کم داره این بشر. حق فرانسویا بود که اوت شن.:5: اینو نگه داشتن گند بزنه به جام جهانی؟نقل قول:
آخه چرا آنری رو نیاورد........
حقشه وقتی شوتش کردن بیرون می فهمه............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کم داره این بشر. حق فرانسویا بود که اوت شن.:5: اینو نگه داشتن گند بزنه به جام جهانی؟نقل قول:
آخه چرا آنری رو نیاورد........
حقشه وقتی شوتش کردن بیرون می فهمه............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دومنک فحش بده ولی به فرانسه:5:نقل قول:
فقط فرانسه
همون فرانسه ازش حمایت کرد دیگه.نقل قول:
به دومنک فحش بده ولی به فرانسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط فرانسه
خوب تقصیر بازیکنان چیه مربی کم داره...............:38::38:
فحاشی ناموسی بازیکن تیم ملی فرانسه به "دومنش"
www.inn.ir
به گزارش شبکه ایران، باخت ناگهانی تیم ملی فرانسه مقابل تیم ملی مکزیک و کاهش شانس این تیم برای صعود به دور بعدی مسابقات جام جهانی حاشیههای بسیار زیادی را برای فرانسویهای به وجود آوزذ که مهمترین اتفاقی که در این بین روی داد فحاشی مهاجم تیم ملی فرانسه به "ریموند دومنش" بود.
"نیکولاس آنلکا" که پیراهن تیم چلسی انگلستان را در لیگ جزیره به تن میکند پس از شکست تیمش مقابل مکزیک نتوانست بر اعصاب خود مسلط شود از این رو در حالی که همه بازیکنان در رختکن تیم حضور داشتند به شدت با "ریموند دومنش" درگیر شد و با به کار بردن الفاظ ناشایست و ناموسی سرمربی تیم ملی کشورش را مورد خطاب قرار داد.
این اتفاق پس از چهل و هشت ساعت در رسانههای فرانسوی بازتاب داشت به گونهای که روزنامه "اکیپ" با به کار بردن کلمهای که "آنلکا" خطاب به "دومنش" به زبان آورده عمق فاجعه در اردوی فرانسه را به نمایش درآورده است.
گفتنی است پس از این که فرانسه در رقابتهای جام جهانی نتایج دور از انتظاری را به دست آورد هواداران این تیم به شدت از نوع عملکرد سرمربی و بازیکنان تیم ملی انتقاد کردند و خواستار بازنگری در فعالیت آنها شدند
سلام دوستان
به نظر من خیلی بده منتظر نتیجه بازی مکزیک و اروگوئه باشیم تا ببینیم
فرانسه صعود میکنه یا نه:41:
به نظر من صعود نکنه بهتره چون در مرحله بعدی بیشتر تحقیر میشه
این تیم نمیتونه حتی تا یک هشتم م بره:13:
پس بهتره به دلمون صابون نزنیم
دومنک هم ثابت کرد اصلا مربی نیست:5:
همینکه تولالان سانیا و سیدنی گوو تو ترکیب بودن به مزخرف بودن افکار دومنک اشاره میکرد
نه اگه صعود کنه ممکنه بهتر بازی کنه...........
همیشه فرانسه تو گروه مشکل داشت!
صعود کنه تا فینال هم میره..........................
خیلی کار زشتی کردهنقل قول:
هرچی باشه دومنک سرمربی هست و جای پدر آنلکا
من که جدا از دومنک بدم نمیاد
حتی اگر فرانسه هم صعود نکنه اونم بدون گل زده بازم دومنک رو قبول دارم مخصوصا با این اتفاقی که براش افتاد
دلم براش میشوزه واقعا
راستی اون شب جواد خیابانی گفت دومنک بازیگر تئاتر هستند
خیلی جالبه ایشون هنرمند هم هستند
من که خیلی دلم میخواد دومنک سرمربی تیم ملی ایران بشه
اگر جای کفاشیان بودم بجای پول ریختن میلیاردی توی حلقوم دایی و قطبی
همین دومنک رو می آوردم
خبر فوری: آنلکا از اردوی فرانسه اخراج شد
مهاجم باتجربه فرانسوی حاضر به عذرخواهی رسمی از مربی تیمش نشد وبنابراین امروز می بایست اردوی خروسها را ترک کند.
2010/6/19 20:38:00
سایت گل- مسئولان فدراسیون فوتبال فرانسه به نیکلا آنلکا دستوردادند تا همین امروز اردوی این تیم در آفریقای جنوبی را ترک کرده و به فرانسه بازگردد.
در بیانیه منتشره از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال فرانسه می خوانیم:« اظهارنظر آنلکا خطاب به ریموند دومنک،سرمربی تیم ملی فرانسه از سوی مسئولان فدراسیون این کشور کاملا غیر قابل قبول بوده است.»
عصر روز جمعه اخباری مبنی بر برخورد تند ستاره فرانسوی در بین دو نیمه دیدار فرانسه و مکزیک منتشر شد.
آنلکا در بین دو نیمه خطاب به سرمربی تیمش با لحن غیرقابل قبولی او را "حرامزاده " خواند و اکنون ژان پیر اسکاله ته ، رئیس فدراسیون فوتبال فرانسه در حضور کاپیتان پاتریس اورا از آنلکا خواسته تا رسما از مردم فرانسه عذرخواهی کند؛درخواستی که آنلکا حاضر به پذیرش آن نشد.
پس از امتناع آنلکا در عذرخواهی رسمی از سرمربی تیم ملی کشورش، اسکاله ته ،پس از مشورت با مربی و اعضای فدراسیون فوتبال فرانسه در آفریقای جنوبی این تصمیم را اتخاذ کرد و بدین ترتیب نیکلا آنلکا از اردوی خروسها اخراج شد..
آنلکا عصر روز شنبه اردوی تیم ملی فرانسه را ترک خواهد کرد.
برای فرانسه متاسفم .
واقعا چه بلایی سر این تیم اومده !:41:
یاد فرانسه دهه 80 بخیر ، یاد نسل پلاتینی بخیر .