همه جاش !نقل قول:
جملاتی مثل اینها :
امثال تو خیلی ضعیف هستند
من اتقام خودمو ازت میگیرم
قدرت آب را به تو میدهم
و از این مدل چیز ها !
Printable View
همه جاش !نقل قول:
جملاتی مثل اینها :
امثال تو خیلی ضعیف هستند
من اتقام خودمو ازت میگیرم
قدرت آب را به تو میدهم
و از این مدل چیز ها !
دوستان من یک جا گیر کردم ، فکر کنم آخرای بازی باشه اونجا که اون زنه قدرت محو کردن اشیا را به ما میده . کلی با زنه جلو رفتم و هر بار بعد از اینکه یه عده را میکشم و یا مقداری جلو میرفتم زنه میومد و یک دمو نشون میداد و بازی ادامه پیدا میکرد . اما یه جا میوفتادیم تو یه جای نسبتا گود و خیلی بزرگ که کلی اسکلت و دو تا از این غول های بزرگ هم هستند .
هر کاری میشه کرد اون دو تا غول نمیمیرن .
کسی میدونه چی کار باید کرد ؟
سلام دوستان ،
میشه اول داستان بازی رو برام توضیح بدین ؟
چون من قبلی رو بازی نکردم .
راستی ما به جایی حمله کردیم یا دشمنا به ما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون دشمنامون همه فارسی حرف می زنن ...
نقل قول:
پست اول رو بخونی همه چیز دست گیرت میشه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=373920
فکرکنم پستو اشتباه دادی.این لینکی که دادی مربوط میشه به عکس کنسولهای شما:20:نقل قول:
salamنقل قول:
تو نسخه ی psp گفتی که با دست خط خودش شعر خیامو مینویسه و میخونه درصورتیکه فقط از روی شعر میخونه
تو نسخه ی PC هم شعری چیزی داره؟
نسخه ی pc هنوز نیومده.یه 2 هفته ی دیگه میاد:20:نقل قول:
یعنی شما شعری که با دستخط فارسی نوشته شده رو ندیدید ؟نقل قول:
بعد من کجا گفتم با دستخط خودش ؟ گفتم با دستخط فارسی شعر نوشته شده و از روش میخونه .
میخواید فیلم بگیرم بذارم !
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
برو دور وایسا ، اون گنده هه هی میدون طرفت جا خالی بده ، این کار رو چند بار که بکنی اون گنده بک ها میزنند همه اون کوچیکارو میکشند ، بعدش برو گنده ها رو بکش .نقل قول:
برای کشتن گنده ها :
جادوی سپرت رو فعال کن که اگر بهت ضربه زدند چیزی ازت کم نشه ، بعدش X رو نگه دار تا شمشیر برق بزنه بعد یکی بهشون بزن ، چند بار که این کار رو بکنی تما م ، میتونی هم جا خالی بدی که بخورن توی دیوار ، بعد با A از پشتشون برو بالا بزنشون . کلا چتد تا راه داره .
نه نوشته رو دیدم.فکر کردم خود پرینس با دست خودش مینویسه:20:نقل قول:
ولی من وقتی دیدم فارسی نوشته قند تو دلم آب شد :11:نقل قول:
طبق معول بازی دچار پارادوکس زمانیه ! یعنی چی ؟
یعنی اینکه :
بازی مربوط میشه به قبل از ورود اسلام به ایران ، از طرفی کاراکتر ها توی حرفهاشون از کلمات عربی استفاده میکنند !!!!
کلماتی مثل ضعیف یا امثال !
مشکل روی در و دیور عربی نوشتن برطرف شده و با خط میخی مینویسند ! از طرفی توی بازی پر از گنبده !!!!!!! که گنبد از معماری ایران باستان نیست و مربوط به هند میشه که در جریان تصرف هند توسط ایرانیان به معماری ایران راه پیدا میکنه و بعد از ورود اسلام به ایران توجه بسیاری بهش میشه و در معماری اسلامی جایگاه ویژه ای پیدا میکنه .
و البته بنده هنوز نفهمیدم که شاه سلیمان کجای تاریخ ایران بوده :19: