کسی نمیدونه update های آنتی ویروس و آنتی اسپای زون الارم کجا ذخیره میشه؟
درضمن فکر نمیکنم بتا باشه چون نه سایتش نوشته نه تو خود برنامه 8.0.020 امروز اومد.
Printable View
کسی نمیدونه update های آنتی ویروس و آنتی اسپای زون الارم کجا ذخیره میشه؟
درضمن فکر نمیکنم بتا باشه چون نه سایتش نوشته نه تو خود برنامه 8.0.020 امروز اومد.
ظاهرا نسخه 8 مثل نسخه های قبل نیست که راحت با یه شماره سریال رجیستر شه چون من دیشب یه شماره سریال براش پیدا کردم قبول کرد ولی امروز صبح باز برگشت به حالت آزمایشیش.
سلام من یک سوالی داشتم و اون اینه که من زون الارم رو از حالت 7.483 به 8.20 اپگرید کردم حالا مشکل پیدا کردم از دیروز 10 تا شماره سریال دادم ابتدا برام زد 65535 روز اما همین که خواستم اپدیت کنم به صورت تریل در امد حالا با این روشی که شما گفتید عمل کنم عیب نداره که چون نسخه قبلی دیگه وجود نداره که بخوام اونو انستال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز بايد ابتدا كل محصول زون آلارم كه در سيستم شما نصبه را كامل Uninstall كنيد و فايلي را كه گفتم پيدا و پاك كنيد و سپس اقدام به نصب نسخه 8 نماييد و طبق پروتكل بالا براي كرك نسخه 8 اقدام كنيد.نقل قول:
کدوم ورژن های zonealarm با ویستا سازگاره؟نقل قول:
نسخه 8.0.020.000 با هر دو ويندوز XP و Vista سازگاره.نقل قول:
يك اسپاي وير (Spyware) به نام mxcdxe.exe وجود داره كه بعضي اوقات زون آلارم ميشناسش و پاكش ميكنه اما بعضي وقتها كه مقيم حافظه ميشه، تشخيص توسط زون آلارم ممكن نيست، با نصب Comodo مشكل شما رفع خوهد شد. اين اسپاي وير در زمان وصل شدن به اينترنت فعال ميشه و svchost كه مربوط به كانكشن اينترنت شماست رو از تسك ميندازه بيرون، براي همين شما تا سيستم خودتون رو Rastart نكنين نميتونين به اينترنت وصل شيد...نقل قول:
توضيحات كامل ويروس رو ميتونين از سايت KasperSky به دست آوريد...
اگر در گوگل جستجويي داشته باشيد متوجه مي شويد كه ديتا بيس ويروس كش زون آلارم از شركت KasperSky خريداري مي شود. نكته قابل توجه اين است كه زون آلارم علاوه بر داشتن ديتا بيس Kasper از ديتا بيس خود نيز استفاده مي كند. به همين دليل قدرت ويروس كش زون آلارم از لحاظ Active بودن ضعيف تر از Kasper است اما از لحاظ ويروس شناسي (تعداد ويروس شناسايي) زون آلارم قوي تر عمل مي كند.:21:نقل قول:
با سلام
آقا من زون آلارم سکیوریتی سوئیت نصب کردم ضمنا آنتی ویروسم هم Symantec هست
مشکل من اینجا ست که زمانی که زون آلارم اکتیو اصلا نمی زاره من به اینترنت کانتکت بشم
اکسپلورر و فایرفوکس باز می شه اما چیزی نمی آید
اگر کسی از دوستان بهترین تنظیمات زون آلارم رو برای یه کاربر ساده میدونه ممنون می شم بگه
یِا علی
تا جاييكه ميدونم مجموعه ZoneAlarm Security Suite خودش علاوه بر فايروال داراي آنتي ويروس نيز ميباشه.از طرف ديگه شما روي سيستم خودتون يك آنتي ويروس ديگه از كمپاني Symantec هم داريد.نصب و فعال بودن 2 آنتي ويروس در كنار هم به هيچ وجه توصيه نميشه چرا كه در كار سيستم شديدا اختلال ايجاد ميكنند و حتي ميتونند مانع دسترسي شما به صفحات اينترنت نيز شوند.توصيه ميشه فقط از يك فايروال (سازگار با آنتي ويروس شما) در كنار آنتي ويروس خود استفاده كنيد.به عنوان مثال اگر شما فقط از آنتي ويروس نورتون استفاده ميكنيد ميتونيد از نسخه رايگان فايروال زون آلارم (در صورت سازگاري) استفاده كنيد.توصيه ميكنم ZoneAlarm Security Suite را از روي سيستم خود پاك كنيد.نقل قول: