نقل قول:آقا شما خجالت نمی کشید؟نقل قول:
Printable View
نقل قول:آقا شما خجالت نمی کشید؟نقل قول:
پته مردم رو مي ندازي رو آب؟:46::31::5::8:
آقا چی کار کنیم ؟ بگیریم ؟ از دست شاتل خسته شدم :|
یه نفر هم که جواب میده معلوم میشه خالی بنده !
سلام....نقل قول:
شما دچار توهم شده اید! :31:
و یا اینکه منظورتون از مسافرت در معدوده یک آنتن BTS بوده....:20:
نقل قول:
بله.....
مثلا منظورم بیشتر به شهر های شمال کشور بود...
دوست عزیز !
اگه دانلودر و یه شب دانلود نکنی خوابت نمیبره توصیه میکنم نگیری
اگه وبگردی میکنی و تورنت بازی که اصلا عین خیالت نیست چند گیگ هدر دادی مثل ما ( 2 گیگ آپلود داشتم )
بهتره بری سراغ یه سرویس بهتر و پولی که مطمئنا این سرویس مخابرات نسبت به قیمت میصرفه به درد هرکسی نمیخوره ولی سرجمع 70 در صد راضی به دنبال خودش داره
چرا ؟
چون دوستانی که در بندرعباس هستند و زودتر از ما رفتند دنبال این قضیهو گرفتند تا الان شارژ کردند وراضی بودند نه این که اونجا شرکت دیگه ای نباشه اتفاقا نمایندگی شاتل و بقیه هم هستند ولی نمیدونم چرا از 4-5 ماه پیش هنوز دارند شارژ میکنند حتما یه چیزی هست که دارند میگیرند .!
از ما گفتن بود من که تو نخش هستم + بقیه دوستان !
آخه بیشتر از 128 نمیده....
در ضمن اینا می خوان همرو ببرن مخابرات که هدف پلید و شومشون یعنی شبکه داخلی دست پیدا کنن
آی ملت بیدار شین دیگه گوگل هم ندارین ها !
nاداش الان که ساعت 12:10 دقیقه شبه ( بهش میگن نیمه شب ) کدوم ملت رو میخوای بیدار کنی ؟ :31:
در ضمن یه چیزی اگه همچن اتفاقی هم بیفته به نظرت شاتل رو میزارن به اینترنت جهانی دست پیدا کنه ؟ پارس انلاین رو چطور ؟
بقیه رو چطور؟
تا وقتی که سر این هشت تا PAP محترم توی آخور مخابراته وضعیت همینه که هست ! تنها راه
استفاده از سرویسهای بین المللی مثل ماهواره که منتظر خرید پهنای باند دولت هم نمیونی .
درضمن فوقش هم بستنش ! ببندن کاری نداره که دو سال سرویس دوطرفه بخر میشه حدود 500 تومن ! با مسترکارت خودت پول بریز حسابشون خطت هم که دیشه پس موردی نداره بزار دولت اینترنت رو قطع کنه و ولی دوسال از طریق دیش و با سرعت 2 مگ در ثانیه وصلی و برای همیشه از شر قیلترینگ هم راحتی
این قضیه اطلاعات میاد درخونتون هم فکر کنم چرتو پرت باشه من یکی توی نخم نمیره
میرم میگردم ببینم داستان چیه اگه از روش قانونی بشه دیش دو طرفه گذاشت خوب پس مشکل دیگه چی میتونه باشه ؟
ما که رفتیم دنبالش:20:
هه هه !
ماهواره درست نداریم تقی به توپی میخوره پارازیت داره ببین نتش دیگه چی مخواد بشه .....
ربطی بهم نداره !
پارازیت برای کانالهای تصویری اعمال میشه
کانالهای دیتا رو دت بزنن اینترنت ملت میریزه بهم
مثل این که یادت رفته دیش مرکزی ایران توی اسآباد همدان هم از همین NSS استفاده میکنه
این کار رو بکنن در واقع شبکه ملی رو مختل کردند
دو زاری افتاد ؟