یه بارم بزا بایرن خر شانس باشهنقل قول:
Printable View
یه بارم بزا بایرن خر شانس باشهنقل قول:
بايرنيها خوشحال از قرعهكشي ليگ قهرمانان
كلوزه: ---- از اين قرعه عصباني است
براساس قرعهكشي انجام شده رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا، بايرن مونيخ بايد با اسپورتينگ ليسبون پرتغال روبهرو شود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين قرعه در حالي نصيب ژرمنها شد كه احتمال داشت تيمهايي چون رئال مادريد و چلسي حريف آنها باشد.
يورگن كلينزمن، سرمربي بايرن مونيخ درباره قرعهكشي انجام شده گفت: «قرعه بدي نبود. ما آرزويش را داشتيم. با اين حال هشدار ميدهم نبايد پرتغال را دست كم گرفت. فوتبال در پرتغال در سالهاي اخير جايگاه خوبي را بدست آورده است. با اين حال ميخواهيم راهي مرحله يك چهارم نهايي شويم و شانس بايرن براي رسيدن به اين هدف خوب است. »
كارل هاينس رومنيگه، نايب رييس باشگاه بايرن مونيخ هم درباره قرعه بايرن گفت: «هيچ قرعهي بدي نيست. تيمي است كه برابر آنها بازي كردهايم و در برابر آنها عملكرد خوبي هم داشتيم. نبايد آنها را دست كم گرفت. در مرحلهي حذفي تيم ديگر نبايد روز بدي را سپري كرد، حتي برابر اسپورتينگ ليسبون. ما مرحله به مرحله فكر ميكنيم ولي دست كم ميخواهيم راهي مرحله يك چهارم نهايي شويم.»
ميروسلاو كلوزه، مهاجم بايرن هم گفت: «ميتوانيم راضي باشيم. مي توانيم از پس [اسپورتينگ] ليسبون بربياييم. فكر ميكنم ---- حريف مرحله گروهي ما از اين كه در گروه اول شد، عصباني باشد. چرا كه بايد برابر بارسلونا به ميدان برود.»
10 گل برتر مرحله گروهی جام باشگاههای اروپا
با وجود بازیکنان بزرگ در جام قهرمانان اروپا، به ثمر رسیدن گل های زیبا در این جام جای تعجب ندارد.
امسال در مرحله گروهی 247 گل به ثمر رسیده است که با اتمام این مرحله، سایت یوفا 10 گل از بهترین آنان را انتخاب کرده است. شما کدام گل را به عنوان بهترین گل مرحله گروهی انتخاب می کنید؟
استیون جرارد
المپیک مارسی – لیورپول، روز اول مسابقات مرحله گروهی
خوان کولیو
رم – کلوژ، روز اول مسابقات مرحله گروهی
فرناندینیو
بازل – شاختار، روز اول مسابقات مرحله گروهی
لیونل مسی
بازل – بارسلونا، روز سوم مسابقات مرحله گروهی
میرکو ووچینیچ
رم – چلسی، روز چهارم مسابقات مرحله گروهی
کاراگونیس
وردربرمن – پاناتینایکو، روز چهارم مسابقات مرحله گروهی
ویلیان
شاختار – بازل، روز پنجم مسابقات مرحله گروهی
جپه کورس
منچستر یونایتد – آلبورگ، روز ششم مسابقات مرحله گروهی
آرین روبن
رئال مادرید – زنیت، روز ششم مسابقات مرحله گروهی
زولا: چلسی، یوونتوس را شکست خواهد داد
فرانكو نکو زولا " سرمربی وستهام معتقد است یوونتوس دو دیدار سخت مقابل چلسی خواهد داشت.
بیانکونری ها در مرحله یک هشتم نهایی جام قهرمانان اروپا به مصاف یک تیم لیگ برتری خواهد رفت. " زولا " که سابقه بازی در این تیم لندنی را دارد به برتری چلسی رای داد اما در مورد پیشرفت آن ها دچار شک و تردید است.
