اقا من برای خواندن pdf و اموزش زبان و دیدن فیلم های hd می خوام لپ تاپ بگرم به نظر شما اپل بهتره یا لپ تاپ های دیگه
ممنون سریع جواب بدید
Printable View
اقا من برای خواندن pdf و اموزش زبان و دیدن فیلم های hd می خوام لپ تاپ بگرم به نظر شما اپل بهتره یا لپ تاپ های دیگه
ممنون سریع جواب بدید
سعی کنید اینطوری پست ندید!نقل قول:
برای خودتون میگم!
هر کاری داشتید ، پیغام خصوصی بدید ! :10:
من نظرمو تو اون تاپیک گفتم! :5:
شما قیمت هایی که تو سایت الماس پایتخت و یا.... می بینید بدون گارانتی اند! (غیر از نقش و...)
چقدر می خواین هزینه کنید ؟؟؟
1.250 تومن
دیدن فیلم HDداغ نمی کنه؟
شوخی میکنی؟؟؟؟نقل قول:
با این بودجه که فقط باید MC207LL/A بگیرید! که بدرد کار شما نمی خوره!
شما بای بودجه شاید بتونین تو برند های مشابه یک اپ تاب متوسط رو به بالا بگیرید ، اما تو اپل باید پایین ترین کانفیگ رو بگیرید!
به نظر من ؛ بیخیال اپل بشین!
نه ، من حدود 2TB فیلم HD دارم! و مشکلی از این نظر ندارم!نقل قول:
شما با این بودجه یک لپتاپ عادی بخر و سپس هکینتاش کن. فقط باید لپ تاپی را بخری که امکان هکینتاش شدن داشته باشه. سرچ کنی پیدا میشه. برای مثال با dell mini 10v که ۴۰۰ دلاره این خاصیت را داره ولیکن Dell mini 10 نه!نقل قول:
البته زیبایی، استحکام و کیفیت مک بوک پرو ها ("۱۵.۴)که از ۲ میلیون شروع می شوند چیز دیگری هستند. این کار صرفا به صورت ناقص امکان استفاده از MAC OS را می دهد.کد:http://gizmodo.com/5389166/how-to-hackintosh-a-dell-mini-10v-into-the-ultimate-snow-leopard-netbook
تو این تاپیک درباره ی "هکینتاش" بحث نکنید! (از من گفتن بود! در غیر اینصورت ...)نقل قول:
سلام رفقا
منم به لطف راهنمایی های:10: microsoft24 :11:عزیز mb991 خریدم در یک کلمه :شاهکاره هم خود لپ تاپ هم سیستم عاملش یه بچه 5 ساله هم میتونه باهاش کار کنه الان چند ساعتی تلاش میکنم باتریشو خالی کنم تا بزنم به برق :31:
احساس میکنم با corei7 920 دسکتاپم کار می کنم به همه هم میگم من ریسکشو کردم ومی ارزید :27:
من شخصا به شما تبریک میگم!نقل قول:
راستی شما به گروه دعوت شدید ! در صورت تمایل می تونید فعالیت خودتون رو در انجمن گسترش بدید! :11:
موفق و پیروز باشید!
با تشکر ،
امید