پس ما چیکاره ایم تو اتحاد که تو رو نابود کنه؟ طرف تو کدوم اتحاده؟
Printable View
پس ما چیکاره ایم تو اتحاد که تو رو نابود کنه؟ طرف تو کدوم اتحاده؟
کل اتحاد هم جمع شن نمیتونیم کاری بکنیم :دی
اینه
فعلا که کاری نکرده امیدوارم تا 3-4 روز دیگه دست نگه داره تا من بتونم یه سری سفینه بسازم :20:کد:http://game.nemexia.ir/playerInfo.php?player_id=1325
این هم اولین حمله من تو این بازی.تازه فهمیدم جنگ حال میده.
کد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=97ded62d4e
ای بابا عجب آدمایی پیدا میشن.طرف ورداشته کلی فحش داده که بهش حمله کردم.منم بهش گفتم یه بازی ارزش این کارا رو نداره من میخواستم بیخیالت شم ولی چون فحش دادی دیگه فارمت میکنم.
دمت گرم هادی . میبینم که عملیات آسفالت سازی انجام دادی :27:
عجب !! بازیکن ایرانی همینه دیگه ! گزارش بدی فکر کنم چند روزی بن کنن .نقل قول:
ای بابا عجب آدمایی پیدا میشن.طرف ورداشته کلی فحش داده که بهش حمله کردم.منم بهش گفتم یه بازی ارزش این کارا رو نداره من میخواستم بیخیالت شم ولی چون فحش دادی دیگه فارمت میکنم.
هر چند وقت یه بار درست حسابی فارمش کن حالش جا بیاد :8:
به قول چاقال بازيكن ايراني جنبه نداره ، اينو راست ميگهنقل قول:
بايد انقدر ببازن و فارم بشن كه جنبشون بره بالا !! آدمايي مثل تو و چاقال هم بايد جنبشونو ببرن بالا :27:
درضمن ، بجاي اين كار ها ريپورت بده ، اگه نامه دكمه ريپورت نداره به ادمين بازي ميل بده و لينك نامه رو بده بهشون !
آخه من به این چی بگم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي يه چشمه بيا خودشو خيس كنه ! :دي
به بزرگی خودم بخشیدمش :دینقل قول:
علي يه چشمه بيا خودشو خيس كنه ! :دي
ببین طرف چقدر بدبخته که میگه "رزم ناو" هام . الان رزم ناو برای من مثل ربات بارکش میمونه :27:
نظرتون درباره این چیه ؟ :دی
جالوت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کلاس ترین سفینه جنگی . جالوت برای چیره شدن بر هر سفینه دیگری در میدان جنگ ساخته شده است . مجهز به به آخرین تکنولوژی های جنگ - یک انبار بزرگ از اژدر های پروتون ، تعداد بسیار زیادی اسلحه های لیزر و یون، اما قلب قدرت آتش آن یک اسلحه پلاسمای دوئل می باشد. آنها تضمین انهدام هر سفینه ای از کلاس پایین تر می باشند. پدافند آنها از زره چند لایه تیتانیوم و دو سطح روکش پلاسما تشکیل شده است . در اینجا یک مشکل آشنایی - وزن مافوق آنها . فقط در تست ها موتورهای مافوق سرعت نتایج مورد نیاز را نشان دادند. شش موتور برای حرکت سفینه ضروری است اما حتی با شش موتور باز هم کند است و قادر به مانور های سریع نیست .
حدود 1.5 میلیون ریسورس (فلز+کریستال+گاز) آب خورد :8:
اينا اين اسم هاي درپيت رو از كجا ميارن ! :دي