آقاي قهرماني لطفا راهنمايي بفرماييد سينماي خانگي فيليپس 3378 را به قيمت 390ت با پيونير787 با480 ت مقايسه بفرماييد آيا به انداره اين اختلاف تفاوت كيفيت دارند؟
Printable View
آقاي قهرماني لطفا راهنمايي بفرماييد سينماي خانگي فيليپس 3378 را به قيمت 390ت با پيونير787 با480 ت مقايسه بفرماييد آيا به انداره اين اختلاف تفاوت كيفيت دارند؟
عزیزنقل قول:
فرق 3378 و 3578 فقط بی سیم نیست
3578 ساب ووفر 250 واتی داره
3378 ساب 165 واتی داره
نقل قول:
عزیز
فرق 3378 و 3578 فقط بی سیم نیست
3578 ساب ووفر 250 واتی داره
3378 ساب 165 واتی داره
البته برای استفاده خونگی زیاد فرقی نمیکنه و 3378 به خوبی یه فضای اپارتمانی رو جواب میده ( از سرش هم زیاده )
من تا حالا نتونستم ولوم رو بیشتر از 15 ببرم.
-----------
در مورد بی سیم هم به این نکته توجه کنید که درسته بلندگوها سیم نیاز نداره اما ظاهرا برای برقش باز هم باید اونو با یه سیم به برق وصل کنین فقط تفاوتش اینه که نیازی نیست با سیمهای بلند به خود دستگاه وصل بشه
نقل قول:
کسانی که 3378 فیلیپس میخوان من جایی رو میشناسم که 390 هزار میده با ضمانت و بقیه مدل ها هم ارزون میده
نامردیه!! من خریدم 490 تومن :41:
تو مشهد فقط یه نمایندگی فیلیپس ( صوتی تصویری ) داره که اونم دیگه معلومه هرچی بخواد قیمت میده
چون پایوینیر واقعا یک سره گردن از همه بالاتره هیچکسی هم نمیتونه منکرش بشه در ضمن من عشق پایونیر نیستم عشق چیزی هستم که خوب باشه حالا بگو ساخت افغانستان باشه اولین سینما خانگی که داشتم باند دیجیتالی بود که چینی بود ورودی اپتیک و کواکسیال و اوکس داشت به جرئت می تونم بگم توی این برند ها هیچی به پاش نمیرسیدنقل قول:
و اما در مورد پایونیر
مزایاش نسبت به فیلیپس اینه که upscaling خیلی بهتری داره صداش از نظره تفکیک پذیری و شفافیت و باس واقعا عالیه و کاملا دینامیکه
wmv رو ساپورت می کنه
مدل 787 واتش 600 وات هست ولی خیلی زیاد تر هست انگاری من سونی داشتم اونهم نوشته بود 1000 وات ولی واقعا نیستن
دوستان من به تازهگی سینما حانگی tz 325 سامسونگ رو گرفتم ولی طریقه فعال کردن یلوتوث اونو تمی دونم ممنون میشم یکی منو راهنمای کنه
تو تهران 450 تومانهنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
تا اونجايي كه من ديدم همه تك سي دي هستند
فقط سيتم هاي فاي سوني هست كه 3 سي دي و 5 سي دي ميخوره كه جزو سينماي خانگي به حساب نمياد ولي دي وي دي ميخوره
آقا من بیشتر یه سیستم صوتی میخوام که صدای دالبی رو ساپورت کنه ووروری اپتیکال داشته باشه.اصلا فرمت پخش فیلم وتصویر برام مهم نیست.نقل قول:
آیا همچین چیزی که درعین حال بشه کنارتلویزیون ال سی دی گذاشت وجودنداره؟
من دی وی دی پلیر وxbox 360دارم ونیازی دیگه به اضافه کردن پخش فیلم وتصویر ندارم مگر اینکه بلوری داشته باشه.
تا چقدر می خوای هزینه کنی؟