هر بازی رو میتونیم لایو بزنیم یا فقط ریچ رو؟؟؟نقل قول:
Printable View
هر بازی رو میتونیم لایو بزنیم یا فقط ریچ رو؟؟؟نقل قول:
ادامه امتیازا:
Msxbox-World 10/10
OXM 9.5/10
هر دوشون هم از گرافیک بازی تعریف کردن زیاد.... .
Microsoft’s also announced it’s opening Live up to Silvers for Reach only, beginning this weekend.نقل قول:
ادامه ی امتیازها:
Gamespot 9.5/10
ببخشید، اما این چه وضعیه تو این تاپیک راه انداختین؟
هر سری میایم، عوض اینکه 2 کلمه از گیم پلی حرف بزنین، از بازی و تجربه هاتون حرف بزنین و...
نشستین مثل این پیرزنها این سایت این امتیاز رو داد، اون یکی اون رو داد، حالا منم این امتیاز رو میدم
این چه وضعیه؟
خب برین یه تاپیک بزنین بشینین از صبح تا شب امتیاز توش بنویسین، بعدش هم بیاین اینجا تا در مورد بازی صحبت کنیم...
نقل قول:
دوست عزیز احساس نمی کنی یکمی تند رفتی؟؟؟
تجربه که سهله نقد بازی رو هم من و هم چند نفر از دوسان نوشتیم در صفحات قبل........ و حالا بالاطبع وقت ارایه امتیازاهاس........ .
وقتی که در مورد گیم پلی صحبت می کردیم مثه اینکه شما نبودی......... .
آخه بازي تازه امروز منتشر شده ...:biggrin:نقل قول:
+
بازي جوريه كه هيچكس نميگه بازي مضخرفي بود و نخريد اين بازي رو ...
براي همين اگه بخوايم هر كس يه مطلبي بگه ، بايد فقط بگه بازي عالي بود و برين بخرين ... و اينطوري ميشه اسپم !
بازي نياز به تعريف نداره ديگه .. امتياز ها معلومه كاملا ..
بازي به شكليه كه كساني هم كه از اين سبك بازي بدشون مياد بازم جذبش ميشن و اگر هم جذبش نشن ، بازم ميگن كه بازي اشكال كلي نداشت ...
با چه دكمه اي ميشه دشمن رو Knife كرد ؟ همون حركتي كه دوربين هم به حالت سوم شخص در مياد ...
با RB ؟ ...
ببین شهاب جان برو پشت سر دشمن بعد RB رو "بزن و نگهدار".....تا زمانی که انیمیشن نایف کردنشو ببینی باید RB رو نگهداری............ .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میزان پیش فروش reach از mw2 بر روی x360 هم جلو زد..
+
بازی بی مشکل نیست...نقل قول:
براي همين اگه بخوايم هر كس يه مطلبي بگه ، بايد فقط بگه بازي عالي بود و برين بخرين ... و اينطوري ميشه اسپم !
بازي نياز به تعريف نداره ديگه .. امتياز ها معلومه كاملا ..
حالا دارم یه مطلبی در مورد بازی مینویسم... سخته ایراد گرفتن از این بازی : دی
ولی خوب بازی کامل کامل هم نیست... نقص هایی داره ;)
مسعود جان من منتظر همچين بحثي نشتم تا حالا...بيا بگو بينم مشاركت داريم يا نه..؟نقل قول:
ولی خوب بازی کامل کامل هم نیست... نقص هایی داره ;)