طبق گفته پشتیبانی سازگاره:46:نقل قول:
یک بار بگیر تست کن مشکلی پیش نمیاد.اگر خوب بود که هیچ ....اگر سرعت زیاد نبود دوباره میای رو 256:46:نقل قول:
Printable View
طبق گفته پشتیبانی سازگاره:46:نقل قول:
یک بار بگیر تست کن مشکلی پیش نمیاد.اگر خوب بود که هیچ ....اگر سرعت زیاد نبود دوباره میای رو 256:46:نقل قول:
مطمنی ؟نقل قول:
یعنی من زنگ بزنم بخش فروش بگم اگه میشه به من 512 بدید واسه تست؟
خودت اینکارو کردی قبول میکنن همچین کاری بکنن؟
از لحاظ پولی چی میارزه بخرم؟
باورت بشه یا نشه من الان با 42 تومن دارم 128 می گیرم( از رو ناچاری)نقل قول:
یک ماه گرفتن 512 با ان قیمت به هیچ کس ضرر نزده فوقش می بینی ان سرعتی که انتظار داشتی نبود میری دوباره 256 چند روز قبل از تمدید قرار داد زنگ بزن بگو می خوام 512 کنم بهت می گن چی کار کنی.
البته اگر دقیق بررسی کنید قیمتش با عوازض و مالیات و کوفت و زهرمار در میاد 50 هزار و 900 تومان !:31:نقل قول:
نری اونجا پول کم بیاری !:31:
به 1 ماه تست کردنش میارزه !
البته حواست باشه ، اگه وسط شارژ ، می تونی بکنی 512 ، اما دیگه وسط 512 ، نمی تونی بکنی 256 ، می گن باید تا آخر شارژ صبر کنی ، کلک شونه که ضرر نکن :13:نقل قول:
فکر کنم اگه بزاری ، هفته آخر شارژ 256 ات ، بعد بکنی 512 ، یه هفته زمان تست مناسبی باشه ، هم خیلی هزینه نداره ، هزینه یک هفته 512 رو می دی ، هم اگه بد بود ، تحمل یک هفته ای ، بهتر از یک ماهه است ، دیدم کسانی رو که سر این موضوع کلی جر و بحث می کردن :13:
ببین چی می شه ...
یا حق :11:
دوستانی که256 گرفتن با چه سرعتی دانلود می کنند 32 یا کمتر بیشتر بین چه محدوده هست
ما تو دفتر داریم با 30 دان می کنیم ( دفتر خیلی کم می رم ، همین چند وقت پیش بودم ، اوایل ماه مبارک ) البته خیلی ثابت نیست بین 27 تا 31 متغیره ، ولی مشکل دیگه ای نداریم ( لینک ها هم مستقیم می ذریم ، تورنت و رپید رو نمی دنم )نقل قول:
این شرایط دفتر ما هست با پیش شماره 6601 ، بقیه رو نمی دونم
سلامنقل قول:
من 256 دارم! اکثر دانلودهام از رپید شر هست که اکانت پرمیوم رپید شر را هم دارم! و سرعتم هم زیر 31 نیومده در این 6 ماه استفاده ام !
سوال دیگه ای هست بگید !
اخه به نظرم اینقد پول دادن بابت اینترنت زور داره اما ممنن از راهنماییتوننقل قول:
خواهش می کنم ، خب من هم واسه همین می گم دیگه ، اگه بذاری یه هفته آخر ، فقط پول یک هفته 512 رو می دی ، نه همشو ، اگه خوب و بود و راضی بودی که هیچ ، اما اگه نخواستی ، یا سرعت اش بد بود ، خیلی متضرر نشدی ...:5:نقل قول:
یا حق