داش آرش با پست اولت بسی کیفور شدیم و با پست دومت هر چی فحش بلد بودم حواله این یارو برنامه نویسه و چند نسل از فک و فامیلش کردم.
دیگه خیالمون راحت شد.
دستت درد نکنه
Printable View
داش آرش با پست اولت بسی کیفور شدیم و با پست دومت هر چی فحش بلد بودم حواله این یارو برنامه نویسه و چند نسل از فک و فامیلش کردم.
دیگه خیالمون راحت شد.
دستت درد نکنه
این قضیه رو خیلی وقت پیش عنوان کرده بودم که امسال کلا باید بازی رو بیخیال شید حتی شاید هم سال دیگه کسی نتوته کرک کنه!!نقل قول:
چون همین قضیه رو دوباره تکرار می کنند
ولی یه چیزی بگم بازی خداییش بعد از آپدیت 2 3d match خیلی بهتره شده همه تو فروم اصلیش اینو گفتن دیگه کمتر پاس به عقب های مسخره میدن!! چون فعلا درگیر امتحانات هستم زیاد بازی نکردم ولی به نظرم به خریدن ارجینالش می ارزید:46:
اوپس.اصلاً حواسم به ارجینالش نبود.فانوس جان قربانت بشم،دوباره یه توضیحی در مورد خرید نسخه ارجینال بازی میدی؟کلاً توضیح بده چطور بازی fm09 ارجینال رو بخریم.نقل قول:
جالب اینجاست که توی فروم های انگلیسی زبان، هرکی این مشکلو مطرح کرده و دنبال کرک میگشته...جماعت کثیری ارشادش کردن که برو نسخه اصلیو بگیر!
منم احتمالا بعد از امتحانات همین کاری که فانوس کرده رو باید بکنم...یعنی خرید سریال! راستی فانوس جان یه توضیحی بده چطوری فقط سریالو ، اونم نصف قیمت خود بازی خریدی...میشه بهش اعتماد کرد؟ یه سریال استفاده شده نده که آخرشم اجراج بشیم! چطوری میشه چک کرد که سریال درسته و استفاده نشده؟
.
.
.
ولی من دلم روشنه! امسال چون سال اوله و manager هم مثل fifa طرفدار نداره، سر ما بی کلاه مونده...ولی قضیه هکرها و شرکت ها ... یه جورایی مثل رو کم کنیه! براشون مهم نیست از این برنامه استفاده میکنن یا نه، اونا فقط هک میکنن ...من تو رپیدشیر برنامه هایی رو کرک شده دیدم که این پیششون هیچه!
ببخشید من هر چی گشتم پیداش نکردم دقیقا کجا قرار داره ؟؟نقل قول:
ببخشید یکی توضیح بده چطور میشه نسخه ارجینال رو خرید؟از کجا؟
نه نه اون اول که داری نوع بازی رو مشخص میکی یعنی وقتی که میگی می خوای باشگاه انتخاب کنی یا به صورت career بازی کنی (صفحه ی دوم new game) باید گزینه ی display player level رو تیک بزنی تا level بازیکن هات بیاد.نقل قول:
اگه مشکل دیگه ای داشتی بهم بگو
تنها سایتی که من می شناسم که با ea رابطه داره ایرفو و فیفا آنلاین هست. مطمئن نیستم که اجازه دارم لینک این سایت ها رو اینجا قرار بدم یا نه. اگه آدرس این سایت ها رو نمیدونی پ . خ بدهنقل قول:
اگه بخوای به همون روشی که من گرفتم بخری می تونم راهنمایی کنم قبلا هم گفته بودم:نقل قول:
ایمیل طرف: email]giftfrom.ea@gmail.com[/email]نقل قول:
من از طریق یکی از فروشندگان سایت ebay خریدم فقط سریال رو مبلغش هم 14 پوند شد که باید از طریق paypal پرداخت کنی که میشه حدود 22000 تومان نیازی هم به دیسک اصل بازی نیست با همین دیسک های موجود در بازار هم میشه فقط باید هنگام نصب اون سریال ارجینال که گرفتی رو وارد کنی و بعد از نصب اولین بار که بازی را اجرا می کنی باید به اینترنت متصل باشی و خودش بازی را اکتیو می کنه
در مورد قضیه اینکه چطوری به طرف اعتماد کنیم ازش همون موقع پرسیدم گفت که تو ebay اعتبار داره و میشه پروفایلشو اونجا ببینی
تا حالا که مشکلی واسم پیش نیومده
البته سایت خود ea store هست که بازی رو به قیمت 40 دلار می فروشه
دوستان وقتی من در بازی میخوام Mp3 برای پخش انتخاب کنم ناگهان از بازی خارج میشم
کسی با این مشکل رو به رو شده و یا دلیلش رو می دونه ؟