کلیه منابعی رو که گذاشتم با سند مدرک حرف میزنند و باید کلیه صفحاتی که اورده شده رو مطالعه کنید در این کشور که هر لحظه روشن فکران و هویت طلبان رو میکشن و سند های تاریخی بسیاری رو ازبین میبرن تا امثال شما با دروغ و توهم پان فارسیستی در کشوری به نام ایران و نژادی به نام اریا تمامی خواسته های بیمار خودون رو ارضا کنیدنقل قول:
اسم این دروغگو نیار که فکر کنم موقع نوشتن مطالبش تو رویا بوده..اگه اینا مرجع تو هستند کاملا در توهم محض به سر میبری...تو یه پاراگرف یه خیالپردازی میکنه و تو پاراگراف بعدی خیالپردازیهای خودشو نقض میکنه.. تماما جکه هر وقت یاد خیال پردازیهاش میوفتم دیگه جلوی خندم نمیتونم بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثر اینایی که نام بردی دنبال شونیسم ترکی هستند و بیشتر از ظرفیت که انسان بودن بهشون داده دروغ پراکنی کردند...و همانند جنابعالی دچار توهم مضمن هستند .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم صحبتات بو داره نکنه خودتم دنباله رو پان تر------کی هستی.. چون عمرتو در دنیای دروغ پراکنان میگذرونی....
در مورد 7000سال تاریخ زبان ترکی تو منطقه شمال غرب ایران منابع بیار نه نظرات شخصی یه سری ادم توهم زده عنوان کن منابع قابل استناد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب عزیز برادر چه بخوای چه نخوای... با تفکرات منفی و دروغی که به شما القا شده شما موضع گیری خودتو میکنی...ولی شما و هم فکرای شما ایرانی هستین و در گذشته به زبان فارسی تکلم میکردید..ولی ترک نژاد نبوده اید و در گذشته گذشتگانتون در مناطق شمال غربی ایران با نامهای پارسی همانند تبریز واذربایجان سخن پارسی میگفتند ..
حکومتهایی که به ایران حمله کردندو از چند صد سال پیش با وارد کردن زبان ترکی به منطقه ما و تا کنون ...برای تفرقه واختلاف و در جازدن این کشور با تمدن ..این گونه کردند که شما به چیزی که به زور بهت القا شده افتخار کنی و با تجهیز کردن یه عده کوته فکر ونادون تاریخی خیالی درست کردند و شما رو سرگرم این تاریخ کردند...
کماکان اگه حرفی یا منابع قابل استنادی در مورد 7000سال تاریخ زبان ترکی تو منطقه شمال غرب ایران دارید منتظریم
یک روز مغول ها ما رو ترک میکنند یه روز محمود غزنوی و یک روز ازون حسن و یک روز رو هم اختصاص میدیم به هیتلر و ناپلون
من منابع خودم رو گذاشتم شما نیز منابع خودتون رو در مورد کوروش بزارید از حکومت رسیدن تا مرگ! تا بفهمید که ترک ها بودند و هستند و چرا شما دوست دارید نباشند!
اگر به امثال مورخین پرفسور و قابل احترام که عمرشون رو گذاشتن اعتقاد نداری چطور انتظار داری من نوشته های ویکیپیدا رو که هرکسی میتونه بنویسه و مطلب تولید کنه رو قبول کنمنقل قول:
نظرات شخصی یه سری ادم توهم زده عنوان کن منابع قابل استناد
یا امثال یهودیان و انگلیسیان مورخی که تاریخ پارس رو نوشتند و حتی اعتراف کردند که در مقابل دریافت وجه از دولت ایران اینکار رو کردند
تاریخ پارس حدود 80 ساله که به وجود امدبا دروغ و... درحالی که اگه بتونی تاریخ سومر و اشور و بابل رو بخونی و نزدیکی فرهنگ و اداب و رسوم و زبان رو ببینی و
ترجمه های موجود رو بخونی میتونی بفهمی که کلیه نام و نشان ها و ... در اذربایجان به زبان ترکی هست
بهتره بری و DNA ترک های موجود رو ببینی تا بفهمی که ما با فارس ها تفاوت بسیاری داریم و البته کمی شبیه
چنین تفاوتی DNA با تعییر زبان به وجود نمیاد!
تا به حال پرسیده اید که چرا به کسانی که تاریخ ترک ها رو مینویسیند یا مطالعه میکنند(که حق هرکسی است)بدون اینکه تحریکی برای خون ریزی باشن میشن پان ترک و شونیسم ترک؟ دلیلش ساده است چون در مقابل شونیسم فارس هستند مقابل الینه کردن ملتی از فرهنگ خودشون هست