" زولا " به " Tuttosport " گفت: « من فکر می کنم چلسی پیروز خواهد شد اما این فقط یک حدس است. »
« فکر می کنم تقابل آبی ها با بیانکونری ها دیدنی خواهد شد. یک قسمت این دیدار چلسی است که دوران بازیگری خود را در آن سپری کرده ام و قسمت دیگر آن کلودیو رانیری است که چیزهای زیادی از او آموخته ام. مطمئنم این بازی برای هر کسی خوب و تماشایی خواهد بود. »
او افزود: « از نظر من تیمی برنده خواهد بود که از نظر جسمانی در فرم بهتری باشد. »
یوونتوس شانس بیشتری برای پیروزی خواهد داشت. شاگردان " اسکولاری " در این فصل در هر دو رقابت لیگ برتر و جام قهرمانان اروپا ضعیف ظاهر شده اند.
" مک منمن" : لیورپول بهتر از رئال مادرید است
" استیو مک منمن " بازیکن سابق " قرمزها " و " سفیدها " بر این باور است در حال حاضر لیورپول بهتر از رئال مادرید است.
دیروز در قرعه کشی مرحله یک هشتم نهایی جام قهرمانان اروپا، رئال مادرید و لیورپول با هم برخورد کردند.
یک بازیکن می تواند در مورد هر دو باشگاه صحبت کند و آن بازیکن سابق " قرمزها " و " سفید ها "، " استیو مک منمن " است.
این بازیکن در 36 سالگی بازنشست شده است و سابقه بازی در رئال و لیورپول را دارد که تا به حال در مجموع این دو تیم 14 بار قهرمان اروپا شده اند.
او در گفتگو تلفنی با رادیو " Marca " گفت: « در حال حاضر لیورپول بهتر است. آن ها فقط به یک گل در " برنابئو " نیاز دارند، فقط یک گل.»
« امسال، لیورپول در خارج از خانه بهتر کار می کند تا در خانه و این بسیار مهم است.»
« اما برای من، مهمتر این است که رئال مادرید به سادگی آسیب پذیر نیست. من نمی دانم آن ها می توانند تا فوریه تیم قدرتمندی درست کنند یا نه، اما رئال مادرید یک سابقه بزرگ در لیگ قهرمانان دارد.»
« من بر این باورم در فوریه هر دو تیم به تعادل می رسند، اما در حال حاضر لیورپول بهتر است.»
" مک منمن " در پایان گفت: « لیورپول هم در حال حاضر خیلی خوب بازی نمی کند، زیرا آنان " فرناندو تورس " را به علت مصدومیت در اختیار ندارند و لیورپول به " تورس " نیاز دارد.»
خاطرات مادرید " لی " را امیدوار کرده است
سامی لی " دستیار سرمربی لیورپول از برخورد این تیم با رئال مادرید خوشحال است و " خوانده راموس " معتقد است آنان به یکی از قوی ترین تیم های حاضر در این مرحله برخورد کرده اند.رئال مادرید و لیورپول تا پیش از این تنها یک بار و آن هم در فینال جام باشگاه های اروپا در فصل 1980/81 با هم دیدار کردند که " لی " به عنوان یک هافبک جوان این تیم را همراهی می کرد و " قرمزها " با تک گل " آلن کندی " بازی را پیروز شدند. " لی " 49 ساله گفت: « من خاطرات خوبی از آن بازی دارم. ما امیدواریم آن خاطرات در فوریه تکرار شود.»
دیدار رفت 25 فوریه در اسپانیا و دیدار برگشت 10 مارس در " آنفیلد " برگزار می شود. " لی " در غیاب " رافائل بنیتز " سخن می گفت که به علت سنگ کلیه جراحی کرده است: « این یک قرعه عالی است که در مقابل یک باشگاه بزرگ قرار گرفته ایم و برای لیورپول یک بازی بزرگ است.»
" راموس " در زمانی که سرمربی تاتنهام بود در آخرین دیدار خود مقابل لیورپول، 2-0 شکست خورد. او گفت: « لیورپول یکی از قوی ترین تیم هایی بود که ما می توانستیم به آن برخورد کنیم. نه ما این اتفاق را دوست داریم، نه آنان. هر دو تیم یکی از شانس های رسیدن به فینال هستند، بنابراین بازی زیبایی خواهیم دید.»
او اضافه کرد: « " رافائل بنیتز " به خوبی رئال مادرید را می شناسد و من هم لیورپول را کاملا می شناسم. من با کار آنان آشنا هستم. آن ها بازیکنان خوبی مانند " تورس "، " کاراگر " و " آلونسو " دارند. آن ها یک تیم کامل هستند اما ما از هیچ تیمی نمی ترسیم.»
مسی: ما به این فکر نمی کنیم که ---- ضعیف است
بعد از اینکه قرعه آبی و آناری پوشان شهر کاتالان در مرحله یک هشتم نهایی مشخص شد، " لیونل مسی " ستاره جوان این تیم عنوان کرد که در تیم بارسلونا هیچکس به این فکر نمی کند که بازی با ---- آسان است. ستاره آرژانتینی بارسلونا در حالی این حرف را زد که اکثر طرفداران بارسلونا و روزنامه های کاتالانی از اینکه تیمشان در این مرحله با تیم های همچون اینتر و یا چلسی رو به رو نخواهند شد، احساس رضایت دارند." لیونل مسی " در مورد قرعه بارسلونا در این مرحله اظهار داشت که در تیم ما هیچکسی به این فکر نمی کند که با حریف آسانی رو به رو شده ایم، زیرا آنها در مرحله گروهی موفق شدند جز دو تیم اول گروه خود قرار بگیرند و به این مرحله صعود کنند.
ستاره ملی پوش آرژانتین گفت: باور کنید که شکست دادن قهرمان فرانسه کار سختی است.
تیم بارسلونا که در مرحله گروهی خود و در لالیگا نتایج خوبی در این فصل گرفته است، یکی از مدعیان اصلی برای قهرمانی در این جام به حساب می آید ، اما مسی اعتقاد دارد که هیچ چیزی قطعی نیست.
مس در مورد تیم ---- گفت: این قرعه خوبی برای ما به حساب می آید، اما با حریف سر سختی بازی خواهیم کرد. مردم شاید به این فکر کنند که ---- حریف کوچکی برای ما است، اما ما می دانیم که ---- حریف آسانی نخواهد بود.
مسی افزود: در این مرحله از لیگ قهرمانان، شما نمی توانید حریف آسانی پیدا کنید. ما تمام تمرکزمان فقط بر روی " کریم بنزما " نیست، زیرا آنها یک تیم بزرگ هستند و بازیکن های خیلی خوبی نیز دارند.
ستاره این روز های بارسلونا در پایان گفت: تا دیدار با ---- در لیگ قهرمان زمان زیادی باقی مانده است، من امیدوارم که با شرایط خیلی خوبی به مصاف آنها برویم، اما در حال حاضر ما فقط به بازی با ویارئال فکر می کنیم.
سیسوکو و دل پیرو مواظب چلسی هستند
بعد از اینکه قرعه کشی لیگ قهرمانان انجام شد و تیم یوونتوس حریف خود را شناخت، دو بازیکن تیم یوونتوس، یعنی سیسکو و دل پیرو عنوان کردند که بازی آسانی را در پیش رو نخواهند داشت. کاپیتان تیم یوونتوس عنوان کرد که بازی با تیم چلسی در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسان نخواهد بود.
دل پیرو به " Corriere Dello Sport " گفت: قرعه سختی است. همه تیم های که به این مرحله صعود کرده اند قوی هستند، اما چلسی تیم متفاوتی است. آنها در حال حاضر یکی از بهترین تیم ها هستند.
همچنین " محمد سیسوکو "، یکی دیگر از بازیکنان تیم یوونتوس که سابقه بازی در لیگ برتر انگلیس را به تیم لیورپول دارد، مشتاق است تا بار دیگر به انگلیس بازگردد.
این بازیکن ملی پوش تیم مالی نیز گفت: من همیشه بازی های انگلیسی را دنبال می کنم ، بازی مشکلی را در پیش رو خواهیم داشت. چلسی تیم پر سابقه و بزرگی نیست، اما آنها بازیکن های فوق العاده دارند.
سیسوکو افزود: ما سعی می کنیم که در مقابل آنها خوب بازی کنیم و مواظب آنها خواهیم بود.
بازی تیم های یوونتوس و چلسی برای " کلودیو رانیری " نیز جذاب است، زیرا مرد متفکر بیانکونری ها بار دیگر به" استمفوردبریج " باز خواهد گشت.
