شما 25 صفحه بحث کردین بهترین و کاملترین ( از لحاظ ساپورت فرمت و زیرنویس ) و با قیمت مناسب الان چه مدل و مارکی هست ؟
Printable View
شما 25 صفحه بحث کردین بهترین و کاملترین ( از لحاظ ساپورت فرمت و زیرنویس ) و با قیمت مناسب الان چه مدل و مارکی هست ؟
به نظر من که پیگیر بودم (البته نه در حد دوستان دیگه) اگه پیدا کنی 5996 philips
ممنون این قیمتش چنده ؟نقل قول:
حالا این که میگین گیر نمیاد بقیه هم نظر بدن
ظاهرا 120 تومن ،ولی اگه پایونیر 410 رو هم گیر اوردین در حد همین فیلیپسه (اینم تو همین رنجه قیمته)نقل قول:
توي همينجا من خوندم که پايونير - زيرنويس ها رو در صورتي نشون ميده که با برنامه به فيلم اضافه شده باشهنقل قول:
آيا اين صحت داره يا اينکه زيرنويس بصورت srt يا sub/idx هم کنار فيلم باشه (فارسي ) بازم ميخونه ؟
من ديروز رفتم پايونير 600 خريدم. زيرنويس فارسي srt و sub/idx رو از رو فلش پخش نكرد. اصلاً هنگ كرد! ولي اگه به فيلم add كني پخش ميكنه.نقل قول:
130 تومن- نمايندگي پايونير
با اين اوصاف بايد فقط دنبال فيليپس بگردم .نقل قول:
توي اين مارکهاي چيني توي بازار . کدومشون زيرنويس فارسي srt و sub/idx رو درست نشون ميدن ؟
مبارک باشهنقل قول:
ولی من بازم فک میکنم شاید فیلیپس از نظر ساپورت کردن فرمت ها قویتر باشه ولی از بعد صدا ونصویر به پای پایونیر نمیرسه
مبارک باشهنقل قول:
ولی من بازم فک میکنم شاید فیلیپس از نظر ساپورت کردن فرمت ها قویتر باشه ولی از بعد صدا وتصویر به پای پایونیر نمیرسه
من یه مدل از فلیپس میخوام که به تلویزیون معمولی وصل کنم کاری به صدا و تصویر ندارم
فقط فرمت های مختلف را ساپورت کنه و زیر نویس فارسی بخونه و فلش هم بهش وصل بشه ؟ از 5965 مدل پایینتری داره که این کارها رو بکنه؟