-
خيلي ممنون از همگي هم كساني كه انتقاد ميكنند و هم كساني كه پيشنهادات و تشكر ميكنند.
اين خودش نشون ميده كه خيليها علاقمند به بحث هستند و بحث رو دنبال ميكنند.كه خودش قابل توجه هست.
اميدوارم شاهد اين باشيم كه دوستان ديگر هم به اين جمع پيوسته و مارا كمك ميكنند.
-
سلام
من رضا هستم از مشهد رشته ام کامپیوتر است و دوست دارم با شما هم کاری کنم البته در حد توان خودم .
-
سلام
خيلي خوشحال ميشيم ميتوني از آدرس سايت مقالات رو دانلود كني و بخوني و كمك كني
-
سلام
رضا جان شما يك توضيحي در مورد خودتون بديد
يا اگر مايلي مي توني تو پيغام خصوصي يا ايميل برام بفرستي
-
با عرض سلام و خسته نباشيد به خدمت همه دوستان برنامه نويس
بنده ميخوام قبل از هر چيز از دوستاني كه اين كار واقعا با شكوه رو شروع كردن تشكر كنم . چون واقعا كار با ارزشي هست.
همين كه اين تصميم بزرگ گرفته شده خودش خيلي هست.
من برنامه نويس دات نت هستم و با C#.Net , Visual Basic.Net و کلا زبانهای خانواده دات نت آشنایی دارم و در این ضمینه ها پروژه های متعددی رو انجام دادم اما از اونجایی که متولد 1367 هستم و هنوز یک دانش آموز رشته کامپیوتر هستم . در مورد اصول اولیه برنامه نویسی OS میشه گفت هیچ چیز نمیدونم.
اما متاسفانه یا خوشبختانه با این دانش کم بسیار علاقه مند به این مبحث که شما دارین در موردش بحث می کنید هستم .
پس اگه من هم به درد بخورم همه جوره هستم.
-
حيدري جان خوش اومدي . ولي بگو چقدر مصري ما رو همراهي كني . اطلا عات در مورد خودت بيشتر بده . يه سرم به سايت ما بزن . مقالات رو دنلو د كن و نظرتو بگو .
-
-
سلام به آقاي حيدري و خوش آمد به ايشون
-
سلام
من دات نت كار نيمه حرفه اي هستم البته خودم اينطوري فكر ميكنم . اما ميتونم كار هايي رو كه ميخوام رو انجام بدم
يعني زياد كم نميارم
اما ؟
قراره چيكار بكنيد .
اگه من عضو گروه بشم چه كمكي از من ساختست .
يه كم هم شما بگين.
-
دوست عزيز ما فعلا به مترجم متون برنامه نويسي نياز داريم و برنامه نويس حرفه اي سي و اسمبلي
فعلا در زمينه ترجمه به مترجم خيلي نياز هست