دوستانی که با مبدل بدون مشکل بازی میکردن
راهنمایی کنن لطفا:19:
Printable View
دوستانی که با مبدل بدون مشکل بازی میکردن
راهنمایی کنن لطفا:19:
اقا من این بازی واسه ps2 داشتم خیلی هم توش موفق بودم خیلی رفتم جلو درسته اولش یکم حوصله ادم سر میره ولی وقتی میری
جلو زن میگیری و بچه دار میشه بازی خیلی قشنگ تر میشه و واقعا ادم معتادش میشه
ولی من ادامه ندادم یعنی وقتی بچه دار شدم به پیری نرسیدم
هر کی می دونه که کجا میشه اینترنتی بخریش به من خبر بده ولی از اون سایت ها که بازی رو ارسال میکنن و بعد مبلغ رو پست میگیره
نه از اونا که شماره حساب میدن
ممنون
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
یادم رفت بگم واسه ps2 باشه
نقل قول:
اگه واسه پلی استیشن 2 خریدی باید با مبل پلی 2 رو کامپیوتر بازی کنی مثل: Emulator
iranhip.com/modules.php?name=News&file=article&sid=79
...کد:www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file...sid
forum.parniaz.com/showthread.php?t=1563کد:www.enbesat.net/article431.html
تو این سایت ها دنبالش بگرد یا تو گوگل بزن پیدا میکنی
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
نقل قول:
اگه منظورت هاروست مون یا مزرعه دار واسه پلی استیشن 2 حرف نداره بخر بازی کن از دست ندی
نقل قول:
ببین اگه از من می پرسی بگم نه این که بخوام نا امیدت کنم ان شالله بتونی بازی کنی با مبدل
ولی منو سال های پیش همین کار رو میکردم در به در دنبال مبدلش بودم اما هر جا رو گشتم پیدا نکردم بعضی ها هم داشتند ولی گفتن ناقص اگه کار نکرد پس نمیگیریم
تو اینترنت گیرش اوردم تو اونجا هم کار نکرد اگه هم کار کرد کند بود دنباش زیاد نگرد
اگه تونستی یدونه PS2 بگیر حالش رو ببر چون این مبدل ها بازی های قشنگ و سنگین رو بالا نمیاره
بازم خود دانی
ولی اگه میخوای مبدل بازی کنی باید بری تو سایت ها دنبال کسی که وارد هست بگردی تا تمام تنظیمات گرافیگی و صوتی رو بگه انشالله بتونی بازی کنی
اگه طولانی شد معذرت میخوام
دوستان خب خودم اجرا کردم....................یه ذره کنده
ولی در کل حال میده خفن
این بازی حرف نداره
حالا که با مبدل بازی میکنی
می تونی تمام تنظیمات رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسی راهنماییت میکنه
چرا ديگه اين تاپيك رو ادامه نمي دين؟؟؟؟
من يك ساله درخت كاشتم ولي هيچ ميوه اي نداده.چراااا؟؟؟؟
سلام بچه ها من هرچي توپ خونه گشتم اين بازيو پيدا نكردم از كجا تهيه كنم؟ لطفا كمك
مي توني سفارش اينترنتي بدي