سلام.
ميخواستم ببينم در يک نگاه کلي معايب KE990 چيه و به بياني، ببينم که از بين LG KE990 و سوني اريکسون G700 کدومشو انتخاب کنم؟
بسيار ممنون.
Printable View
سلام.
ميخواستم ببينم در يک نگاه کلي معايب KE990 چيه و به بياني، ببينم که از بين LG KE990 و سوني اريکسون G700 کدومشو انتخاب کنم؟
بسيار ممنون.
سلام رفیق
من فقط مشکلات ویوتی رو میدونم که بهت میگم: سیستم عامل نداره.صدای قوی نداره .فایل های جار رو نمیشه باهاش بفرستی. قللمش بعد از یک مدت خراب میشه.عکس برداریش درحد 3.2 نوکیا هست(ولی فیلمبرداریش خیلی خوبه) بیشتر از 2 حافظش ارتقا داده نمیشه.برای اتصال به کامپیوتر و جابه جای فایل کند ونا مطلوبه و شاید هم معایب دیگر!
عزیز خیلی گوشیه خوبیه،حداقل از G700 بهتره،من همون کیفیت صفحه یاین رو دیدم ،حالم بهم خورد،واقعا افتضاحهنقل قول:
ببین مزایاشش:دوربین عالی،فلش قوی،کیفیت و قدرت صدای بالا در اسپیکر،تم های فوق العاده ریبا(با -- که اصلا کاری نداره)،کیفیت خیلی خوب صفحه،پشتیبانی از فایل های divx
معایبش هم تو قسمت پایین همین پست به همراه اصلاحات هست
:دی
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
لطفا بدون اطلاعات حرف نزنین دوست عزیز :10:نقل قول:
صداش قویه،قوی تر هم میشه با چند تا کد،جوری که کل گوشی چینی ها رو میخوابونه :دی
قلمش هم هیچ مشکلی نداره،ضمنا اصلا هم نیازی به قلم نداره
عکس برداریش هم خیلی خوبه،فط باید تنظیمات رو بلد باشی،روی اتو زیاد خوب نیست،اما با تنظیمات واقعا عالی عکس میگیره
بیشتر از 2 هم میشه ارتقا داد،یه سرچ کن بچه ها در موردش توضیح دادن
باطریش هم بد نیست،اگه زیاد استفاده کنی یه روز کامل شارژ میده،آخه به این دقت کنین که صفحش 3 اینچه و تاچ !
اتصال به کامپیوترش هم هیچ مشکلی نداره !
:11:
ایراداتش از نظر من:قدرت نه چندان بالای صدا در هندزفری(توجه کنین که این گوشی camera فون هستش،نه موزیک فون)قابلیت ذخیره حداکثر 300 اس ام اس،باطری متوسط،عدم امکان پلوتوث فایل های جاوا بدون نرم افزار
دوست من من خودم یک ساله این گوشی رو دارم قلمش کلا هرز شده . باتریش در مقابل سونی اریکسون ها و نوکیا واقعا ضعیفه عکسش هم بله اگه تنظیماتش رو درست کنی و توی فضای باز بشه(توی فضای بسته مثل اتاق واقعا ضعیفه) میشه مثل 5800 (مراجعه کنید به مقایسه دوربین ها وعکساشون حرفی های ویوتی عکس گرفتن شده مثل 5800) حالا من از کد هاش خبر ندارم ولی نصب تم هم روش به این سادگی نیست که فایل کپی کنی بعدشم تم کار کنه.در ضمن فایل جار رو نمیتونه بفرسته(ضعف شدیدیه مثلا اگه به خوای یک باز مولتی پلیر انجام بدی باید بزنی تو سر خودتکه حالا چکار بکنم) تازه زمانی که به کامپیوتر وصل میکنید مسخره است در مقابل نحوه اتصال نوکیا ها به کامپیوتر! در ضمن من شنیدم که اگه حافظه اش رو ارتقا بدن ممکنه بیشتر از دو دقیقه نتونه فیلم بگیره.البته بگم خود رفیقمون فقط معایبش رو خواسته بود وگرنه مزایا هم خیی داره که بهترینش اینه که یک گوشی با امکانات خوب و قیمت نازل هست.:31:نقل قول:
با سلام به همه برو بچ !
من قبلا نوکیا ان73 با کیفیت 3.2داشتم کيفيت عکسش خيلي بالاتر از ال جي پنج مگا پیکسلی بود ! البته تفکیک رنگاش نه ابعاد!
می خواستم بدونم کسی دیگه هم مقایسش کرده؟
عکسای نوکیا خیلی زنده و طبیعی بود ولی ال جی مات ومه گرفته !
اگه تنظیم داره چطور؟
سلام بچه ها.
من KE990 دارم.
چند روزه مشکل پبدا کرده.
وقتی آهنگ پخش میکنم یه دفعه خاموش میشه.
موقع صحبت کرن هم همین مشکلو دارم.
مشکل از کجاشه؟
نقل قول:
با سلام به همه برو بچ !
من قبلا نوکیا ان73 با کیفیت 3.2داشتم کيفيت عکسش خيلي بالاتر از ال جي پنج مگا پیکسلی بود ! البته تفکیک رنگاش نه ابعاد!
می خواستم بدونم کسی دیگه هم مقایسش کرده؟
عکسای نوکیا خیلی زنده و طبیعی بود ولی ال جی مات ومه گرفته !
اگه تنظیم داره چطور؟
نه خير دوست عزيز اصلا هم اينطوري نيست كه مي فرمايين:41:نقل قول:
بنده الان يه N73 me دارم و يه LG Kc910 renoir و دوستم هم ويوتي داره كه عكسهاي 73 اصلا به گرد LG نمي رسن درسته كه 73 عكسهاي خوبي ميگيره ولي دوربين LG ويوتي و رنوار حرفه اي تره و نياز به تنظيمات خاصي داره و كلا بايد نصبت به محيط و مقدار نور تنظيم بشه :10:
بعد از گزاشتن رم 8گیگ گوشی فقط 2گیگ رو نشون میده با رم ریدر هم همون 2رو نشون میده ایا 6گیگ سوخته وراهی نیست 8گیگ رو ساپورت کنه
شما یه زحمت بکش همین تاپیک رو از اول بخون بچه ها توضیح دادن که چجوری میشه از رم های بالای 2گیگ استفاده کردنقل قول: