کارنامه ی این مورینیو واقعا درخشانه!!! نکته جالب اینجاست که مورینیو همیشه با یه بارسای آماده روبرو بود، اما گواردیوالا نه. هم با یه رونالدینیو آماده، هم با یه مسی آماده، ژاوی و اینیستا ( دکو سابق ) هم که همیشه بودن...نقل قول:
Printable View
کارنامه ی این مورینیو واقعا درخشانه!!! نکته جالب اینجاست که مورینیو همیشه با یه بارسای آماده روبرو بود، اما گواردیوالا نه. هم با یه رونالدینیو آماده، هم با یه مسی آماده، ژاوی و اینیستا ( دکو سابق ) هم که همیشه بودن...نقل قول:
حدس میزنم به عنوان یک رئالی تا قبل از 3-1، مورینیو و اینتر براتون اهمیت نداشته و پیگیری نکردید.نقل قول:
2009-10 UEFA Champions League
Internazionale 0-2 Barcelona
بدون مسی و زلاتان!
Internazionale 3-1 Barcelona
بارسلونای آماده؟ اینتر ناآماده؟ شوخی میکنید.
من گفتم رئال بازيکناي شبيه به هم ميگيرهنقل قول:
شما گفتين معنيشو نميفهميد
منم سعی کردم به شما یاد بدم که نیازی نیست به جای هافپک برین دروازه بان بگیرین تا شکل تیمیتون تغیر کنهنقل قول:
بازیکنای شبیه به هم؟
من اینو دیگه متوجه نمیشم
حتما به جای پلی میکر باید بریم گل کیپر بگیریم تا شبیه به هم نباشن؟
میرین یه هافپک میگیرین که نوع فوتبالش با هافپک قبلی متفاوت باشه
البته توقع ندارم متوجه بشین
شناختتون از فوتبال واقعا مشخصه :31:
البته فلسفه رئال برای گرفتن بازیکن تو چند سال اخیر بیشتر جنبه تجاری و فروش لباس بازیکن و تبلیغاتو .... غیره داشته تا موفقیت تیمینقل قول:
یه تیم بر اساس سبک ترکیب تیمش + فلسفه باشگاه+ نظر سرمربی + بودجه و... میره بازیکن میگیره
خوب حالا این شدنقل قول:
خوب شما که ماشا.. خیلی شناخت فوتبالی داری
میشه بگی وقتی یه بازیکن تو سیستم یه تیم جا افتاده
باشگاه چرا باید سیستم کاریشو عوض کنه تا یه بازیکن خاص به سیستمش بخوره در صورتیکه میتونه بره یه بازیکن مثل نفر قبلی پرورش بده یا بخره؟
مثال بارزش زلاتانه
زلاتان یه بازیکن خیلی موفق بود که اومد تو بارسا ؛ به تاکتیک بارسا نخورد و حالا داره ازش خارج میشه
شما حتما توقع داری بارسا بیاد به خاطر زلاتان سیستمشو که باهاش چند ساله داره تو اروپا آقایی میکنه عوض کنه؟
معنی شناخت فوتبال رو فهمیدیم
استقبال شد. :31:نقل قول:
اکشن 2
> مورینیو برابر گواردیولا
2009-10 UEFA Champions League
Internazionale 0-0 Barcelona
Barcelona 2-0 Internazionale
گروهی - پیروزی بارسلونا
Internazionale 3-1 Barcelona
Barcelona 1-0 Internazionale
صعود اینتر و قهرمانی
2 باخت 1 برد 1 تساوی
این فصل؟
این تندخویی شما تو جواب دادن منو کشته دیگه:31: من کی گفتم که تیم مورینیو آماده نبوده؟ اتفاقا اون 2 بازی رو هم دیدم...نقل قول:
لیگ ایتالیا رو دنبال نمیکنم، چون تو این بازی یه اسپانیایی بود نگاه کردم.
شت! دوباره باید بریم روسیه.
آسون ترین گروه بهتون خورده حالا اینطوری برخورد میکنید؟ دی:نقل قول:
اگه تو g می افتادید چی میگفتید؟
خوب ما هم دوباره باید بریم سن سیرو
والا سختم افتادیم. اینترو راحت شکست دادیم و به عنوان تیم اول صعود کردیم. فرقی نکرد.نقل قول:
به آنالیزورای زخمی توجهی نکنید. پارسال بارسلونا اینتر روبین دیناموکیف رو ساده می دیدن.
یه سوال که از خیلی وقت پیش تو ذهنم بود و اون اینکه این مرحله گروهی تموم شد و تیم ها صعود کردن موقع قرعه کشی مرحله حذفی بازم گلدان تیم اول و تیم دوم داره یه همه اسم هارو میریزن تو یه گلدون به ترتیب قرعه میکشن