سلامنقل قول:
صددرصد 435 قویتره. تنها فرقش اینه که سرعت پردازش هسته 435 بیشتره.
Printable View
سلامنقل قول:
صددرصد 435 قویتره. تنها فرقش اینه که سرعت پردازش هسته 435 بیشتره.
سلام میشه بین دو تا مدل لپ تاپ نظر بدید و تحلیل کنید از نظر گرافیکی و بازی کدوم بهتره
HP DV G62-B55
HP Probook 4520s
اگه پیشنهاد دیگه ای هم تا رنج 850 هست بدون سیستم عامل ارجینال(هزینه کمتر تا سخت افزاری بالاتر دی:) هست بدید
نقل قول:حتما كسي نميدونه من يه جا ديدم فكر كنم گفته بود در حد 5770 هست حالا نميدونم درسته يا نهنقل قول:
ولي خودم تست كردم بازي cod mw2رو روي ultra هيچ مشكلي نداشت
grid هم روي high به راحتي اجرا ميكنه بين 30 تا 45 فريم ميده
crysis هم روي normal بين 30 تا 40 فريم ميده
البته زیاد نمیشه به این اطلاعات اطمینان کرد.به این علت که این اطلاعات در مطلوب ترین شرایط به دست میاد در حالی ما نمیتونیم عین اون شرایط رو به وجود بیاریم.نقل قول:
لذا برای اطمینان سیستم باید از "سیستم توصیه شده"هم بهتر باشه
تو سری ati , اون مدلهایی که سه رقمی هستن مثل 550v چه فرقی با چهار رقمیها مثل 5470 دارن ؟ اونهایی که شماره 3 رقمی دارن ضعیفترن ؟
سلام جواب سوالم رو ندادید
یه سوال دیگه!
خواهشا این یکی رو دیگه جواب بدید
چطوری بفهمم چه کارت گرافیکی آنبرد یا نه
مثلا مدل
probook 4520-i5-1GB
گرافیکش ATI HD6370 1GB-2714 اینه!!!!
آنبرده؟؟؟
سوال دیگه ام اینه که این گرافیک مذکور بهتر یا ATI HD530v 512-1751
خواهشا منو بی جواب نگذارید ممنون
دوست عزیز حالا اگه همین 230 با cpu چهار هسته ای 2.8 و رم 4 باشه که تا 8 هم میکشه و core i7 اونوقت هم Battlefield: Bad Company 2 رو با medium اجرا میکنه؟نقل قول:
سوال دیگه اینکه خودمم میتونم medium ya low اجرا شدنه بازی رو نتظیم کنم؟ اگه میشه توضیح بدی ممنون.
سلام دوستاننقل قول:
اولین روز سایتمه
من لپ تاپم تو اطلاعات nvidia همین 320 نوشته اما shared system memory و total available graphics دقیقا نصفه یعنی 1787و 2811 . و direct X 11
cpu 2.8 رم 4 و i7
آیا این امکان داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
من قصد دارم لپ تاپ Dell vostro 3300 رو بخرم! ولی گرافیکش نگرانم کرده! من قصد بازی ندارم! بیشتر نگران اجرای راحت نرم افزار های مهندسی مثل Autocad 2011 چون من 2 سال دیگه میرم دانشگاه ، نمیدونم اون موقع اتوکدش چه طوریه! ولی میخوام بدونم این گرافیکی هست که تمام نرم افزار های گرافیکی رو مثل autocad یا احیانا 3dmax رو تا چند سال دیگه ساپورت کنه؟
نظرتون درباه ری ATI Radeon 5650 چیه؟ من میخوام اولی رو بخرم ولی اگه فکر میکنید بیخیالش بشم با توجه به شروط بالا من این رو میخرم
نقل قول:
باسلام این سوال منم هست لطفا جواب بدید