نظر من این هست:
اول Avira Anti Vir
دوم Kaspersky
سوم Nod 32
چهارمBitdefender
پنجم Norton
نظر من این هست:
اول Avira Anti Vir
دوم Kaspersky
سوم Nod 32
چهارمBitdefender
پنجم Norton
از همه دوستان برای راهنمایی ممنونم
استفاده از avg free در صورتيكه هر روز آپديت بشه مي تونه امنيت رو در برابر جديد ترين ويروس ها فراهم كنه؟
من فکر نمی کنم ورژن های مجانی نرم افزار به پای اون ورژن های پولیشون برستند !نقل قول:
avg free
فکر کنم منظورم رو رسوندم
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
نتایج مربوط به تست گروه دوم آنتی ویروسها توسط سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر شده است اینها آنتی ویروسهایی
هستند که حد نصاب لازم برای ورود به تست اصلی را کسب نکرده اند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که می بینید میزان شناسایی ویروسها توسط این گروه از آنتی ویروسها بسیار پایینتر از گروه اصلی است و
استفاده از آنها به تنهایی به عنوان آنتی ویروس به هیچ وجه توصیه می شود .البته اینجا ذکر دو نکته ضروری است :
1.CounterSpy در اصل یک آنتی اسپایور است ولی ظاهرا اخیرا قابلیت اسکن برای ویروسها هم به آن اضافه شده است.
2.آنتی ویروس کومودو برخلاف فایروال آن بسیار ضعیف بوده و استفاده از آن به عنوان آنتی ویروس اصلی توصیه نمی شود.
سلام:cool:
آخه ديگه آنتي ويروس ها مقايسه كردن دارن.:laughing:
هر كس يه آنتي ويروسي نصب ميكنه ميره پي كارش ديگه.:happy:
تازه چه جوري مي خواين مقايسه كنين.خواب هر كس طرفدار يه آنتي ويروسيه و ميگه همون بهترينه و با هزار جور مدرك هم نميتونين بهش ثابت كنين كه آنتي ويروسي كه انتخاب كرده ارزش استفاده كردن نداره.:king:
مثلا من خودم طرفدار آنتي ويروس Kaspersky:wub: هستم.اگه منو بكشين هم ولش نميكنم:) .اگه هم بخواين واستون هزار جور دليل ميارم كه بهترينه.
در هر صورت اميدوارم موفق باشيد.
تا بعد.
بهترین ویروس هم به من هم بگید؟
بهترين ويروس ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
================
من خودم از NOD32 استفاده ميكنم
راضي هم هستم
مك آفي خوبه ، ولي سيستم زياد فكر ميكنه ، وقتي نصبش كردم CPU Usage سيستم من بالا رفته بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلاً اين موضوع سليقه اي هستش و نميشه نتيجه خاصي گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
For More Information
بنظر من Avg هم خيلي خوبه...
آپديتش خيلي راحته... سرعت سيستمو هم اصلاً پائين نمياره...
تو تشخيص ويروس ها هم خيلي خوب عمل مي كنه...