-اره ورودي مجزا داره براي هارد معمولا بخاطر مصرف برق وولتاژ بيشتري كه لازم هست براي هاردنقل قول:
-احتمال زياد ميتونيد استفاده كنيد چون هارد 2 سيم شما هم 2 تا 5 ولت لازم داره كه هر كدوم از اين پورت هاي پنل 5 ولت دارند
-اره ورودي مجزا داره براي هارد معمولا بخاطر مصرف برق وولتاژ بيشتري كه لازم هست براي هاردنقل قول:
-احتمال زياد ميتونيد استفاده كنيد چون هارد 2 سيم شما هم 2 تا 5 ولت لازم داره كه هر كدوم از اين پورت هاي پنل 5 ولت دارند
جناب تنها با تشکر از پاسخ خوب شما اما کاش یکی بود جواب 100% به من می داد.
کسی نیست که هارد پرتابل دو سیمه رو به LCD سامسونگ وصل کرده باشه؟ کسی امتحان نکرده؟
-اره اميدوارم بچه هايي كه داشتن تست كنندنقل قول:
-البته فكر ميكنم خودتون هم ميتونيد ببرين فروشگاهي جايي تست كنيد
سلام دوستان، دیروز توی یه نمایندگی یه مدل جدید سامسونگ به اسم C565 دیدم که فروشنده میگفت امکاناتش شبیه C475 هست با این تفاوت که Full HD هست و دیزاینش هم قشنگتر شده، اما توی هیچ سایتی نتونستم این مدل رو پیدا کنم، آیا هیچ یک از دوستان با این مدل آشنایی داره؟
-تو مشخصات همون 1 مگ زده :نقل قول:
[HTML]http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?cPath=42_52&products_id=523[/HTML]
ممنون از جوابتون. فراموش کردم بگم این C565 که دیدم 32" بود. مدلی که آدرس دادین 40" هست.
-در مورد مشخصات تفاوتي نميكنه تقريبا عزيزنقل قول:
سلام
می خواستم بدونم که فرق اسکن تصویر با clear motion rate که توی کاتالوگ tv سایت سام سرویس زده چیه؟
مثلا برای c650 اسکن رو زده 100hz و clear motion rate رو زده 200hz !
جالب اینکه جای دیگه دیدم برای همین مدل 120hz رو به عنوان refresh rate معرفی کرده!
آخرش کدوم ملاکه؟
ممنون
Clear Motion Rateنقل قول:
اين شاخص به 3 چيز بستگي داره :
1-قدرت خود پنل
2-پردازش تصوير
3-و تكنولوژي نور دهي
كه بر ميگرده به پردازش تصوير و دقت در تصاوير متحرك كه اصطلاحي كه سامي براي محصولاتش استفاده ميكنه
-بهتر بگيم شاخص همون رفرش ريت 120 هرتز هست
سلام. من یه lcd tv c685 40 inch خریدم. به نظرتون خوبه؟ قیمت 1 و 100 خریدم. بهم ننداختن؟ دربارش میگید؟ ایراداتش هم میگید. ممنووون