سلام دوست عزیزنقل قول:
من چیزی رو که شما میخواهید دارم ، بعلاوه ی هزاران امکان دیگر . در صورتی که مایل هستید پیام خصوص بدید تا کامل راهنماییتون کنم .
قیمتش هم مفته ، یعنی نصفش کردم .
با تشکر
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
من چیزی رو که شما میخواهید دارم ، بعلاوه ی هزاران امکان دیگر . در صورتی که مایل هستید پیام خصوص بدید تا کامل راهنماییتون کنم .
قیمتش هم مفته ، یعنی نصفش کردم .
با تشکر
تمامی بانک ها مجوز کسب و کار میخواند ... البته یک نگاهی به سایت پارسیان بنداز... قبلنا می گفتند 15 میلیون سفته میگیره بدون جواز و به فرد حقیقی پرداخت آنلاین را میده .. دیگه حالا را نمی دونمنقل قول:
دو تا سوالنقل قول:
1. برای فرو.ش هاست باید از کجا مجوز گرفت؟ بدون دردسر و مالیات و این حرفها
2. میشه لینک اون قسمت از سایت پارساین که این 15 میلیون رو گفته بدین؟
من دقیقا نمیدونم از کجا باید مجوز بگیری .. اما مطمئنا مجوز بگیری مالیات هم باید بدی .... البته خیلی ها هم دارند بدون مجوز کار می کنند و تا حالا مشکلی نداشتند
پارسیان را هم خودم ندیدم ... شنیده بودم
سلامنقل قول:
1. برای فرو.ش هاست باید از کجا مجوز گرفت؟ بدون دردسر و مالیات و این حرفها
واسه فروش آنلاین میخوای؟ باید به بانک پروانه کسب خودت رو ارائه بدی تا پرداخت آنلاین رو برات فعال کنه
ولی در کل فروش هاست مجوز لازم نداره
پروانه کسب رو برای فروشگاه هاستینگ و دومین باید از کی گرفتنقل قول:
باید ثبت شده باشی تا پروانه کسب داشته باشی مثل هر شغلی که بخوای بری سراغش برات پروانه صادر میکنند
سلام .
برای دریافت سیستم پردخت بانکی ، بانک چه شروطی میگذاره ؟
مثلا من اگه بخوام یک سری مقالات خارجی رو رو به صورت آنلاین به فروش بگذارم (تقریبا مثل سایت Civilica) مجوز لازم داره ؟
در کل بانک کاری به محتوای خرید و فروش داره یا نه ؟!
مثلا آدم که حساب باز میکنه که بانک نمیاد بگه پول از کجا آوردی ریختی به حساب ! برای سیستم پرداخت آنلاین چی ؟
سلام
قصد دارم يك فروشگاه اينترنتي راه اندازي كنم مطالب خوبي در اين انجمن ذكر شده ولي يك سوال اضافه دارم
گوگل ادسنس و سيستمهاي تبليغي كليكي در جهت افزايش درآمد فروشگاه بر روي كدوم يكي از اين فروشگاهها ،
بهتر جواب ميده .
ضمنا اگر بشه با يكي از دوستان با تجربه مشورت حضوري يا تلفني داشته باشم ممنون ميشم.
گوگل به سایتهای فارسی تبلیغ نمیدهنقل قول: