نقل قول:
ديشب كه داشتم با ويندوز ور مي رفتم اتفاقي به يه كد جالب بر خوردم كه باعث مي شه كه يك فولدر قفل بشه
شما اتفاقي به اين كد برخورد كردين نه؟ :happy:
Printable View
نقل قول:
ديشب كه داشتم با ويندوز ور مي رفتم اتفاقي به يه كد جالب بر خوردم كه باعث مي شه كه يك فولدر قفل بشه
شما اتفاقي به اين كد برخورد كردين نه؟ :happy:
جواب نداد! من آزمايش کردمنقل قول:
نوشته شده توسط mrhbk36
سلام بچه ها اينو خوندين
ابتدا تلوزيون رو با كنترل خاموش مي كنيم
بعد اين دكمه ها رو ميزنيم
display را 2 بار
بعد عدد 5
+ volum
بعد power رو مي زنيم
منم همين كارو انجام دادم اما بعدش ميدونين چي شد؟
بيشتر تنظيمات به هم ريخت . حالا شما كه اينو ياد ميدين وقتشه يه كم به من انتي شوك بدين و بگين چه طور ميشه تنظيماتو به حالت پيش فرض كارخانه برگرداند.
فقط خواهشا سريعتر
مرسييييييييييييييييييي :weird:
جواب نداد!نقل قول:
نوشته شده توسط mrhbk36
سلام
نمیدونم کسی اینو مطرح کرده یا نه,ولی گفتنش ضرر نداره.اینم یه مخفی تو بازیه Pinball
توپهای اضافی: اگر عبارت 1max را تایپ کنید Pinball به شما یک توپ اضافه برای ادامه بازی خواهد داد.
قابل توجه اینا:نقل قول:
نوشته شده توسط MrSobhani
این دستور فقط group policy های لوکال رو آپدیت میکنه(refresh) اونم به صورت فوری.نه هیچ کار دیگه ای
اون عکس میاد بعنوان عکس خواننده گوشه مدیا پلیرنقل قول:
نوشته شده توسط ZiTaNiX
این مسیر رو طی کننقل قول:
نوشته شده توسط Realamd
run>cmd>sfc /scannow
بعد cd ویندوز رو هم بذار.
این دستور تمام فایلای سیستمیت رو با فایلای روی cd چک میکنه. اگه تغییری کرده باشن یا خراب شده باشن replace میکنه
پست های پشت سر هم ادغام شد
Harry Potter
--------------------------------------------------------------------------------
سجالب بود مرسي از شمانقل قول:
لام
نمیدونم کسی اینو مطرح کرده یا نه,ولی گفتنش ضرر نداره.اینم یه مخفی تو بازیه Pinball
توپهای اضافی: اگر عبارت 1max را تایپ کنید Pinball به شما یک توپ اضافه برای ادامه بازی خواهد داد.
برای ایجاد یک پوشه بدون اسم و آیکون ایجاد کنید:
1-اسم پوشه رو جای خالی225 بگذارید(225 )
2-روی پوشه راست کلیک کرده و در پنجره ویژگی ها وارد قسمت سفارشی شوید و روی کلید تغییر نماد کلیک کنید و از پنجره باز شده یک نماد بدون تصویر انتخاب کنید Properties>Customize>Change Icon
یه مخفی باحال برا گوشی موبایل
اگه میخواید جواب کسی رو ندید و برای همیشه از شرش خلاص بشید خیلی راحت شماره های زیر رو وارد کنید
و اگر میخواهید از این حالت خارج کنید #67# رو بزنیدکد:*67*09112000000#
حالا این شماره ها چیکار میکنن؟ وقتی کسی تماس گرفت و شما دلتون نمیخواد باهاش حرف بزنید کلید رد تماس رو بزنید به اون طرفی که داره بهتون زنگ میزنه این پیغام رو میده" مشترک گرامی شماره ی مورد تغییر یافته است، لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر با 118 تماس بگیری" و اون طرف هم گیج میمونه که بابا من خودم ازش این شماره رو دیروز گرفتم؛ امکان نداره عوض بشه. به همین راحتی شما میتونید از شرش خلاص بشید.
**فقط باید موقع زنگ خوردن کلید رد تماس رو بزنید تا اون پیغام براش خونده بشه**
دوست من سلامنقل قول:
نوشته شده توسط masoud khan
فايلت خرابه و نمي آيد