مصاحبه پش بازی اینتر - رم
کارشناس اینتر : Mohammad (محمد)
برای شروع خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کی طرفدار اینتر هستید و به چه دلیل طرفدار این تیم شدید؟
به نام خدا
محمد هستم ، 24 ساله . از بین تیم های کالچو و مشخصا اینتر ، میلان ، یوونتوس ، رم ، لاتزیو و فیورنتینا طرفدار اینتر شدیم ! بازیکنان بزرگ این تیم شروع علاقه من بود . بازیکنانی مثل خاویر زانتی(بازیکن مورد علاقه من) ، پالیوکا ، روبرتو باجو، ونتولا ، زامورانو،سیدورف،رکوبا،فلا ویو کون سه سائو ، گابریل باتیستوتا ، هرنان کرسپو و ...
انتخاب بنیتس برای دفاع از سه گانه اینتر رو چگونه ارزیابی می کنی ؟ به نظرت اصلا بنیتس انتخاب درستی بوده ؟
راستش من به بنیتز اعتقاد ندارم ! شاید مربی باهوشی باشه اما به نظر من برای لیگ ایتالیا و اینتر ساخته نشده . خوشبختانه تا اینجا که خوب بوده ، براشون آرزوی موفقیت داریم .
میتونیم به اینتر بدون مورینیو امیدوار باشیم؟
بله، کاملا . اینتر بازیکنان تاثیرگذار و بزرگی داره که می تونن به هر مربی کمک کنند . همچنین بعد از قهرمانی در اروپا مسلما همه یه طوره دیگه به این تیم نگاه می کنند و به همون نسبت دید بازیکنان هم تغییر کرده . ضمن اینکه در ایتالیا اینتر حرف اول رو می زنه ! به نوعی شده قدرت بلامنازع !!
برخی بر این عقیده اند که پس از ماجرای کالچوپولی بود که اینتر موفق شد در سری آ ، به عبارتی برخی علت سلطه اینتر بر سری آ را ، تضعیف شدن تیمهایی مثل رم و میلان و یووه می دونند ، نظری داره در این رابطه ؟
تا حدودی با این نظریه موافقم بعبارتی نقشش رو در حدود 30-40% می دونم . اینتر خودش رو خوب بالا کشید و در اوج موندن کار بسیار سختیه که این تیم از عهدش براومد ! و دیدیم که فصل قبل هم بالاخره به هدفشون رسیدند و بر بلندای اروپا ایستادن ! این نشون میده صرفا "اتفاقات" این تیم رو به چنین جایگاهی نرسونده .
بازی با رم رو چطور می بینی ؟ و البته دیگه مورینیویی نیست که رانیری رو تحقیر کنه:31:
اگه منظورتون از تحقیر جنگ های روانی هست که بله ! آقای خاص سردار جنگ های روانی هست ! اما از لحاظ فنی هم این بازیکنان و مربی برای تحقیر رم کافین !!:31:
بازیه اینتر با رم از جمله بازی های همیشه جذاب ایتالیا هست به این دلیل که از بین سایر رقبا برای اینتر ، در سال های اخیر رم از بقیه موفق تر بوده و البته همچنان در سایه اینتر !!
ترکیب پیشنهادیت برای این بازی چیه ؟
یادم نمیاد آخرین باری که بازیه اینتر پخش زنده بود کی بود ، هرچی دیدم بازیه میلان بوده . به همین دلیل ترکیب دقیقی رو نمی تونم حدس بزنم . تر کیب رو می ذارم به عهده بنیتز ! :D
پیش بینی نتیجه ؟
برد اینتر با اختلاف دو گل
در باره تیم همشهری و رقیب اصلی تیمتون در کالچو نظری داری ؟
ضمن احترام به این تیم و طرفداراش عرض کنم که اینتر در حال حاضر یه سر و گردن بالاتر از میلان هست ! میلان سعی کرد با گرفتن بازیکنانی نامی به نتایج دلخواه دست پیدا کنه که تا کنون شاهد این موضوع نبودیم ! آخرین بازیش رو که می دیدم مشخصا با میلان ایده آل خیلی فاصله داره ! به نظر من میلان نیاز به یه خونه تکونی داره ! میانگین سنی این تیم بالاست .
در رابطه با کلمات زیر اولین چیزی که به ذهنت می رسه رو بگو .
زلاتان : مهاجمی کاربلد ! اما اسیر اتفاقات حواشی فوتبال ! (حیف!)
مورینیو : اینقدر گفتن آقای خاص آقای خاص که همین به ذهنم میاد ! :31: اما یه مربی باهوش که اداهاش بیش از اندازست !!
روبرتو مانچینی : فکر می کنم هنوز به جایگاه اصلیش نرسیده ! مربی دوست داشتنی !
قهرمانی CL : هیجان انگیزبود ! بخصوص وقتی تویه فینال تیمی رو شکست بدی که هیچ علاقه ای بهش نداری !
ماسیمو موراتی : ماسیمو موراتی ! :31:
بالوتلی : من بهش اعتقاد داشتم اما مربیان اینتر خیر ! :31: مهاجم آینده داریه !
در پایان اگر نظرجدیدی در باره گروه Fan VS Fan داری بگو.
در پایان از شما و سایر دوستانی که واسه گروه زحمت می کشند تشکر می کنم . ایده های بسیار خوبی در حال اجرا هست .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ . ن : البته ما علاقه داشتیم که چون این بازی نسبتا مهم هست به صورت مصاحبه دو طرفدار اینتر و رم با هم برگزار بشه ( مناظره مانند ) اما کارشناس منتخب رم ( charlize ) بنا به دلایلی ترجیح دادند که فعلا بطور کلی در بحثهای ورزشی شرکت نکنند . امیدواریم نظر ایشون به زودی تغییر کنه .
با تشکر.