بنده دموی E3 بازی را ندیدم ولی یک دمو دیدم مال قبل E3 بود واقعا گرافیکش نسبت به یک افت کرده بود!اگه اینطور باشه دیگه واقعا متاسفم
Printable View
بنده دموی E3 بازی را ندیدم ولی یک دمو دیدم مال قبل E3 بود واقعا گرافیکش نسبت به یک افت کرده بود!اگه اینطور باشه دیگه واقعا متاسفم
تمام نسخه های که تا حالا دمو ازشون پخش شده مربوط به کنسول هست برای همین فکر کردی گرافیکش کمتره:31:.اخه کنسول رو چه به کریسیس.گفته شده سطح جزیات این بازی روی کنسول در سطح Medium هستنقل قول:
پس تا زمان انتشار نسخه pc نمیشه نظری در رابطه با گرافیک بازی داد:21::27:
سازنده ها حركتشون به سمت سبك كردن بازی هست ( اين رو ميشه از Crysis Warhead فهميد ) مثلا توي شماره ي اول اكثر مدل ها با همان تعداد چند ضلعي وارد بازي ميشدن ولي توی Warheadاز مپ ها بيشتر استفاده شده بود ( Normal Map , Bump Map , ... ) به احتمال زياد توی Crysis 2 هم روند Warhead ادامه پيدا ميكنه كه شاهد سبك شدن بازی هستيم ولی اگر از تكنيك های گرافيكي درست استفاده بشه كم شدن چند ضلعي ها خيلي مشخص نخواهد بود ( البته تريلر هايی كه از Crysis 2 ديدم آنچنان كيفيتش افت نكرده بود ولی تا زمان انتشار بازی قطعا روی كيفيت بازی بيشتر كار ميشه )نقل قول:
منبع ؟نقل قول:
منبع خود کریتکنقل قول:
در ضمن شما میخوای بگید سطح جزیات این بازی حتما رو High هست:19:میشه یک مثال ساده زد Falout که دیگه نشون داد اختلاف رو بین کنسول و PC پس دیگه حرفی باقی نمیمونه شما مقایسه بازی ها رو تو سایت GameSpot ندیدی فکر کنم:5:
پس بیخود با یک کلمه حاشه سازی نکن(منبع)
( جهت اطلاع ميگم دوست عزيز برداشت بد نكنی قصد مسخره كردنم ندارم ولی تلفظ Crytek و Crysis به ترتيب كرايتك و كرايسيس هست )نقل قول:
دوست عزيز شما از يك كلمه ی منبع اين همه جمله برداشت كردی كه من ميخوام بگم سطح جزئيات بازی روی كنسول High هست و ميخوام بگم كنسول سر تر هست و ... !!!!
همين الان سايت كرايتك رو هم ديدم و همچين جمله ای رو هيچ جا نديدم اگه شك داريد بفرماييد خودتون ببينيد :باز هم ميگم اصلا قصدم مقايسه ی كنسول و PC نبود اينقدر برای Benchmark از كرايسيس استفاده كردم كه ديگه ميدونم سطح گرافيكی Medium چی هست و با توجه به تريلر هايی كه از اين بازی روی كنسول ديدم شك كردم اون جزئيات گرافيكی Medium باشه ! حالا هم از شما يك منبع برای تأييد گفته هاتون خواستم ...کد:http://www.crytek.com
منبع خود CryTek خوب اگر هم میگی نمیتونی پیدا کنی مشکل خودته مشکل من نیست در مورد بازی بمون تا منتشر بشه.من هم نگفتم تو میخوای چی بگی گفتم داره باز تخریب شروع میشه.نقل قول:
خوب شما كه اين حرف رو ديديد لينكش رو بزاريد تا ما متوجه اشتباهمون بشيم !نقل قول:
آقا سیستم مورد نیاز برای crisis 2 چیه ؟؟؟؟
چقدر کل کل هست اینجا بابا
راستی سعید تلفظ دقیق Crysis دقیقا کرایزس هست. اگه تیزری رو که سازنده خوش تیپ بازی فاروک یرلی صحبت می ده رو دقیق گوش بدی دقیقا کرایزس تلفظ می کنه:46:
سیستم بازی از الان مشخص نمیشه ولی سیستمی که به راحتی می تونست کرایزس و کرایزس وارهد رو اجرا کنه نمی تونه از اجرای کرایزس 2 عاجز بمونه (این نظر بنده هست) دلیل این حرفم تمرکز سازندگان روی بهینه کردن و افزایش قدرت موتور گرافیکی بازی هست. بازی های موفق در حال حاضر از لحاظ گرافیکی اونهایی هستند که با وجود گرافیک بالا موقع اجرا دچار افت فریم و ... نباشن و با تغییر و تعدیل تنظیمات گرافیکی بشه اونها رو روان اجرا کرد. به همین دلیل از گرافیک و روان بودن و انعطاف پذیری بازی هایی از قبیل کرایزس وارهد - فارکرای 2 - مدرن وارفار یک و ... تمجید میشه.
ممنونم دوست محترم.:40::10:نقل قول:
در مورد این سعید هم دوست داره همه جا کل کل کنه که حق با خودشه حالا هم گیر داده به منبع حرف بنده من هیچ حرفی رو بدون منبع نمیزنم.حالا شما هر جوز دوست داری فکر کن.در ضمن قدرت کنسول تو پردازش سایه ها به مزاتب کمتر از PC هست این تو 90% بازی ها قابل مشاهده هست.:8:
پس بحثی باقی نمیمونه:20: