان بخرن اگر نداری باید Sell کار بزنینقل قول:
بله میشهنقل قول:
Season Pass را گرفتیم ! این Aventador لعنتی خیلی خوبه !
یه سوال؟
من می دونم که توپولوژی بازی طوریه دیسک ارور اینا زیاد میده پرس و جو کردم گفتم اگه به شیوه ماکس بورنر رایت میشد این اتفاق نمی افتاد... حالا دو تا سوال دارم همه کسانی که دارن این رو بازی می کنن دیسک بازیشون به شیوه ماکس بورنر رایت شده که می تونن اینقدر راحت بازی کنن و پیش برن؟ اگه مشکل 97 درصد رایت شدن هست خوب بازی های CoD Battle Geow سه (همه شون 3 داشتن فاکتور گرفتم :31:) هم 97 درصدی هستن اونها این مشکل رو نداشتن من خیلی سعی کردم جواب بگیرم ولی خوب نشد 2 بار از جاهای مختلف بازی رو خریدم ولی دیسک یک هر جفتشون ایمیج هم حجم داشتن و حجمشون هم شیوه 97 درصدی رو نشون می دن الان مه LT3 ریختم مشکلم 2 تا شده دیگه از روی فلش هم بازی رو نمی خونه و مجبورم از رو دیسک بازی کنم به هر حال سوالی که برام پیش اومده اینه همه کسانی که اینجا بازی رو می ترکونن بازیشون مکس بورنر رایت شده که می تونن اینقدر راحت بازی کنن؟ کلا دارم از حسودی می ترکم...
درسته اونام 97 درصدی هستن و مشکلی در حالت آفلاین ندارننقل قول:
ولی این هم آفلاین هم آنلاینش مشکل داره
برادر نوید (رزیدنت اویل) تا اونجایی که میدونم اوریجینال داره
بقیه هم یه خاکی به سرشون ریختن:41:
منم یه دونه برنر مکس شده خریدم فقط دیسک یکشو هفت تومن:18:
مشکل اینجاست که دیسک های Forza 4 حاوی یه لایه امنیتی به اسم CIV هستن که این مشکل رو بوجود میاره.بقیه بازی ها این CIV رو ندارن و بری همین اجرا میشن و مشکلی ندارن..........نقل قول:
اگه مشکل 97 درصد رایت شدن هست خوب بازی های CoD Battle Geow سه (همه شون 3 داشتن فاکتور گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم 97 درصدی هستن اونها این مشکل رو نداشتن من خیلی سعی کردم جواب بگیرم ولی خوب نشد 2 بار از جاهای مختلف بازی رو خریدم ولی دیسک یک هر جفتشون ایمیج هم حجم داشتن و حجمشون هم شیوه 97 درصدی رو نشون می دن الان مه LT3 ریختم مشکلم 2 تا شده دیگه از روی فلش هم بازی رو نمی خونه و مجبورم از رو دیسک بازی کنم به هر حال سوالی که برام پیش اومده اینه همه کسانی که اینجا بازی رو می ترکونن بازیشون مکس بورنر رایت شده که می تونن اینقدر راحت بازی کنن؟ کلا دارم از حسودی می ترکم...
یه فکر عجیب به ذهنم می رسه اما نمی دونم عملی هست یا نهاینکه اون دیسک 1 رو ایمیج برداری تورنت کنی بعد بهم اطلاع بدی هماهنگ بشیم من اون 3 درصد رو دانلد کنم یعنی از دیسک خودم ایمیج کنم اگه از طریق تورنت 97 درصد رو چک کنه بقیه هرچند مگ باشه اون 3 درصد در عرض یکی دو ساعت می تونم از طریق تورنت بگیرم فکر می کنم عملی باشه چه اگه تو ایمیج بگیری از دیسکت از ایمیج من یه مقدار حجمش بیشتره من اون مقدار رو از تورنت شاید بتونم بگیرم ازت و روی ایمیج خودم اضافه کنم به نظر نمیاد عملی باشه ولی به امتحانش می ارزهنقل قول:
البته اگه برات مقدور باشه نباشه که هیچ ولش منتظر پچ می مونم یا یه جوری با این وضع ادامه میدم