زامبی کشی در غروب افتاب !!!
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
زامبی کشی در غروب افتاب !!!
.
.
اینم از عکس kestler تو بازیه conviction که البته دیروز تو بازیه h.a.w.x 2 دیدمش.اینم عکسش:
اون که محیطش سبزرنگه
چه گرافیکی داره :18: این رو بالاترین تنظیماته ؟نقل قول:
منم رو بالاترین تنظیمات بازی میکردم ولی همچین گرافیکی نداشت:13:
یه افکت ساده نور خورشید که از هیچ نوع شیدری به وجود نیومده اینقدر چشم نواز هست برای شما ؟ چطور گرافیکی داره که نورخورشیدش هیچ سایه ای ایجاد نکرده ؟ مگر نباید حفاظهای چوبی کنار پرتگاه سایه داشته باشند ! بقیه جزئیات چرا سایه ندارند ؟ سایه که دیگه جزو اولیه ترین نکات هست ...نقل قول:
راست میگه ، نور خورشید مستقیم افتاده توی دوربین ، گول زده ، وگرنه گرافیک بازی اونقدر بالا نیست .همیشه نور خورشید گول زنه ، مخصوصا توی غروب ، و دابل مخصوصا تو بازی red dead redemption :دی
یه عکس از بازی در حال ساخت توسط خودم : دی ( برای تبلیغ ) // توش از این افکت ها که از نظر بعضی دوستان گرافیک رو خارق العاده میکنه هم داره ! :31:
برای بقیش برید به لینک توی امضام ...
بازیه خوبی به نظر میاد .نقل قول:
ولی تکسچر کمی توش دیده میشه .
این برای زمانیه که بازی ناقص بود ... فقط خواستم لنز افکتش رو نشون بدم که بگم هر بازی که از این افکت ها داره خیلی گرافیک شاخی نداره .نقل قول:
الان کلا محیط رو عوض کردم و 180 درجه با اینی که توی عکس میبینی فرق داره
غلط کردم:31:نقل قول:
نقل قول:
چه کنیم عکس های ما هنریه دیگه ...:31:حالا این دوستمون خوشش اومده اینقدر نکوبینش . من خودم از زیباییه گرافیک یه بازیه ps1 هنوزم خوشم میاد . سلیقه اییه . حالا شما نمیخاد کار شناسی کنی بگی فلان جا باید سایه داشته باشه و فلان جا نباید....من که تو عنوان ننوشتم غروب افتاب با گرافیک فوق العاده :13: راستی رزولیشن بازی هم رو 1280.960 هستش.:27:.
.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------یه عکس از pop برای در اوردن حرص دوستان گرافیک شناس :31:
.
:10: