ما که از این تصویر چیزی نفهمیدیم؟
این الان چه جوری ما رو امید وار می کنه؟
Printable View
ما که از این تصویر چیزی نفهمیدیم؟
این الان چه جوری ما رو امید وار می کنه؟
خوب ظاهرا(اگر واقعی باشه) این یک گوشی اسلایدی هست مثل X1 با این تفاوت که اصلا کلید نداره.در واقع 2 تا Lcd داره.کیبورد پایینی مجازی هست.
یا خدا...
این نیویدا چیه؟؟؟!!!!؟؟!؟
دست ایفون از پشت بسته...معععع.کف کردم.
:18:وای خدای من:18:
الان ویدیو این Nvidia رو دانلود کردم:18:.منوهاش رو نشون میداد:18:.عجب گرافیکی داشت.100 تا آیفون و X1 رو میذاره تو جیبش:18:.حتما دانلود کنین:19:.عجب چیزیه این:18:(شما هم این ویدیو رو ببینین چشاتون مثل من اینجوری:18:میشه)
من میخوام:19: )):
[HTML]http://www.mobile-review.com/exhibition/image/2008/2008-3gsm-nvidia/nvidia.avi[/HTML]
بابا این دیگه چیه!!!!!!!!!!!!! اگر x1 تا کمتر از شش ماه دیگه نیاد می رم سراغ این خیلی خیلی خفنه اگر ویدیو رو ندیدید حتما ببینید چقدر سریع کار می کنه با این همه گرافیک خیلی خفنه:18::18::18: البته با ید ببینیم چه باتری می خوان بزارن روش احتمالا باید یک نسل جدید از باتری رو بزارن روش اصلا چجوری تراشه هاش طراحی شده که اینقدر کوچیک بشه با این همه امکانات البته از nvidia بعید نیست:27:
کف می کنیم:18::18::18::18:
از دیدن NVIDIA این شکلی شدیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مطمئن باشین با این چیزایی که داره از دیدن قیمتش این شکلی میشیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید خیلی گرون باشه
دوستان سلامنقل قول:
خوبه شما فیلم انویدیا رو دیدید اینجوری شدید من با دیدن امکانات و عکساش این جوری مثل شما ولو شدم
میگم شایدم این عکسه همون x1 باشه که گفتن قراره با ویندوز موبایل 6.5 به بازار بیاد و توی طراحی این ویندوز منو ها این شکلی شدن
شاید شکل دیگه منوها باشه که تا حالا نمایش داده نشده و شاید هم تغییراتی توش ایجاد کردن تا منوها این شکلی بشه
البته همچنین میتونیم بگیم این گوشی از ویندوز موبایل 7 قراره برخوردار بشه و اصلاحات دیگه ای روش هم انجام بشه چون تاریخ ورود به بازار رو 2009 گفتن و فکر کنم تو همین سال قراره ورژن 7 ویندوز مبایل ارائه بشه
سامان در اون فیلم دقت کردید که موقع بازی کردن اون رو Pause میکنه و دوباره میره تقویم باز میکنه و یا صفحهنقل قول:
دسکتاپش رو میاره و میره قسمت های دیگه و دوباره برمیگرده بازی رو ادامه میده ...
واقعا که خیلی روش کار شده تازه تا بیاد فکر کنم بهتر از اینم بشه ... :5:
[QUOTE=saman65;2145423]از بقیه معذرت میخوام که اینجوری حرف میزنم ولی عزیز شما وقتی از قضیه ای اطلاع ندارین پا برهنه نپرین وسط...
اول نقل قول من تو اون پستم رو بخونین.بعد بیا واسه ما ادای آدمای با اطلاعات رو در بیار:46:
من تو اون پستم,پست orginal titan رو نقل قول کردم.پس منظورم ایشون بود و ازش خواسته بودم که جواب آدمهای متعصب مثل zahedi رو ندن.پس هیچ ربطی به شما نداشت دوست محترم که برگشتین جواب پست من رو که واسه 3 صفحه قبله دادین:13:
پس دوست محترم.دفعه بعد اینکه پست ها رو دقیق بخون.با نقل قول هاش.دوما سعی کن جواب پست هایی که بهت هیچ ربطی نداره رو ندی....:46:
من حوصله كلكل با بچه ها و آدمهاي كمتر از خودمو ندارم
-----------------------------------------------------------------------------------------
من كه تو پست هاي قبليم گفتم سوني داره كار اشتباهي ميكنه Nvidia كه اوليشه مطمئن باشين بيشتر هم ميشه تا 1 سال ديگه واقعا ابهت X1 ميريزه
منم با نظر این دوستمون موافقم
معرفی گوشی ای که یه سال دیگه ریلیز میشه
نتیجه ای نداره جز از دست دادن بازار !!