-
سلام.ازطریق مدار اقای کاظملو موفق شدم dtv ال ای دی -ال جی4500رافعال کنم.اماکنجکاوی کرده و وارد آپشن تولز 1شدم وگزینه یmakerرابه شارپ و...تغییر دادم ولحظه ای تمام صفحه خط خطی افقی شد وسپس سیاه رنگ شد ودیگر ریموت دستساز وکنترل خود دستگاه کار نمی کند(بجز پاور).خواهشا" اگر کسی میتونه کمک وراهنماییم بکنه:mellow::worried: [کمک برسونید به میلم]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
سلام.ازطریق مدار اقای کاظملو موفق شدم dtv ال ای دی -ال جی4500رافعال کنم.اماکنجکاوی کرده و وارد آپشن تولز 1شدم وگزینه یmakerرابه شارپ و...تغییر دادم ولحظه ای تمام صفحه خط خطی افقی شد وسپس سیاه رنگ شد ودیگر ریموت دستساز وکنترل خود دستگاه کار نمی کند(بجز پاور).خواهشا" اگر کسی میتونه کمک وراهنماییم بکنه:mellow::worried: [کمک برسونید به میلم]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
چي سفارش دادين؟
من اگه بخوام سفارش بدم بگم چي ميخوام؟
ممنون
-
1-ایا با ورود به منوی مخفی پلاسما ی الجی می توان فریم وهرتز را تنظیم کرد pt3510
از همه چیش راضیم تصویرش از ال ای دی هم بهتره.فقط تو تصاویر تند مثل فوتبال گاهی اشیا متحرک کمی تار میشه .
2- ایا مشکل پلاسما هاست یا تو ال سیدی ال ای دی هم هست؟
3-به هرتز مربوط میشه یا به فریم تصویر؟ چون این مدل در هردو تراز بالایی داره.
-
ال جی ال ای دی 6500
سلام
من ال جی مدل 6500 دارم ال ای دی 42 اینچ
اولش دیجیتالش فعال نبود اما توی قسمت نت کست 4تا گزینه داشت که یکیش مووی انلاین بود
اما بعد از اینکه اومدن و دیجیتالش رو فعال کردن دیگه اونا نبودن و فقط گزینه مربوط به اب و هوا رو داشت
چجوری میشه وارد منو مخفیش بشم؟
حتما باید ازون کنترل هایی که طرف داشت داشته باشم؟
ممنون میشم جوابم رو بدین
-
دوستان من وارد منوی مخفی ال جی 8500 شدم ولی نمی دونم چه گزینه ای را برا فعال کردن تیونر دیجیتال باید تغییر بدم ، می ترسم اشتباه کنم و دچار دردسر بشم ، دوستانی که آگاهی دارن لطفا راهنمایی کنید.
-
سلام
چجوری وارد منو مخفی 8500 شدی؟
با چه وسیله ای؟ چحوری و از کجا گرفتی یا درست کردی؟
-
با سلام
آیا تلویزون های پلاسما ال جی هم منو مخفی دارن ؟ 50pw3500
-
سلام
من برنامه irremote را نصب کردم و با وصل شدن به اینترنت هم start service را گرفتم. ولی تلویزیون هیچ عکس العملی نشون نمیده. لطفا راهنمایی کنید. (موبایل N95)
ممنون
-
5600 led
سلام
من ال جی مدل 5600 دارم ال ای دی 42 اینچ
اولش دیجیتالش فعال نبود اما توی قسمت نت کست 4تا گزینه داشت که یکیش مووی انلاین بود
اما بعد از اینکه اومدن و دیجیتالش رو فعال کردن دیگه اونا نبودن و فقط گزینه مربوط به اب و هوا رو داشت
چجوری میشه وارد منو مخفیش بشم؟
حتما باید ازون کنترل هایی که طرف داشت داشته باشم؟
ممنون میشم جوابم رو بدین
راستی میشه قابلیت ضبط روی فلش هم بهش اضافه کرد یا نه؟
-
سلام
من پس از فعال سازی تیونر دیجیتال 42ld460c روی IR حالا مشکل زیر نویس فارسی دارم که اولا از چپ به را ست نشون میده و همچنین حروف به صورت منقطع است. لطفا راهنمایی کنید. به منوی مخفی هم دسترسی دارم.
ممنون