آیا اگه همش به ته برسه اتفاقی میوفته و چیز خاصی میشه؟(یا سرکاریه؟)نقل قول:
اون درجه ای است که وقتی مرحله ها را بهتر تا اخر ببرید اونا هم بیشتر پر میشن و باید سعی کنید مخفیانه و به بهترین نحو دشمنان را بکشید.
Printable View
آیا اگه همش به ته برسه اتفاقی میوفته و چیز خاصی میشه؟(یا سرکاریه؟)نقل قول:
اون درجه ای است که وقتی مرحله ها را بهتر تا اخر ببرید اونا هم بیشتر پر میشن و باید سعی کنید مخفیانه و به بهترین نحو دشمنان را بکشید.
اگه میشه راهنمای the matrix path of neoبزارین تشکر پیدا نکردین تو این مرحه گیر کردم توی مترو که باید اهرم بکشم تا واسه از مترو خارج شم این پیام میده: listen for the conductor,s announce befor trying to stop the train .بعد try stoping the train when the car right-side up
بازی Dark Sector در مرحله سوم وقتی از اسانسور میاد بیرون همه رو میکشی چه طوری باید از فنسا بپری اون طرف من هر کار میکنم نمیتونم ردش کنم...!!!!
دربازیcrysis warhead میرسم به یه مرحله ای که توی یه جای فضا مانندی هستی وموجودات آبی رنگ در ان محیط وجود دارم وبعد از اینکه یکم از اون مرحله رو میری یه در هستش که باز نمیشه هرکاری میکنم نمیشه اون مرحله رو رد کرد همون جایی که برای یه لحظه محیط سیاه میشه:2: لطفا جواب دهید
کسی نیست جواب دهد:10:
اقا اینجا مثل انکه کسی جواب نمیده:13:برای بار دوم راهنمای سایلنت هیل 5 رو اگه دارید:ممنون میشم بزارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا جون من که نمیشه بیام برات فونت فارسی بخرم فونت فارسی بخر دانلود کن.اقای فلاح شما باید کلیک راست کرده و خود را قدرتی کرده و در را بشکنید.اول میدوی بعد میپری اونطرف.
پست پاک شود
سلام
میشه راهنمای بازی stronghold + قلعه رو هم بذارین
لطفاً
راهنمای بازی saw رو میخواستم