دوستان سلام.
2 تا سوال دارم.
اول اینکه ipad 16gig رو سایت اپل 458 دلارزده میخاستم ببینم تو وطن چقد انداخته میشه به ملت شریف.
دوم اینکه توی یوتیوب دیدم روی ipad ویندوز xp , حتی 7 نصب کردن. میخاستم بدونم کسی تجربه شخصی در این زمینه نداره؟
Printable View
دوستان سلام.
2 تا سوال دارم.
اول اینکه ipad 16gig رو سایت اپل 458 دلارزده میخاستم ببینم تو وطن چقد انداخته میشه به ملت شریف.
دوم اینکه توی یوتیوب دیدم روی ipad ویندوز xp , حتی 7 نصب کردن. میخاستم بدونم کسی تجربه شخصی در این زمینه نداره؟
دوست عزیز روی آیپد ویندوز اکس پی و 7 نصب نمیشهنقل قول:
اونی که شما دیدی یا شبیه سازش بوده که من تا حالا ندیدم ولی شنیدم
و یا کنترل ویندوز از طریق Wifi با آیپد بوده که خودم کار کردم عالی هم جواب داده
در مورد قیمت هم زیاد نمیدونم ولی خوب خفن میکنند تو پاچه آدم
خو دست آدم خسته نمیشه بخاد یه مدت نسبتا طولانی اونو بگیره توی دست؟
بعد عین نت بوک مزخرف من داغ نمیکنه یه وقت پر و پای آدم بسوزنه؟
مثلا تست کردین چند ساعت پشت سر هم میشه باهاش فیلم دید؟(همون 10 ساعت؟)
نه داغ کردن تو کارش نیست به هیچ عنواننقل قول:
اصلا هم خسته کننده نیست
تو دست هم بگیری که خوب بستگی داره چطوری بگیری :31: اگه درست بگیری اصلا خسته نمیشی
من تا حالا فیلم طولانی باهاش ندیدم مثلا فیلم 10 ساعته :31:
ولی از دیروز صبح تا حالا که از شارژ کشیدمش بیرون و کم و بیش هم باهاش کار کردم شارژش روی 60 درصد هست
در مورد شارژ هم بدون که هیچ دستگاهی باتری آیپد رو نداره
خلاصه چیز عالیه
:10:
من این قضیه رو پیگیری کردم. شاید بزودی یه خبر خوب واستون داشتم! :46::27:نقل قول:
"پوزش به خاطر اینکه دیر جواب دادم*
الان من چشمام قرمزه قرمز شده داره از حدقه میزنه بیرون که این 26 صفحه رو خوندم اما هنوز این سوال تو ذهنم مونده...
خوب فرض کنید با آیپد رفتیم یه سایت دانلود اهنگ و یک اهنگ دانلود کردیم که فرمتش mp3 است الان چه اتفاقی میفته وقتی آیپد این فرمت رو نمیشناسه؟ اگه لطف کنید از این صحنه ی دانلود و باز کردن snapshot بذارید خیلییییییییییییییییییی ممنون میشم
برای اینکار اگر از safari برید که دانلود نمیکنه فرمت mp3 برای اینکار میتونی از برنامه هایی مثل downman استفاده کنی.نقل قول:
البته برنامه هایی مثل Safari download manager هم هستن که قابلیت دانلود فرمتهای مختلف رو به safari اضافه میکنن مثل mp3 3gp pdf و...
شما دو تا برنامه از سیدیا بریز تمام مشکلات حل میشه یکی همین safari download manager که تمام فرمت ها رو پشتیبانی و دانلود میکنه و یکی هم iFile که بتونی فایل هایی که گرفتی و ببینی امکانات زیادی داره iFile و انواع فرمت ها رو پخش میکنه و هم اینکه فایل zip هم میتونه باز کنه و یه امکان دیگه هم داره اینه که میتونید از طریق این برنامه با دستگاه های دیگه اپل که این برنامه روش نصب هست فایل بلوتوث کنید.
این قابلیت فرستادن فایل رو مطمئنید که داره؟؟؟ کجا میشه انجام داد؟نقل قول:
من که از bump استفاده میکنم در حال حاضر
نقل قول:در تکمیل صحبتهای یاس عزیزنقل قول:
شما با برنامه های iFile و Good Reader میتونید فایلهایی رو که داخلش دارید رو از طریق Wifi با کامپیوتر خود چه PC و چه Mac ترنسفر کنید
یعنی هم از کامپیوتر به درون برنامه ها هر فایلی رو آپلود کنید و هم فایل rar یا Zip یا هم فرمت دیگه ای رو که با Good Reader دانلود کردید رو به کامپیوترتون از طریق Wifi انتقال بدید
توسط خودم هم تست شده
خلاصه عالیند
:10: