مگه اصفهان نیستی ؟ پس منطقه یکی ؟!نقل قول:
در حد 2-3 درصد بعضی درسها ممکنه اتفاق بیفته اما اگه بالاتر از این باشه مشکل از جای دیگست !نقل قول:
Printable View
مگه اصفهان نیستی ؟ پس منطقه یکی ؟!نقل قول:
در حد 2-3 درصد بعضی درسها ممکنه اتفاق بیفته اما اگه بالاتر از این باشه مشکل از جای دیگست !نقل قول:
Bleu2u4u
يحتمل
من از جاي ديكه شنيده بودم
اره الان رفتم دفترچه رو دانلود کردن توش کامل توضیح داده بودنقل قول:
من خودم دقیقا درصدام با محاسباتم یکی بود.به جز عربی که اومده بودم بالاتر!!!!نقل قول:
ولی خیلی از دوستام اینجوری بودن.یکی ادبیاتشو 70 حساب کرده بود شده بود 37
من سال قبل این دیو مخوف رو شکست دادم! و الانم دانشجوی مکانیک سیالات روزانه ی ارومیه هستم.
به همتون اطمینان می دم با رتبه های تا 7000 منتطقه 2 (خودتون به منطقه یک تعمیم بدید) مهندسی های
درجه یک شبانه و درجه دوی روزانه قبول می شید حتماً.
من 89 ای هستم !
چرا کسی این جا از منطقه 3 حرفی نمیزنه ؟ میشه یکم راجع به منطقه 3 هم توضیح بدید ؟ ( مثلا کسی که رتبه ی فلان میاره تو منطقه 3 رتبه ی کشوریش چند میشه ، چه مزیت یا معایبی داره منطقه 3 ، و...
کسی چیزی در مورد دانشگاه مجازی چیزی میدونه ؟ کسی این جا مجازی میخونه ؟
76/4 زبان و ادبيات فارسي 1
79/0 زبان عربي 2
84/0 فرهنگ و معارف اسلامي 3
70/7 زبان خارجي 4
74/6 رياضيات 5
77/5 فيزيك مكانيك 6
67/5 شيمي 7
رتبه منطقه 1 :241
کشور:383
برق و مکانیک شریف قبول میشم؟
سوالاتت رو باید تک تک بپرسینقل قول:
من 89 ای هستم !
چرا کسی این جا از منطقه 3 حرفی نمیزنه ؟ میشه یکم راجع به منطقه 3 هم توضیح بدید ؟ ( مثلا کسی که رتبه ی فلان میاره تو منطقه 3 رتبه ی کشوریش چند میشه ، چه مزیت یا معایبی داره منطقه 3 ، و...
مثلا حدودا رتبه ی 600 منطقه 3 میشه 6500 کشوری
از نظر قبولی هم منطقه 3 معمولا مظلوم تر از جاهای دیگست
چون امکانات اونچنانی نداره اما به لحاظ ظرفیت پذیرش بسیار کمتری داره(اگه نسبی هم حساب کنی باز هم از منطقه 1 و2 کمتره)
البته رتبه آوردن توش راحت تره اما رتبه ت زیاد فایده ای نداره
مثلا توی منطقه 3 اگه میخوای تهران قبول بشی حتما باید زیر 200 باشی(البته رشته های با ارزش)
بازم اگه سوال داشتی بپرس
البته من اینجور فکر نمیکنمنقل قول:
سوالاتت رو باید تک تک بپرسی
مثلا حدودا رتبه ی 600 منطقه 3 میشه 6500 کشوری
از نظر قبولی هم منطقه 3 معمولا مظلوم تر از جاهای دیگست
چون امکانات اونچنانی نداره اما به لحاظ ظرفیت پذیرش بسیار کمتری داره(اگه نسبی هم حساب کنی باز هم از منطقه 1 و2 کمتره)
البته رتبه آوردن توش راحت تره اما رتبه ت زیاد فایده ای نداره
مثلا توی منطقه 3 اگه میخوای تهران قبول بشی حتما باید زیر 200 باشی(البته رشته های با ارزش)
بازم اگه سوال داشتی بپرس
چون اگه کسی در استان تهران جزو منتطقه ی 3 باشه خیلی راحتتر میتونه دانشگاههای تهران رو قبول بشه تا یه نفر که جزو منطقه ی 1 استانه تهرانه
اگر اشتباه میکنم تصحیح کنید