ایرادی نداره قرار شده که 30% جریمه تاخیر رو بدن....نقل قول:
Printable View
ایرادی نداره قرار شده که 30% جریمه تاخیر رو بدن....نقل قول:
من امروز موتور و سیستمABSاین ماشین رو دیدم که 4خروجی داره من نمیدونم چطور شما میگید فقط چرخهای جلودارند.سایپا دیگه اینقدرهم اسکل نیست!نقل قول:
با سلام
میخوام ماشین بگیرم تا 10 تومن .... بهترین گزینه چیه؟؟
از این 111 تعریف شنیدم حالا چطوریه واقعا؟؟ توصیه میکنین بهم؟؟
اساسی چیزی تو صندوقش جا میشه؟؟ یا خیلی کوچیکه؟؟
5نفر تو ماشین بشینن راحتن یا سخته؟؟
دوست من اگه تو تهران یا شهرهای بزرگ هستید قطعا ماشین جموجور بدردتون میخوره اگه جوونید و دوست دارید زیاد خرجی رو دستتون نزاره و یا خرج ارزانی داشته باشه بهترین گزینه111 فول اپشن هستشنقل قول:
111صندوقش کوچیک هست اما نه خیلی و چیزهای کوچیکو میتونی به راحتی بزاری توش
اگه 3نفر لاغرباشن عقبش راحت جا میشه:27:
کاملا درسته الان 4 خروجی داره و اصلاح شده....نقل قول:
قبل از عید اینطوری نبود و جولوش هم گرفته شد مشکلش رفع شد و از اول89 مشکلی دیگه نداره...
کلااگه برای مسافرت نمیخوای وکمتراز10میلیون داری گزینه خوبیه چون باتغییراتی که توش دادن کیفیتش نسبت به نسیم بالاتر رفته و صندلیای ریوییش به سرنشینان راحتی بیشتری میده.اگه خواستی بخری ازنمایندگی نگیرچون قیمتش نزدیک300تومن بالاتر ازآزاده وتازه30روز پولت می خوابه.:20:نقل قول:
ایت سوال آخرمه تو این تا پیک قصد انحراف تاپیک و ندارم اما چون دوستان ارین 111 تعریف کردن اینجا مطرح میکنم ...
کلا تا 10 تومن میخوام هزینه کنم ... ماشین هم دیر به دیر عوض میکنم ... تهرانم ، اهل لایی کشی و سرعت بالا 100-90 و تزییناتم نیستم ...
دست دو تمیز یا پراید نو ؟؟
206 میگن خرجش کمر شیکن بیخیال شدم ...
تو فکر این 111 ولی هاچ بک بودنش تو شکم مثلا یه چمیدن بزرگ نه ازونا که قد خود آدمه مثلا 20کیلویی جا میشه توش؟
صندلی عقبش مثل پراید معمولیه یا کوچکتره عرضش؟؟
بسیار ممنون از پاسختون.
به نظر من شما 132st بگیر.....نقل قول:
که پروژه x100 هم روش اجرا شده...:10:
درسته ! ولي شما اطمينان داريد از سلامت خودرو و كاركردش ! :10:نقل قول:
موفق باشيد :11:
والا من یه خرده عجله دارم این ماشین فعلیم خستم کرده ... اگرم بگیرم احتمالا ازین توافقیا یا آزاد ببینم چجوری میشه حالا ...
از تو فکر دست دوام اومدم بیرون چون وقتی اینکه بگردم دنبال دست دو تر تمیز 206 یا ریو و ... تو همشهری ندارم.
این 111 من تاحالا یه دونه تو خیابون بیشتر ندیدم خیلی کمه ... باید برم سایپا از نزدیک ببینم چطوریه ...
132st همین آپشن های 111 داره؟ قیمتش چطوریه؟؟
بازم اگر پیشنهاد و راهنمایی دارین خوشحال میشم بشنوم ...
ممنونم.