دوما اینکه استانداردهای بازی هر نسل دچار تغییر میشه و یک جورایی از این رو به اون رو میشه (دیگه الان کسی نمیاد 10 تا اسلحه برای یک شخصیت بزاره، توی خود Bioshock Infinite هم این مورد برداشته شد) بنابراین کسی نمیاد بگه GT3 اون متا رو داره، پس بهترین بازی ریسینگ هست!! همه چیز نسبت به زمان خودش سنجیده میشه.
بحث سنجش زمانی بازی شد، باید بگم که Bioshock بسیار بسیار کار سختی رو کرده، کاری که حتی Valve هم تا الان نکرده. اینکه بیای یک سبک کامل شدهای همچون FPS رو بعد از HL2 و Halo و Doom و ... اینطور تکامل و پیشرفتش بدی که در سال 2013، به چنین موفقیتی دست پیدا کنه، کار اصلا سادهای نیست. حالا توی این نسل یک HL شمارهدار ندیدیم که بخواد تعریفهای این سبک رو بالا پایین کنه، برا همین اصلا من نمیتونم بگم که Valve میتونه این کار رو بکنه یا نه. اما مسئله اینکه Irrational Games و لوین، در این نسل 2 بازی دادن که هردوشون جزو شاهکارهای FPS محسوب شده و دارای کیفیت بسیار بالایی هستند. کاری که Halo هم نتونست انجام بده و دیدیم که در هر نسخه ضعیف و ضعیفتر از نسخهی اول شد. اما من اصلا نمیتونم حضم کنم که چجوری این استودیو 2 تا بازی فوقالعاده و FPS ساخته، که هردوشونم اینقدر کیفیت بالایی داشته باشند. توی این سبک خیلی سخته انجام اینکار در فاصلهی زمانی 5- 6 سال. بازیهای دیگری هم بودن که اینقدر پیشرفت قویای داشتند، اما بیشترشون تو سبکهای دیگهای جز FPS بوده. درواقع کار لوین رو هیچکس تابحال انجام نداده. (HL در طی 2 نسل پیاپی تونست کیفیت HL رو حفظ کنه و اون دوران هم به دلیل اینکه تازه این سبک در اوایل کار خود به سر میبرد، پیشرفت دادنش کار سادهتری بود تا این نسل)