رانیری از دیدار با چلسی ناراحت نیست
کلودیو رانیری " ناراحتی خود را از تقابل با تیم اسبق خود در مرحله یک هشتم نهایی جام قهرمانان اروپا رد کرد.
این مربی 57 ساله از 31 ماه می 2004 که از چلسی جدا شد، برای نخستین بار به ورزشگاه " استمفوردبریج " بازخواهد گذشته تا در تاریخ 25 فوریه یوونتوس را مقابل چلسی رهبری کند.
" رانیری " گفت: « نمی توانم خوشحالی خود را از این قرعه به تصویر بکشم. ما بازی خواهیم کرد و منتظر اتفاقات آن می مانیم. چلسی یکی از شانس های قهرمانی در این رقابت ها است. آن ها فصل گذشته در فینال تنها در پنالتی بازی را واگذار کردند. بازی سختی برای ما خواهد بود اما بسیار هیجان انگیز است. »
" رانیری " در زمان مالکیت " رومن آبراموویچ "مربیگری چلسی را برعهده داشت و بازیکنانی همچون " تری " و " لمپارد " را به ترکیب اصلی آبی های لندن رساند. سرمربی یوونتوس افزود: « به دنبال انتقام از آبراموویچ نیستم زیرا فقط می توانم از او تشکر کنم. نخستین بار در دوران مربیگری من بود که با بازیکنان گران قیمت قرارداد امضا می کردیم. چهار سال حضور در چلسی را فراموش نمی کنم. ما دو بازی خوب خواهیم دید. این یک تقابل جذاب خواهد بود. تقابل یک تیم انگلیسی با یک تیم ایتالیایی سودمند خواهد بود، همچنین ما می توانیم نشان دهیم چگونه از پس آن ها برخواهیم آمد. »
" دیوید بارنارد " دبیر باشگاه چلسی در مورد این قرعه گفت: « مشخصاً هر تیمی در این مرحله با کیفیت خواهد بود، اما ممکن بود قرعه بدتری داشته باشیم، احتمالاً بارسلونا. کلودیو رانیری به استمفوردبریج بازمی گردد و مطمئنم طرفداران چلسی با خوبی از کلودیو پذیرایی خواهند کرد. در آخرین فصل حضور کلودیو در چلسی، به مرحله نیمه نهایی جام قهرمانان اروپا راه یافتیم. »
خوشحالی فرگوسن از تجدید دیدار با مورینیو
بعد از قرعه کشی مرحله یک هشتم نهایی جام قهرمانان اروپا و تقابل منچستر یونایتد و اینتر در این مرحله، " سرالکس فرگوسن " و " خوزه مورینیو " بار دیگر مقابل هم قرار خواهند گرفتند...
" سرالکس " گفت: « تقابل دوباره با خوزه جذاب خواهد بود. او شخصیت خوبی دارد و من همواره با او رابطه خوبی داشتم. او زمانی که در پورتو بود ما را در این مرحله حذف کرد و من امیدوارم شانس با ما یار باشد و از این مرحله صعود کنیم. »
فرگوسن افزود: « اینتر در سال های اخیر رکورد فوق العاده ای در بازی های لیگ ایتالیا به ثبت رسانده و اکنون به ثبات رسیده است. بازی با تیم های بزرگ، تمرکز و اعتماد به نفس بیشتری به بازی های ما می بخشد، مانند آنچه مقابل بارسلونا(مرحله نیمه نهایی) در فصل گذشته نشان دادیم. ما می دانیم تمرکز در هر دو دیدار این مرحله اهمیت فراوانی دارد. »
همتای " سرالکس "، " خوزه مورینیو " نیز از این قرعه راضی به نظر می رسد: « همواره می خواهم مقابل بهترین تیم بازی کنیم. »
سرمربی پرتغالی اینتر افزود: « آن ها قهرمان اروپا هستند و ظرف چند روز آینده می توانند قهرمان جهان هم شوند. کریستیانو رونالدو، که اخیراً " Ballon d'Or " را برده است، برای آن ها بازی می کند و همچنین یک سرمربی عالی به نام فرگوسن دارند. من کاملاً اطمینان دارم که تمام بلیت های دور رفت به فروش خواهد رسید و شب باشکوهی برای همه ما خواهد بود. فکر می کنم تقابل دو تیم قدرتمند در این مرحله از مسابقات دیدنی خواهد بود.