کسی در مورد دانشگاه سراسری بناب اطلاعی داره ؟
اصلا خوابگاه داره یا نه ؟ خوابگاه خود گردان هم نداره ؟
Printable View
کسی در مورد دانشگاه سراسری بناب اطلاعی داره ؟
اصلا خوابگاه داره یا نه ؟ خوابگاه خود گردان هم نداره ؟
کسی درمورد خوابگاه های امیرکبیر و علم و صنعت اطلاعاتی داره؟ اینا که همشون تو دفترچه راهنمای انتخاب رشته نوشته بودن هیچ تعهدی ندارن درقبال دادن خوابگاه! یعنی چی؟ نریم اونجا بعد بگن خوابگاه نمیدیم!
( امیرکبیر ) خوابگاه که هست ... ولی اینی که نوشتن واسه اینه که اگه اتفاقی افتاد این وسط و مشکلی پیش اومد عذر قبلی داشته باشن !نقل قول:
سلام دوستان...کسی اینجا در مورد وضعیت خوابگاه در دانشگاه کاشان داره؟ من با درخواست مهمانیم موافقت شده تماس گرفتم گفتند شما شبانه محسوب میشید و خوابگاه بهتون تعلق نمیگیره. الان من چیکار میتونم بکنم؟!خوابگاه خودگردان واسه پسرا تو سطح شهر هست؟
سلامنقل قول:
ببخشد منظورتون از"با درخواست مهمانیم موافقت شده تماس گرفتم گفتند شما شبانه محسوب"چیه ؟ در خواست مهمانی؟میشه بیشتر توضیح بدی؟
مگه الان مشخص میشه که ادم کجا قبول شده!:18:؟
دانشگاه کاشان رتبه 22 بین دانشگاه های کشور و داره و این خوبه و ........
فکر کنم شما بد متوجه شدید...من امسال سال دوممه...سال اول دانشگاه سمنان بودم حالا درخواست مهمانی به کاشان دادم که موافقت شده...فقط میخواستم درباره وضعیت خوابگاه تو کاشان اطلاعاتی بدست بیارم که انگار کسی اینجا اطلاع نداره!
در مورد وضعیت خوابگاه دانشگاه لرستان(خرم آباد) توضیح بدید
دانشگاه صنعتي قم كسي نيست؟
سلام به دوستان 91 ای من مهندسی شیمی دانشگاه اصفهان میخونم ، اگه کسی در رابطه با دانشگاه یا رشته ام سوال داشت درخدمتم. اگه خواستید پ.خ بزنید ، اگرم اینجا نوشتید تو صفحه ام لینک صفحه رو بذارید چون تاپیک رو زیاد چک نمیکنم. در ضمن من خوابگاهی هم هستم سوال بود در خدمتم
سلام بنظرتون برم معماری ازاد شیراز یا برم معماری سراسری بوشهر؟؟؟؟؟؟؟:18:با این وضع خوابگاه که شما میگید برم سال دیگه بیام بهتر نیست؟:19:شیراز زندگی میکنم