تازه اين ضعيفترين برزيل 10 دوره اخير بود
من تا حالا برزيلو اينجور نديده بودم
بي در و پيكر
پاساي اشتباه
بي ستاره
بازيكناي شبيه آدم آهني
Printable View
تازه اين ضعيفترين برزيل 10 دوره اخير بود
من تا حالا برزيلو اينجور نديده بودم
بي در و پيكر
پاساي اشتباه
بي ستاره
بازيكناي شبيه آدم آهني
شما هم شورش نکن دیگه کره خوب بود ولی این که بگیم با ناداوری و نامردی بی انصافیه منصف باشیم هممون
حتي تساوي هم حق كره نبود بايد بازي رو ميبرد .
از نظر آمار هم بهتر بود كه بيشتر دويده ولي نتيجه . . . :41:
:18:نقل قول:
شما نامردي رو تعريف كن ما هم بفهميم
نامردي؟:18:
چي چي؟:18:
گفت نامردي:18:
بابا تيمي كه نماينده ملتش نيست و به گفته سرمربيش فقط براي رهبرشون بازي ميكنن
طرفداري داره
کره شمالی فوق العاده بود
نگید برزیل ضعیف بازی کرد... برزیل نتونست جلوی کره شمالی قوی بازی کنه
باید از خودشون خجالت بکشن که ب اختلاف یک گل کره شمالی رو بردن تازه کلی شادی هم می کردن
كره شمالي به حقش در اين بازي نرسيد :( فوتبال واقعا بي رحمه :(
در یک کلام فوق العاده بازی کرد کره شمالی. امیدوارم بازی های بعدیش رو هم همینطور ادامه بده.
من البته طرفدار کره ی شمالی نیستم، ولی به هر جهت آبروی آسیا تو جام جهانی این سه تا تیم هستند، استرالیا که عملا به زور وارد سهمیه شده، کره ی جنوبی که عالی کار کرد، ژاپن هم خوب برد، کره شمالی هم گرچه باخت ولی قشنگ باخت، در مقابل برزیل باخت اونم 2 - 1 ، حالا برزیل خوب نبود و بازی نکرد و اینها دیگه از اون حرفهاست! تیم برزیل در جام جهانی بازی می کنه، دیگه این توان آخر برزیل امروز هست، پس به نظر من کره با این نتیجه از آبروی فوتبال آسیا دفاع کرد.
نظر من اینه.
نمی دونم واقعا کسی طرفدار کره شمالی هست یا نه :دی ولی اگر هست به طرفداراش تبریک می گم
به نظر من هیچ چی از ارزشهای کره شمالی کم نشد :40:
ادامه ی راه به صعود کره شمالی و رسیدن کره ای ها به مرحله ی فینال می انجامد :8:
برزیل باید امشب جشن بگیرد چون خیلی خوش شانس بود شانس بیاورند تا پایان جام دیگر با کره شمالی برخورد نکنند :21: چون انتقام بدی در انتظارشان هست گیریم این جام هم برزیلی ها حذف شوند و به کره شمالی دیگر برخورد نکنند :31: اما سالهای بعد چه ؟ کره هنوز ۶ تا طلب دارد و برزیل باید بترسد از روزهای انتقام :18::18::18:
عمو شما بازیهای بعد کره در این گروه را چگونه پیش بینی می کنید ؟؟؟
اولش که بازیکنها وایساده بودن و سرود ملی کره شمالی رو پخش میکرد یکی از بازیکنای کره داشت گریه میکرد بیچاره باورشون هم نمیشد که بیان جام جهانی . اون صحنه خیلی نارحت شدم