[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
بی معرفت نسخه جدید می دی یک خبر به من بده........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا حالا داشتم نسخه قدیم رو استفاده می کردم.....این روش جدید خیلی بهتر از قبلی است و دردسر هم کمتر داره.
پ ن:
یادت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اگه دقت کنی می بینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که این شکلک هایی که شفاف سازی کردی کمی در قسمت های متحرکش تاری ایجاد میشه...بخار دهن سرپیازی رو ببین بعدش هم همه ی شکلک ها سیستمشون مثل هم نیستنقل قول:
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
خب بخش تبلیغات و بروزرسانی و مخصوصا اخبار رو یه دید بزن...اونجا دائما داره اعلام میشه شیطونک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چیزی که توی هر خونه ای یافت میشه تی وی هست...مگه میشه در شهر نمکدون یافت نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاعات بیشتر به اخبار مراجعه کنید
کد:http://www.namakdoon.net/news.html
تدی نام بچه خرسی هست که معمولا به صورت عروسک توی دست بچه ها می بینید اما حالا اومده به شهر نمکدون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاعات بیشتر به اخبار مراجعه کنید
در ضمن هم اکنون با فعال شدن این گروه بیش از 50 درصد نمکدون تکمیل گشته است و تنها 19 گروه دیگر باقی مانده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...این هفته خوب ترکوندما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.namakdoon.net/news.html
آقا نرم افزارتون فوق العادس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابران ثبت شده نمکدون از مرز 100 گذشت و هم اکنون 103 کاربر ثبت شده اند...منم مثل این بچه خوشحالم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بگین104تا
میشه خودمون به شهرمون شکلک اضافه کنیم؟
خوب بود!!!!
فعلا نمیشه...ولی بعد از تکمیل ساخت تمام گروه ها روش فکر میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: