من قبلا اعلام کردم من بارساییم و از باخت منچستر لذت میبرم..
حالا هر تیمی که میخواد منچستر رو برده باشه برام فرقی نمیکنه مهم اینه که منچستر باخته و روح من شاد شده.:31:
راستی pcforlife گزینه 2 :27:
Printable View
حالا هر تیمی که میخواد منچستر رو برده باشه برام فرقی نمیکنه مهم اینه که منچستر باخته و روح من شاد شده.:31:
خیر , من طرفدار بایرن بوده و هستم اونم طرفدار 3 آتیشه:دینقل قول:
خودشون پاسخ دادن:دی
نقل قول:
البته برای من بارسا و منچستر فرقی نداره:دی حتی منچستر را به بارسا ترجیح میدم:دی
آخییییینقل قول:
این منچستر با شما چه کرده...:27:
منچستر با ما کاری نکرده ما با منچستر کارایی کردیم(پارسالو که هنوز یادتونه...فکر نکنم زمان زیادی گذشته باشه):27:نقل قول:
vroom جان میخوامت خیلی آقایی منم بایرنیم اونم 3آتیشه تو کل بایرن هم الیور کان را به عنوان برترین دروازه بان جهان قبول دارم(منظورم تاریخ بایرن مونیخه)!
نقل قول:
علاقه ای به کش دادن این بحث ندارم چون زیادیش جز هدر دادن وقت چیز دیگه ای نداره !!
اول اینکه ممنون بابت آمارتون ! مصدومیت رونی قبل از بازی حساس با چلسی رو هم بهش اضافه کنید !!! :31:
خوش شانسی منچستر ؟!! :31: شما میگید 11 تا گل به خودی داشتن !! خیلی خب ... فرض کنیم این 11 تا گل تویه 20 بازی اخیر منچستر بوده باشه که من آمارش رو برای دوستان نوشتم !! امیدوارم خونده باشید ! تویه این 20 بازی منچستر 70% برد داشت + میانگین 2.5 گل (!) در هر بازی !! با فرض اون 11 تا گل میانگین میرسه به حدود 2 گل در هر بازی !!!! 2 گل در هر بازی ! بازم میگید شانسه ؟! نکنه اون 40 تا گل دیگه رو هم بازیکنان حریف پاس دادن ؟!! :31:
در ثانی ، کلمه شانس رو برای تیمی استفاده می کنن که بالای 10 تا موقعیت گل در هر بازی نداشته باشه !! من بعضا خودم دیدم که منچستر 20 موقعیت گل داشته !! به زبون میگید 20 تا !
بعدشم گل به خودی مگر چطور به ثمر می رسه ؟!! بازیکنان خودشون به هم پاسن میدن توپ رو بزنن تویه گل خودشون که !! بازیکن مدافع باید تویه کمتر از یک ثانیه تصمیم بگیره فرضا این سانتر خطرناک رو چکار کنه ؟! سانتری که اگه اون نزنه مهاجم پشت سرش گلش می کنه !! اگر بازی های منچستر رو دیده باشید می فهمید چی می گم ! شاید از اون 11 تا نصفش چنین شرایطی داشته !! کمتر شاهد این هستیم که مثل گل به خودی های بازیکنان ایرانی پرت ترین توپ بره تویه گل !!
====
اگه منصف باشیم باید قبول کنیم که تویه فوتبال روز دنیا در حال حاضر هیچ تیمی مثل منچستر و بارسلونا فوتبال رو قشنگ بازی نمی کنند ! و به قول عادل فردوسی پور باید کلاهمون رو به احترامشون بر داریم ! نه انگه شانسی بودن رو بهشون بزنیم !
اینم ترکیب آرسنال و بارسلونا در بازی امشب:
آرسنال:آلمونیا-ورمالئن-گالاس-کیلیچی-سانیا-دیابی-سانگ-فابرگاس-نسری-آرشاوین-بندتلر
بارسلونا:والدس-پویول-پیکه-دنیل آولز-مکسول-بوسکتز-ژاوی-کیتا-پدرو-مسی-ابراهیموویچ
واقعا تاسف داره که پدرو به آنری ترجیح داده میشه:2: امشب بارسا ببازه هم مهم نیست چون آنری رو نذاشته. پدرو 100 سال دیگه هم مثل آنری نمیتونه بشه. واقعا من جای آنری بودم همین نیم فصل از بارسا رفته بودم.
فعلا که بازی دست بارسلوناست... اونم به طرز فجیع!
فابرگاس هم بازی می کنه!
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
دقیقه 27 هم آرشاوین تعویض شد!! اه این زن بابا چیه می پخشن...!:2:
نیمه اول تمام شد
فابرگاس- آرشاوین - سانگ کارت زرد گرفتند
گالاس و آرشاوین تعویض شدند
کل بازی به جز چند موقعیت دست بارسا بود
-----------------
دقیقه 60 بازی 2-0 به سود بارسا
بارسا 1 - 0 جلو افتاد... گل و زالاتان زد!
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
از پشت محوطه جریمه هم گل زد!! (فک کنم با شوت)