وقتي بياد قيمت 1تومن تا 900 تومنه...
قيمت مناسب براش 600 تا 550...
وقتي بياد قيمت 1تومن تا 900 تومنه...
قيمت مناسب براش 600 تا 550...
دقیقا به همین دلایلی که Reventon گفتن ، Omnia HD یک گوشی کاملا چند رسانه ایه و ویندوز موبایل کلا با Multi Media میانه خوبی نداره ، مهمترین دلیلشم اینه که فیلمبرداری HD در ویندوز موبایل 6.1 امکان پذیر نیست. از طرفی هم یه کم مضحک به نظر می رسید که گوشی که ادعای بهترین رو در دنیا داره از Touch مقاومتی استفاده کنه
8000 تاچش مقاومتي نيست...مقاومتي + خازني = تاچ 8000...يك تكنولوژي جديده...بهترين تاچي هست كه توليد شده...حساسيتش كم از خازني نداره...نقل قول:
ولي خوب اگه 8910 ويندوز ميشد چه كسي سراغ اين گوشي ميومد؟...چه چيزي با 97 رقابت ميكرد؟...
تاچ این گوشی مقاومتی+خازنی نیست بلکه یه چیزی بین مقاومتی و خازنیه ، اگه Omnia HD ویندوز موبایل می شد الان گوشی به اسم i8000 وجود نداشتنقل قول:
8000 تاچش مقاومتي نيست...مقاومتي + خازني = تاچ 8000...يك تكنولوژي جديده...بهترين تاچي هست كه توليد شده...حساسيتش كم از خازني نداره...
ولي خوب اگه 8910 ويندوز ميشد چه كسي سراغ اين گوشي ميومد؟...چه چيزي با 97 رقابت ميكرد؟...
میگفتن این گوشی تو ماه آگوست تو ترکیه، امارات و ... پخش شده تعجب میکنم چرا هنوز نیومده ایران. من خرداد omnia رو فروختم نشستم به پا omnia HD که دیدم این سر کلش پیدا شد و حالا منتظرم که بیاد خبرش!
والا ما که با جت تو علا الدین کار کردیم مقاومتی + مقاومتی بود و کمی از مقاومتی نداشتنقل قول:
یکی شفاف سازی کنه که واقعا تاچش خوب شده یا اونی که ما باهاش کار کردیم مشکل داشت
خلاصه علا الدین هم خیلی منبع معتبری به حساب نمیاد
لطفا کسی که با هر دو تا(خازنی و این سری جدید) کامل کار کرده نظر بده
خوب ديگه...مقاومتي + خازني ميشه يه چيزي بين اين 2...:31:نقل قول:
اگر هم امنيا اچ دي ويندوز ميشد چيزي بنام i8910 وجود نداشت...:31:(با اين كيفيت صدا و فيلم برداري و...)...
مگه توی علائدین امنیا 2 هم هستش........؟!؟!؟!نقل قول:
والا ما که با جت تو علا الدین کار کردیم مقاومتی + مقاومتی بود و کمی از مقاومتی نداشت
یکی شفاف سازی کنه که واقعا تاچش خوب شده یا اونی که ما باهاش کار کردیم مشکل داشت
خلاصه علا الدین هم خیلی منبع معتبری به حساب نمیاد
لطفا کسی که با هر دو تا(خازنی و این سری جدید) کامل کار کرده نظر بده
من که اخرین دفعه که رفتم نه خبری از پیکسون 12 بود نه از امنیا 2............یحتمل شوما با جت اشتب نکردی اینو......!!!
گفت که جت :20:نقل قول:
دوستان میشه توضیح بدید که ویندوز موبایل قابلیت مولتی مدیا نداره یعنی چی؟یعنی امنیا اچ دی نسبت به این گوشی از لحاظ نرم افزاری چه چیزیش سرتره؟؟