به نظر من هم باید نسخه ی xbox رو گرفت من خودم ایکس باکس ندارم اما همیشه ایکس باکس رو تایید می کنم.نقل قول:
Printable View
به نظر من هم باید نسخه ی xbox رو گرفت من خودم ایکس باکس ندارم اما همیشه ایکس باکس رو تایید می کنم.نقل قول:
جالب اینجاست که من این بازی رو هم تو ویندوز xp بازی کردم و هم ویندوز 7 و هیچ باگی هم تا حالا که اخرای بازی هستم ندیدم نه صدا مشکل داشت و نه ... حالا نمیدونم چرا این قدر دوستان از باگ های بازی شکایت میکنند !!!! :18:نقل قول:
اشکال در کرک بازی هست.بعضی از شرکت ها به دلیل کرک اشتباه توش ایراداتی گذاشتن.واسه من و شما که بازی ایراد نداره شانس اوردیم.:40:نقل قول:
مشکلات نصب و اجرا در Prototype - نسخه PC
بخش دوم
مشکل لود سیوها: وقتی که قصد دارین سیوتون رو لود کنین در حین لودینگ از بازی خارج میشین. ولی وقتی که New Game میزنین هیچ مشکلی وجود نداره.
تنها راهی که به فکر میرسه اینه که وقتی بازی رو شروع کردین تا آخرش برین!
راه حل : بلاخره راه حل این مشکل پیدا شد. البته به نوعی کلک زدن حساب میشه:
- در منوی بازی رو New کلیک کنین و سپس سختی بازی رو تعیین کنین.
- یکی از اسلات ها, به غیر از اسلاتی که سیو شما در اون قرار گرفته رو انتخاب کنین. (بالفرض سیو شما در اسلات 2 قرار گرفته و اسلات 1 خالیه که اون رو انتخاب میکنین.)
- با زدن کلید Space, فیلم رو رد کنین و سپس کلید Esc رو بزنین.
- گزینه Quit و بعد Quit To Main Menu رو انتخاب و تایید کنین.
- حالا رو Continue کلیک کرده و سپس اسلاتی که قبلا در حال بازی بودین رو لود کنین. (2 فرض کرده بودیم.)
- دیگه با این مشکل رو به رو نمیشین.
اون طور که من متوجه شدم حداقل باید یک اسلات با نام Memory in Death در بازی وجود داشته باشه که با این مشکل رو به رو نشین!
پس دیگه دست به این اسلات (1) نزنین.
(خوشبختانه این روش هم برای من هم برای دوستم مجید جواب داده و به راحتی پیش میریم.)
توجه: تاکید میکنم که هر گونه مشکلات صدای بازی هیچ ربطی به کرک بازی نداره و یک کرک هم بیشتر نیست. راه حل مشکلات صدا رو عنوان کرده بودم.
مشکل لود سیوها هم که در بالا شرح دادم از خود بازیه چه کپی چه اصلی. در نتیجه هیچ فرقی هم نداره که بازی شما 2 DVD باشه و چه 3 DVD (زیپ شده و دستکاری شده) اگه هم براتون پیش نیومده شانس داشتین.
مشکل اجرای آهسته بازی: در صورتی که سیستم شما برای اجرا بازی مناسب و درایور کارت گرافیک اپدیت باشه ولی ملاحظه میکنین که افت شدید فریم در بازی دارین, حتی در منوی بازی, و میبینین که با پایین اوردن تنظیمات گرافیکی هنوز هم این مشکل پابرجاست, به صورت زیر عمل کنین:
- وارد Device Manager بشین و سپس بخش Human Interface Devices رو انتخاب کنین.
- همه مورد به غیر از موس و کی بورد رو غیر فعال کنین.
پایان...
سلام
منم همین مشکل سیو رو داشتم که طب اون چیزی که هومان جان گفتن رفتم و درست شد!
خدا خیرش بده, وگرنه این بازی رو گذاشته بودم کنا : دی
نسخه ی من دو DVD بود و اوایل این مشکل رو نداشتم ولی اواسط این مشکل برام پیش اومد!
پس ربطی به 3 یا 2 DVD بودن نداره!
صدا هم ربطی به کرک نداره!
همین کارایی که هومان جان گفتش رو انجام بدبد مشکل تون حل میشه!
موفق باشید!
:king:
آقا دمت گرم خیلی حال دادی خدا بهت حال بده:10:نقل قول:
دوستان بازی بدی هم نیستا
میشه باهاش سرگرم شد
اخه بعضی دوستان بد جوری کوبوندنش D:
مال من که بی زبون جیکش هم درنیومد:27:نقل قول:
مثل باقلوا نصب شد و حتی یه بار هم باهاش به مشکل برنخوردم(خدا پدر ناشر رو بیامرزه:31:)
به شدت موافقم:46:نقل قول:
ایشالا که به حق 5 تن به مشکل بر بخوری مهدی :دينقل قول:
اینا همش از شانسته هیچ کاری به ناشر و ماشر نداره :دي
ایشالا 1 باگ ناشناخته که خورد به هم میرسیم :دي
فقط اگه به مشکل برخوردی بیا و بگو .
موفق باشی.
دوستانی که مشکل صدا دارن این روش را امتحان کنن شاید مشکل صدا بر طرف بشه
اول به کنترول پنر بروید و بعد Sonds and audio را باز کنید و بعد طبق عکس عمل کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]