بله دیگه، اگه دانلود نشه کرد که دیگه به چه دردی میخوره :دی
ببین، اول بازی میاد تو آیتونز، بعدش یه سری ادم هستند که تا بازی اومد رو آیتونز سریع اول می خرنش و بعد کرک شدشو پخش می کنن
Printable View
بله دیگه، اگه دانلود نشه کرد که دیگه به چه دردی میخوره :دی
ببین، اول بازی میاد تو آیتونز، بعدش یه سری ادم هستند که تا بازی اومد رو آیتونز سریع اول می خرنش و بعد کرک شدشو پخش می کنن
نقل قول:
واقعا سپاسگذارم
اما این بازیها لینک دانلودش که میزنم دانلود نمیشه چرا ؟
کدوم قسمت باید دانلود بشه ؟
شما بهتره از کانورتورهایی استفاده کنی که مشخصا پروفایل مخصوص تبدیل به ویدئوی مناسب برای ipod دارن ... دوستامون یکی دوتاش رو معرفی کرده ان ..نقل قول:
ویدئوهایی که می خوای بریزی چه فرمتی دارن ؟ ...
والا خود apple که توی manual تاچ گفته از پاک کننده های صنعتی استفاده نکنید و همون سیستم دستمال نخی و نرم اندکی مرطوب رو دنبال کنید ... (اما من خودم هم شخصا فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد ؛ اگه خیلی کم باشه)نقل قول:
پشت ipod ها که همیشه متمایل به خش بوده و هست! ... اما روش رو هم من دیده ام که بیفته ..نقل قول:
اگرچه بهتره که یه محافظ بگیرین ولی این دفعه استثنائا مثل اینکه این واقعا ضد خشه ، با اینکه پشت آیپادم تا دلتون بخواد خط افتاده اما رو شیشش هیچ اثری از خش نیست
حتما فیلمایی که ملت با چاقو و اجسام تیز سعی میکنن روش خش بندازن ولی موفق نمیشن رو دیدین اگه ندیدین تو یوتیوب ببینین
اون ویدئوها fake هستن اغلب ....
ایا احتیاج به اپدیت نرم افزار ورژن 2.2 ایپاد تاچ هست ؟
و این نرم افزار وقتی اپدیت شد چه قابلیتهایی دارد ؟
ممنون
آپدیت کردن همیشه مزایا و معایب خاص خودش رو داره که البته در مورد ipod من کمتر دیدم مشکلی پیش بیاد ...نقل قول:
ویژگی هایی که توی نسخه 2.2 اضافه میشه رو می تونی اینجا ببینی :
خیلی چیزای خاصی حداقل واسه ما توی ایران و اونایی که نمی خوان از wifi و اینترنت استفاده کنن نیست .. اما مسلما باید bug کمتری داشته باشه ... بنابراین توصیه میشه ...کد:http://www.apple.com/ipodtouch/softwareupdate.html
نقل قول:
jailbreak یعنی چه کار میکنه ؟
من الان ایپاد تاچ ورژن 2.1 دارم که میخوام ورژن 2.2 کنم و تا الان هم بازیهای فری ایتونز نصب کردم .
به نظرتون جیلبرک کنم ؟
یه راهنمایی کلی کنید ممنون میشم
سلام
این بازیهای ایتونز زیاد باب میلم نیست بازیهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تو ایتونز ریخته میشه اما نصب نمیشه میگه باید وریفای کرد ؟
چه کاری بکنم تا وریفای کنم ؟
یه سایتی معرقی کنید که بتونم دانلود کنم
ممنون
شما بهتره از کانورتورهایی استفاده کنی که مشخصا پروفایل مخصوص تبدیل به ویدئوی مناسب برای ipod دارن ... دوستامون یکی دوتاش رو معرفی کرده ان ..
ویدئوهایی که می خوای بریزی چه فرمتی دارن ؟ ...
من هم از پروفایل پیش فرض واسه آیپاد استفاده میکنم و هم خودم ادیت میکنم ولی باز هم نتونستم نتیجه بگیرم.
البته کامپیوتر من ویروسیه.ممکنه این هم دلیلی باشه؟
اصلا آیپاد ویروسی میشه با این سیستم آیتونز؟
ویدیو هایی که میخوام بریزم هم اکثرا AVI و MP4 هستن.
من از نرم افزار Video Convert Premier استفاده میکنم.
ممنون.
اگه اینطوریه می تونه مشکل اتصال باشه .. آیا پیامی موقع فرستادن فایل به دستگاه دریافت می کنی ؟ ... یا اصلا کلا هیچ اتفاقی نمیفته ؟ ...نقل قول:
نه - شک دارم ویروس تاثیری داشته باشه ... (حداقل توی دستگاهت تاثیری نداره - شاید توی سازوکار pc اثر بذاره)
ضرر نداره که با توجه به هر دو شک بالا ، روی یه pc دیگه تست کنی ...
من در مورد اون سایت اطلاع زیادی ندارم .. دقیقا چه پیام خطایی میده ؟ ...نقل قول:
تاچ شما نسل چنده ؟ ...نقل قول:
جیلبریک بهرحال مزایا و ریسک های خودش رو داره .. قطعا برنامه های بعد از جیلبریک متنوع تره ...
تاچ من نسل دوم 2g هستنقل قول:
و سایتی که برنامه میگیرم ارور میده که وریفای نیست
تا حدود نصب میشه تو ایتونز اما اخرش که میرسه این ارور میده it couldn't be verified
چه کار کنم که بتونم کرکش کنم ؟