سلام اقا همه کارها را کردم هنوز خرچنگ قوباغست؟یکی گفت از یونیکس هست یعنی چی؟یاید چیکار کنم ویندوزم ویستاست لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
سلام اقا همه کارها را کردم هنوز خرچنگ قوباغست؟یکی گفت از یونیکس هست یعنی چی؟یاید چیکار کنم ویندوزم ویستاست لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
سلام توجه توجه کلا کشف کردم مشکل از چیه
تمام کسانی که زیر نوسشون خرچنگ قوباغست گوش کنند
باید برن
Control Panel\...language\
اولین قسمت روی
persian
سر برگ دوم روی iran
keyboard and language
را میزنید گزینه change kyboard
persian را انتخاب میکنید
و اهان ایمجا مهمه
سربرگ اخر
addminstravtive
change system local
میزارین روی persian
توجه اگه از km player
استفاده میکنید که بهتره استفاده کنید f12 را میزنید یا سمت راست میگنید گزینه option
prefences
بعد میزارین روی arabic
اینم از این سوالی داشتین بپرسین فقط باید ریست کنید سیستم را
سلام
این مشکل را چه شکلی حل کنم
من ConvertXtoDVD 4 را نصب کردم
الان هر کاری میکنم فقط میخواد به شکل دی وی دی 9 گیگ رایت بزنه نه دی وی دی 5 گیگ
مثلا تو عکس زیر ببینید این همه فیلم انتخاب کردم ولی بازم زده کیفیت عالی چون بر حسب 9 گیگ حساب میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.freezpic.com/pics/50b4d723d34918025f42332c87f01a7c.png
در حالیکه تو Setting تنظیمات را تو 5 گیگ یا 4300 مگ گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چی کار کنم تا دوباره بر حسب 5 گیگ کیفیت را حساب کنه و رنگ سبز و زرد و قرمز بر حسب دی وی دی 5 گیگ تغییر کنهکد:http://www.freezpic.com/pics/2e981c91b0469d881f3e57592d44f7d0.png
جالبه کیفیت رو میزارم تو نرمال یا بالاترین بازم فرقی نمیکنه و همش سبزه!
برنامه دیگه برای تبدیل هست که همچین منویی بده؟ :11:نقل قول:
دوستان چکار میتونم بکنم که برای کانورت فیلم کیفیت رو نیاره پایین وقتی یه فیلم مثلا 4 گیگ حجم داشته باشه add میکنم مشکلی نیست و میزنه excellentاما برای بیشتر از یه فیلم حتی اگه حجمشونم کم باشه کیفیت رو میاره پایین !!!
نقل قول:
دوست عزیز مشکلی نداره شما همون تنظیمات رو اناجم بده موقع کانورت حجم رو برای DVD 4.5 گیگ تنظیم میک نه.
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
والا برنامه که زیاد هست مثلا برنامه DVD ROXIO HIT PRO که خیلی حرفه ای هست.نقل قول:
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
دوست عزیز خب معلومه که هر چی تعداد فیلم ها بالاتر باشه افت کیفیت به وجود میاد .شما یک فیلم با حجم 4 گیگ رو با برنامه تبدیل میکنی حالا دوباره می خواهی یک فیلم دیگه اضافه کنید کیفیت افت پیدا میکنه.نقل قول:
چه فرقیه بین اینکه تعداد فیلم زیاد باشه در حالی که زمانشون روی هم دیگه 2 ساعته و یا زمان یک فیلم 2 ساعت باشه در حالی که تو صورت اول برنامه کیفیت فیلمارو پایین میاره اما تو صورت دوم کیفیت هیچ تغییری نمیکنه !!! در حالی حجم هر 2 یه مقدارهنقل قول:
دوست عزیز خب معلومه که هر چی تعداد فیلم ها بالاتر باشه افت کیفیت به وجود میاد .شما یک فیلم با حجم 4 گیگ رو با برنامه تبدیل میکنی حالا دوباره می خواهی یک فیلم دیگه اضافه کنید کیفیت افت پیدا میکنه.
اون که البتهنقل قول:
دوست عزیز مشکلی نداره شما همون تنظیمات رو اناجم بده موقع کانورت حجم رو برای DVD 4.5 گیگ تنظیم میک نه.
مشکل اینجاست میخوام بفهمم کیفیت فیلم ها برای دی وی 4.5 گیگ چه طوره
قبلا میشد دید مثلا اگه 2 فیلم خاص با زمان های مختلف رو بزنم کیفیت مییاد رو قرمز و پایین میاد ولی اگه مثلا 2 فیلم دیگر رو انتخاب میکردم که زمان یا حالا فرمتشون جور دیگری بود کیفیت همچنان روی سبز و عالی میموند
کلا میشد فهمید الان کیفیت فیلم پایینه یا نه ولی الان دیگه نه:(
کلا میشد فهمید
دوست عزیزمن الان عکس بالا رو که انداختی دیدم. شما مثلا فیلم hurt locker رو در دو قسمت گذاشتی. خود این برنامه قابلیت این رو داره که دو تکه فیلم رو به هم بچسبونه اگرزیرنویس های شما دقیقا تنظیم شده می تونید اینکار رو بکنید و همچنین اگردو تکه فیلم شما avi باشه به راحتی با برنامه virtual dub درکمتر از5 دقیقه فیلم تون رو به هم بچسبونید و با همون خروجیتحویل بگیرید .آموزش اون هم در همین بخش هست.نقل قول:
لینک دانلود این برنامه رو لطف میکنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=417096