سلام ، گفتم همین جوری تاپیک رو بالا بیارم و اینکه ...
پس فردا انتخابات است اگه یه دفعه قصد شرکت در انتخابات رو داشتید ولی هیچ کاندیدایی رو هم نمی شناسید ، هادی غفاری یادتون نره ...
Printable View
سلام ، گفتم همین جوری تاپیک رو بالا بیارم و اینکه ...
پس فردا انتخابات است اگه یه دفعه قصد شرکت در انتخابات رو داشتید ولی هیچ کاندیدایی رو هم نمی شناسید ، هادی غفاری یادتون نره ...
من رای نمیدم چون شخصی رو که صلاحیت داشته باشه نمیشناسم! شما رو نمیدونم
تایید میشه از نوع 100%نقل قول:
نقل قول:نمی خوام باز بحث سیاسی طولانی داشته باشم چون جاش نیست ولی منم مثل شما از 10 کاندیدایی موجود هیچ کدوم رو به هیچ وجه قبول ندارم ولی اگه من ، تو ، ما رای ندیم کسانی مثل فرهنگی ، شایق و ... انتخاب می شوند ، من می گم حداقل این هادی غفاری رو که یکم می شناسیم و من بهش اعتقاد نسبی دارم رای بدیم تا حداقل اون بره به مجلس ...نقل قول:
ایشون هیچ آشنایی با من ندارند و من حتی از نزدیک ایشون رو ندیدم و تمام اعتقادم به ایشون براساس سوابق ایشون است چه قبل و چه بعد از انقلاب ...
من فقط به فکر تبریزیمون هستم که باید به ارزش و اعتبار واقعی خودش برسه و معتقدم اگه از این 10 نفر حداقل هادی غفاری هم انتخاب بشه می تونه یکم حرف حساب بزنه ...
غفاری کسی هست که اگه بدونه یه چیز درسته به هیچ وجه دیگه عقب نشینی نمی کنه و تو این راهش هم رییس جمهور و ... رو نمی شناسه !
من خواهش عاجزانه دارم برین رای بدین اونم تک رای >>> هادی غفاری <<<
:11:
دوستان بهتره اینجا بحث سیاسی نکنیم
چون جای این جور حرفا نیست
و ممکنه مدیر ها تاپیک رو ببندن
ممنون
من رای نمی دم چون تابعیت ایرانی ندارم.:31:نقل قول:
چرا قرار ملاقات رو ترتیب ندادید؟ من فردا بر می گردم ارومیه.
عزیزان کسی آموزشگاه خوبی سراغ داره که هم قیمتش مناسب باشه و هم سطح آموزشی بالا، در ضمینه موسیقی، برایه ساز ویالون؟؟
بچه ها نگوئیم رای نمیدهم چون صلاحیت ندارند
بگوئیم به رای ندادن رای میدهیم
سلام خیلی وقت بود از اینجا رفته بودم:31:باز پیدام شد
خوشم اومد اینجام تونستین دور هم جمع بشین آفرین .
راستی من کلا صلاحیت انتخابات رو تائئید نمیکنم :5:
دو دفعه هم رفتم رای دادم بسه دیگه .شناسنامم جا نداره .
راستی اگه قبول کنید منم به جمعتون را بدین ممنون میشم .
خوش امودی رو چشم ما جا داری