نکتش همینه دیگه..اگه بخواد بفروشه باید سریعتر بفروشه تا بیشتر از این ضرر نکنه...قیمت 960 هر روز که بگذره کمتر میشهنقل قول:
منم تکرار میکنم فقط ان 95 8 گیگ میتونه راضیت کنه تو این شرایط:20:
Printable View
نکتش همینه دیگه..اگه بخواد بفروشه باید سریعتر بفروشه تا بیشتر از این ضرر نکنه...قیمت 960 هر روز که بگذره کمتر میشهنقل قول:
منم تکرار میکنم فقط ان 95 8 گیگ میتونه راضیت کنه تو این شرایط:20:
اره راست میگی..اما چه کار کنم این ایفون بدجوری چشمم رو گرفته:13:نقل قول:
حالا الان که نه تابستون اگه شرایطش مهیا بود..میگیرمش:20:
بابا چیه داد و هوار راه انداختی؟بابا من مجوز رسمی از خانهای ایران دارم..اصلا اسم بانک هم به اسم کاربریمه...در ضمن منظورم بهره نبود که منظورم همین بهره ی بانکی بود!!!:46::2:
داداش اکشالی داره؟مگه اونموقع که خان ها بودن وضع مردم بد بود؟این فیلم ها رو نگاه نکنید ها...دارن اسم ماها رو خراب میکنن:20:
بدووووو بدووووووو وام میدیییم:31:
سلام مهدینقل قول:
خوب تو خیلی وقته فکر کنم سر نزدی...از اون موقع تا الان هزار تا بلا سر من امده و....
حمید امثال حمید هی داد و هوار کردن و اون قبلیم رو بن کردن!!!:2:
نه بابا این گوشی از من بپرسن از 400 بیشتر نمی ارزه.....چرا؟
از ان 73 چی بیشتر داره که الان 320 اینطوراست؟یه کمی سرعت ...یه اسم جدید تر! و یه رم...که همش بیشتر از 400 ارزشی نداره...بقیه چیزها هم دهن پر کنه...مثلا نگید تاچ اسکرینه...گوشی 150 تومنی nec هم تاچ اسکرینه....تازه دوربینش به کا 800 نمیرسه...ان 73 که بماند
شاد باشید:10:
داش مصی از تو دیگه بعید بود
ال سی دی تاچ دبلیو 960 رو با گوشیهای چینی مقایسه میکنی ؟؟؟
به جان مادرم امروز یه دونه از این چینی ها دستم گرفتم و باهاش کار کردم به قرآن انقدر باید فشار میدادی تا تاچش کار کنه (میترسیدم ال سی دی بشکنه !!!!)
همین دوستم که این گوشی رو خریده قبلش پ990 داشت (به خاطر پول لازمی اینو گرفته بود)
با اون پ990 کار میکردی عین هلو بود اصلآ رو ال سی دی اش نزده کار میکرد
دیگه به کلمات گیر ندین دیگه...منظورم مشخص بود..نخواستم بگم یکی هستن
فقط خواستم بگم خصوصیات جدیدش چین و با این معیارها چقدر این گوشی می ارزه و بیشترش نمیصرفه
سلام داش مهدی من هم میشناسی ؟ فکر نکنم بشناسی دیگه پیر شدیم کرک و پرمون ریخته :13:نقل قول:
نوشته شده توسط nakhordemast
به بههه به به بهههبه هبه
مصطفی خان خودتی دیگه اره؟
خوشحال شدم که شناختیم. دیگه این روزا کسی کسی رو نمیشناسه
ولی انصافا مصطفی تو خیلی خوب موندی ...با اینکه 3 بار بن شدی ولی بازم حیا نمیکنی میای سر ملت و گول میمالی :31:
واقعا ! جدیدا خیلی پروو شده ...علنا در ملئه عام ملت رو به سمت نوکیا گرایش میده...خیانت کار !!!:31::31:نقل قول:
داش مصی از تو دیگه بعید بود
به شدت موافقم باهات ! چند روزیه تو نخ p990 هستم...انشاعللاه در آینده نزدیک یدونه میستونیم !نقل قول:
با اون پ990 کار میکردی عین هلو بود اصلآ رو ال سی دی اش نزده کار میکرد
بحث گوشی چینی شد یه کیس توپ اکازیون سراغ دارم خان بزرگ خداییش آیفونو میخوره...بیا جفتی بریم تو کارش :31: :نقل قول:
نوشته شده توسط خان بزرگ
فقط خواستم بگم خصوصیات جدیدش چین و با این معیارها چقدر این گوشی می ارزه
C2000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- قابليت پخش شبكه هاي تلويزيوني داخلي (كانال يك - دو - سه - چهار - پنج - خبر - آموزش - قرآن و ...)
