به صفحه 19 پست هو.س. عزیز مراجعه کنیدنقل قول:
دقیقا مال منم همونجا این مشکل رو داره .
بعد از اینکه از دست هلیکوپتر فرار میکنی .
کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟
Printable View
به صفحه 19 پست هو.س. عزیز مراجعه کنیدنقل قول:
دقیقا مال منم همونجا این مشکل رو داره .
بعد از اینکه از دست هلیکوپتر فرار میکنی .
کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟
مشکل از کرکه
از کرکی که تو صفحه ی 19 گذاشته شده که پچ هم اونجا هست خلاصه یکیش کارتو راه می ندازه ! :دي
با نصب پچ سیو بازی خراب نمیشه ؟نقل قول:
نه تا حالا من که هرچی پچ نصب کردم, هیچ خدشه ای به سیو ها وارد نشده. برای اینکه خیالت راحت بشه, سیو ها رو یه جایی کپی کن.نقل قول:
بهتره یک پشتیبان از سیوها بگیری چون من با ریختن پچ سیوام پاک شد...نقل قول:
با نصب پچ سیو بازی خراب نمیشه ؟
بالاخره بعد از کلی مشکل و مصیبت و امتحان و ... تونستم بازی رو تموم کنم! واقعا یکی از معدود بازی های بود که دوست نداشتم تموم بشه! بازی خوب هیجانی داشت , (مخصوصا موقعی که باید فرار می کردی که با حال ترن قسمت بازی بود ) و بعضی وقتا خودم از پرش های این دختره می ترسیدم ولی خوب اینم تموم شد و پایان بازی هم قشنگ بود! دوستان به هر زحمتی شده این بازی انجام بدید که واقعا ارزشش رو داره : دی
در ضمن همچنین قراره که در آینده ای نه چندان رو یه Map جدید برای بازی که به صورت رایگان هستش برای دانلود منتشر بشه! که برای دانلود تریلر مربوط به همین Map می تونید به سایت بازی یعنی mirrorsedge.com برید و تریلر که در همون صفحه هستش رو دانلود کنید!
مهم مهم مهم:
البته این قدر هام مهم نیست ولی خیلی جالبه :31:
Mirror's Edge رو سوم شخص بازی کنید!! :18: واسه خودم که خیلی عجیب ولی امتحانش کردم و جواب داد!!!!!!
خوب برای انجام این کار به آدرس زسز برید:
Documents/EA Games/Mirror's Edge/TdGame/Config
خوب حالا "TDInput" رو توسط notepad بازکنید.
حالا خط زیر رو به لیست "bindings" اضافه کنید( جاش فرق نداره فقط بین خط هایی باشه که با bindings شروع مشن باشه)
(Bindings=(Name="F4",Command="FreeFlightCamera",Co ntrol=False,Shift=False,Alt=False
تغییرات رو سیو کنید و بعد داخل بازی برین و موقع وارد شدن به مرحه دکمه f4 رو چند بارفشار بدین که در اولین دفعه شما یه free cam رو بدست میارید بعد بازی میشه سوم شخص!!
تذکر!
اول از فایل TDInput یه کپی بگیرید و جایی برای خودتون ذخیره کنید که اگر از این حالت خوشتون نیومد بتونین دوباره همون شخص اول باز کنید!
تریلر زیر تفاوت فعال نبودن و بودن PhysX رو بخوبی نشون میده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NVIDIA Physx Demo
SD Size: 14.5MB
HD Size: 43.7MBکد:http://www.gametrailers.com/download/43552/t_mirrorsedge_nvidiaphysx.mov
کد:http://www.gametrailers.com/download/43551/t_mirrorsedge_nvidiaphysx_h264.mov
من دو سه روزي هست تو اين مرحله گير كردم، البته ديگه زياد بازي نميكنم.
ولي يكي بگه اين مرحله رو چه جوري رد كنم ؟
از لوله ها ميرم بالا بعدش نميفهمم چه جوري بايد برم رو پشت بوم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مجید جان همینطوری هم که نگاه کنی معلومه !
از لوله های سمت راست برو بالا . بعد بپر روی لوله ی سمت راست . برو بالا بعد بپر روی طبقه ی دوم .
از اونجا هم ( فکر کنم ) باید روی دیوار بدویی ، که بتونی بری یه طبقه بالا تر ، بعد دوباره از روی دیوار بدو که بری یه قسمت بالا تر . از اونجا هم با نردبان برو بالا .
اینم رو عکس واست مشخص کردم :
خب من پچ + درایور + کرک + فیزیک رو دانلود کردم :d
هنوز خود بازی رو نگرفتم . :دی فردا به دستم میرسه . البته به پست نمیشه اعتماد کرد . اگه نرسید صد درصد شنبه میرسه .
راستی کرک (فیکس) با پچ تضاد ایجاد نمیکنه که ؟