تایید میشه..گرافیک بازی به نسبت خوب اجرا شدنش خیلی خوبه...توی gta ده هزارتا پچ من گرفتم آخر مثل آدم اجرا نمیشد...
کلا gta این نسل رو من تقریبا قیدش رو زدم...
به فکر من که چیزی نمیرسه..یه دو سه بار هم تلاش کردم ...نشد..:31:نقل قول:
Printable View
تایید میشه..گرافیک بازی به نسبت خوب اجرا شدنش خیلی خوبه...توی gta ده هزارتا پچ من گرفتم آخر مثل آدم اجرا نمیشد...
کلا gta این نسل رو من تقریبا قیدش رو زدم...
به فکر من که چیزی نمیرسه..یه دو سه بار هم تلاش کردم ...نشد..:31:نقل قول:
ببین ... یه زنه هست افتاده کف زمین این ور دیوار ...نقل قول:
به فکر من که چیزی نمیرسه..یه دو سه بار هم تلاش کردم ...نشد..
اونو بهش لگد زدم همینجوری که داشتم بش لگد میزدم پام رد شد از اون ور دیوار خورد به یارو
افتاد زمین مرد :39:
خوب میلاد هم که گفت باگ بازیه..به نوعی باگ بازی حساب میشه دیگه..:27:نقل قول:
ببین ... یه زنه هست افتاده کف زمین این ور دیوار ...
اونو بهش لگد زدم همینجوری که داشتم بش لگد میزدم پام رد شد از اون ور دیوار خورد به یارو
افتاد زمین مرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آخه باگ بازی که نیس.نقل قول:
میشه گفت باگ فیزیک بازیه :31:
دیدی وقتی لگد میزنه میچرخه میزنه
وقتی میچرخید پاش از دیوار یه کم رد شد خورد به اون بدبخت
چقدم زود مرد
به هر حال نکته انحرافی داشت :31:
سلام به همگی منم بالاخره بازیو تموم کردم واقعا بازیه جالبی بود مخصوصا داستان بازی.گیم پلی هم حرف نداشت خیلی روون بود.:20:
بد نیست بدونید اقای Will yun Lee نقش Wei Shen رو بازی کرده و جالبه که از 13 سالگی شروع به اموختن فنون رزمی میکنه و اون حرکت ها و کمبو ها که توی بازی هست رو خودش اجرا کرده.اینم چند تا عکس ازش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا چگونه CryEngine 3 رو با انجین این بازی مقایسه میکنی؟!! :13:CryEngine 3 از اول واسه نسل بعد نوشته شده و از همه لحاظ بهینه شده، انجین این بازی عمراً واسه اجرا روی 60 فریم بهینه شده باشه! اصلاً ارزش نداره واسه یه بازی مثل sd بیای انجین رو انقدر بهینه کنی که با یه گرافیک بهتر از gta iv روی 60 فریم اجرا بشه! بازیای انحصاری هم اینکارو نمیکنن چه برسه به این بازی، sd به خاطر گرافیک نه چندان سنگینی که داره روون اجرا میشه، فقط همین! در کل با نظرت در مورد گرافیک این بازی مخالفم :10:نقل قول:
متحانش ضرر نداره همین الان جی تی ای رو نصب کن و بعدش مقایسه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ربطی نداره !
پس بگیم کرایسیس 2 که روی پایین ترین سیستم هام خوب جواب میده گرافیک خوبی نداره ؟
الان رقابت بازیا سر گرافیک بالا و بهینه سازی خوبه که باعث میشه روی پایین ترین گرافیک هام خروجی خوبی بده
نمونه ی بارزشم کرایسیس 2 هست.
ولی شما بازیای راک استار رو نگاه کن !
جی تی ای ... مکس پین 3 ... ال ای نوآر ...
با وجود گرافیک نه چندان فوق العاده شون روی سیستم ها افت فریم داره.
در مورد بازیهای راک استار هم فقط میتونم بگم که Rage Engine جزء Top 10 انجینهای دنیاست! (به نظرم بحث رو بیخیال شیم بهتره ممنون دوست عزیز)
اینکه راک استار تو گرافیک خوب کار نکرده اصلا منطقی نیست. پایینترین کار گرافیکیش همین gta iv بود. la noir , red dead از بهترین گرافیکها برخوردار بودن. من گرافیکی که تو la دیدم تو هیچ بازی open world ای ندیدم تا حالا. gta هم گرافیک چندان ضعیفی نداشت اما به گرافیک این بازی نمیرسه منظورم تو طراحی اشیا هست. گرافیک آب و قطره ، بارون و هوا . حالا کاراکتر رو یکم ضعیف کار کرده قبول دارم. در کل راک استار کارش open world هست اصلا. طبیعتا موتورش برای این نوع بازی ها بهینه شده و نمیشه یه سری مشکلات توی gta iv رو گردن بهینه نبودن گرافیک انداخت.
این نظر من
به نظرم تو استفاده از موبایل تو این بازی خیلی خلاقیت بکار برده شده یکی از نکته های جذابش همین موبایلشه. مثلا -- کردن دوربین ها، کار گذاشتن باگ ها ، پیدا کردن محل طرف از روی گوشی ، باز کردن کد ها و ..... همین عکس گرفتن هم جالبه.نقل قول:
به نظرم همه ی اینجور بازی های الگوشون GTA هستش ولی این بازی خیلی نو آوری داشته
سلام دوستان .
به نظر من از بعضی نظر ها GTA IV از SD سر تره ! مثلا تو GTA حداقل می شد با مبایل شماره گیری کرد در ضمن تو SD وقتی با کسی کار نداره یا تو معموریتا دفترچه تلفنش خالیه!! تازه فیزیکشم که واقعا بدرد نخوره و بنظرم فیزیک GTA خیلی بهتره. ولی در کل بازی قشنگی بود.
من که میگم راک استار اینو دید gta v رو به تاخیر انداخت تا یه کارایی بکنه که کم نیاره.
نظر شما چیه؟