یکی دو روز است سرعتاش خیلی پایین آمده اما گفتهاند اختلال موقت استنقل قول:
اگر روی 5k/s جواب بده خوب است!
Printable View
یکی دو روز است سرعتاش خیلی پایین آمده اما گفتهاند اختلال موقت استنقل قول:
اگر روی 5k/s جواب بده خوب است!
آقا این چه وضعشه . من تو عمرم از مخابرات دزد تر ندیدم . تا قبل از اینکه ایرانسل بیاد سیم کارتاشو با اون قیمتای فضایی به مردم مینداخت و جیبشونو خالی میکرد ! حالا هم این جوری داره دزدی میکنه !
من یه اعتباری دارم . طرح زدم . ولی خدا شاهده یه صفحه هم بالا نیومده . تنظیماتش درسته شکی ندارم !
از اون موقع تا الان تو کنتر گوشیم فقط 90 کیلوبایت اومده . اگه شانسی صفحه رو باز کنه کلی طول میکشه . مثلا صفحه ای که با ایرانسل تو 10 ثانیه کامل میشد . این لا اقل 4 دقیقه طول کشید . اونم نصفه اورد !!!
باز خدا پدر ایرانسل رو بیامرزه . سرعتش عالیه نسبت به همراه اول از آخر !!!
در ضمن من تو تهران و نارمک هستم . گوشیمم p990 هستش !!!
واقعا که مضخرفه !
من که تا الان به هیچ وجه نتونستم استفاده کنم ! حالم اساسی کرفته شد . ما گفتیم الان میشینیم کلی دانلود میکنیم . واقعا حرومش بشه !
مخابرات جز دزدی و کلاهبرداری و دروغ گویی هیچ هنری نداره . فکرشو بکنید اگه این ایرنسل نبود هنوز باید یه خط موبایل رو 700 هزار تومن میخریدیم . البته ایرانسل هم به هیچ وجه بی اشکال نیست . ولی این دیگه نوبرشه !!!
دوستان چون به 22 خ.ر.د.ا.د نزدیک میشیم اینترنت کل کشور با افت شدید سرعت و قطعی کامل مواجه است
اینترنت همراه اول که مسلما باید افت سرعت و قطعی داشته باشه
پس بهتره برای استفاده از طرح ها حداقل بعد از ماه خرداد اقدام کنند
پنج شنبه از طريق SMS بسته چهارم و فعال كردم، SMS تاييدش هم اومد! اما از اون روز تا حالا هرچي صورتحساب ميان دوره گرفتم هيچي به هزينه اينترنتم اضافه نشده؟؟؟ نه سه هزارتومن !!!! نه هزينه اينترنتي كه مصرف كردم ؟؟
فكر كنم سيستم billing همراه اول قاط زده :2: ولي مي ترسم آخر دوره اين قاط زدن از جيب ما هزينه بشه.
به قول معروف بشيم آش نخورده و دهن سوخته
من که چند وقت پیش گفتم فعلا بسته ماهانه رو فعال نکنید چون عملا تو نصف مدتش نمیتونید استفاده کنید.
این چند روزه هم اینترنت کابلی مشکل پیدا میکنه چه برسه به GPRS مخابرات با اون سهامدار عمده اش.
یه سوال! شما با این کانکشن تونستید تا حالا از یاهو مسنجر استفاده کنید؟ من که هر کار کردم نشد... اصلا وارد نمیشه...
با سلام
خدمات و سرويس دهي GPRS همراه اول اخيراً خيلي افتضاح شده است.
من بعد از پايان اشتراك ماهانه از اين سرويس صرف نظر خواهم كرد.
بنده براي استفاده از اينترنت پر سرعت اوپن اسكاي در بخش ارسال ديتا از GPRS همراه اول بهره ميبردم.
ولي چند روزي هست كه با توجه به برقراري ارتباط ، هيچ دريافتي از ستلايت نداشتم. با تعويض ويندوز و كلي كلانجار رفتن متوجه شدم كه اشكال كار از قسمت GPRS همراه اول ميباشد. و با يك ارتباط دايل آپ براي Send مشكل دريافتي حل شد.
قشنگ اومدی !نقل قول:
این چند روزه هم اینترنت کابلی مشکل پیدا میکنه چه برسه به GPRS مخابرات با اون سهامدار عمده اش.
همراه اول یاهوش از اول مشکل داشت ، الانم که فکر کنم بستن یاهورو . من با اسلیک نمیتونم آن شم .نقل قول:
یه سوال! شما با این کانکشن تونستید تا حالا از یاهو مسنجر استفاده کنید؟ من که هر کار کردم نشد... اصلا وارد نمیشه...