من با ویندوز 7 نسخه 64 بیت به راحتی بازی می کنم بدون مشکل .
Printable View
من با ویندوز 7 نسخه 64 بیت به راحتی بازی می کنم بدون مشکل .
پس مشکل از چی میتونه باشه ؟ اینترنتم 256 هست ، توی بازیها پینگم بد نیست ، سیستمم هم فکر کنم اونقدری هست که این بازی رو خوب بالا بیاره
منوی من اینجوره :
کد:http://megapic.ir/images/sd92u5lbqlk5ogyuxmk.png
سرور 91.99.103.98:27015 از ساعت 7:30 بعد از ظهر تا 10 شب در دسترس هست " مد DDRACE "
بیاین منتظر هستم .
ساده ترین روش اینه که فایل autoexec.cfg رو توی پوشه ی بازی بسازین بعد به عنوان مثال این کنفیگ رو توش قرار بدین و سرور رو اجرا کنین
ولی برای ران کردن چند سرور همزمان باید کانفیگ فایل های مجزا با پورت های متفاوت استفاده کنین و با یک فایل Bat با یک دستور ساده توش به سرور کانفیگ اختصاص بدینکد:sv_name My DDRace
sv_gametype ddrace
sv_rcon_password pass
sv_rcon_password_admin passa
sv_rcon_password_moder passm
sv_rcon_password_helper passh
sv_map xyz_ddrace
sv_max_clients 16
sv_port 8303
sv_vote_kick 0
teeworlds_srv_ddrace.exe -f ddrace1.cfg
دوستان این چت باکس رو درست کردم تا همه بچه های تی باز بیان باهم در مورد بازی صحبت کنن و قرار بازی بزارن حتما بیاین :20:
اینم از آدرسش
کد:http://teehome.co.cc
آخرين ورژن Opengl (شايدم OpenAL رو نصب كن!!).من مشكلم اينجوري برطرف شد.نقل قول:
نقل قول:
من فایل autoexec.cfg رو تو فولدر بازی می سازم..و وقتی میخوام فایل مد ران سرور رو باز کنم (teeworlds_srv_ddrace)همون اول مینویسه failed to open autoexec و تمامی کانفیگ ها رو اشتباه می زنه.
مپ بازی رو هم جلوی sv_map تایپ کنیم کافیه؟(چطوری مپ رو انتخاب کنیم؟)
اگر فایل اجرایی مد رو هم در پوشه ی بازی یعنی در همون جایی که کانفیک فایل هست قرار بدی همچین مشکلی پیش نمیاد.
بله با دستور sv_map مپ رو ست میکنی که اول از سه پوشه دنبال مپ میگرده یکی از پوشه ی configdirectory/maps و یکی هم downloadedmaps و بعدی از پوشه ی بازی یعنی data/maps در نهایت اینکه مپ باید در یکی از این سه فولدر وجود داشته باشه تا سرور ران بشه.
واسه عوض کردن مپ هم باید از rcon استفاده کنی که با کلید f2 وارد کنسول ادمین میشی بعد پسورد ادمین رو که در کانفیگ ست کردی وارد میکنی که بعد میتونی دستوراتی که از طریق کانفیگ اجرا میکنی رو اکثرا از اینجا هم اجرا کنی ولی بعضی از دستورات فقط از طریق کانفیگ فایل اجرا میشن.
مثلا با این دستور میتونی میتونی رای گیری برای عوض کردن مپ اضافه کنی که فقط از طریق کانفیگ فایل قابل اجراست
باز هم اگر مشکلی بود در خدمتم :46:کد:addvote sv_map gores
ولی برای من هیچ کدوم از پسورد ها رو قبول نمیکنه (admin , helper , ...) و ارورش یه چیزی مثل اینه : wrong passwordنقل قول:
برای admin شدن چه باید کرد