- دارای صفحه نمایش قابل تنظیم .
- صفحه نمايش 3" اينچ لمسي (pen) با كيفيت پخش بالا
- قابليت پخش فايل هاي صوتي و تصويري
- دوربين عكاسي و فيلمبردازي با قدرت 2 مگاپيكسل
- قابليت قرار دادن 2 سيم كارت در گوشي
- پشتیبانی از MP3/MPEG4
- بازی
- ُSMS / MMS / WAP / GPRS
- رادیو
- Bluetooth
- كارت حافظه 256 مگا بايت
- كيفت صداي بالا
- 2 عدد باطری اورجینال / شارژر / کابل USB / هد فون اورجینال
قيمت : 1,760,000ريال
نقل قول:
نقل قول:
سلام مجدد رو ماهت عزیزم باهات موافقم این روزا دیگه گوشی شده بچه بازی. یادش به خیر قدیما جنگ و دعوا یر 3310 بود و زد5 ولی خداییش هیچی زد5 نمیشه. اگر ترو تمیزشو سراغ دارید من خریدارم. میخام برگردم به ریشه ها!!!!!!!!!!!!!!!!! یه چیز خوب که هست اینه که زرت قیمت گوشیا میاد پایین برای ما زاغه نشین ها خوبه میتونیم خیلی زود گوشی های جدید بخریم . یه بار گفتم توی این چند ماه اخیر تا الان بهترین گزینه ها برای خرید همون کا800 هست و 990 عزیز خودم :40: و اگر هم موسیقی بخوای که همشون خوبن حتی w200 :27:
حمید خان عزیز ( به خان بزرگ توهین نشه) مگه میشه یادم بره این دفعه بیشتر از این تعجب کردم که تو منو شناختی . آخه بحث خصوصی با هم نداشتیم. کرک و پر کدومه تو هنوز سرحال تر از منی . من همیشه سر میزنم حد اقل یکی دوروز یک بار. اما پست نمیدم . خوب چون سوال خاصی برام پیش نمیاد . این 990 حسابی ارضام کرده . هر کار که بگی میکنه فقط نمیتونه تو بخاری نفت کنه!!! بچه های جدید هم سوالاشون باها توی پست های قبلی جواب داده شده یه سرچ بزنن پیدا میشه واسه همین حوصله پست دادن ندارم. :5:
باهات موافقم این مصطفی مرتد شده داره از نوکیا دم میزنه.
حرف اون C2000 رو نزن که چک شده درسته صداش نسبت به بقیه بهتره و بازی داره ولی خفن مزخرفه.
در ضمن بهراد جون تو میگی پی990 اگه دبلوی950 رو باش کار کنی دیگه چی میگی؟نزدیکش بشی عمل میکنه دبلیو960 که از اونم خفن تره.
بهراد جون برو گوشی این رفیقمون رو بخر و باحاش حال کن
بابا اصلا این گوشی چینیا اسمشون تاچ اسکرینه. باید اسمشونو میزاشتن مشت اسکرین:دی باید مشت بزنی رو صفحه تا عمل کنه.نقل قول:
در ضمن بهراد جون تو میگی پی990 اگه دبلوی950 رو باش کار کنی دیگه چی میگی؟نزدیکش بشی عمل میکنه دبلیو960 که از اونم خفن تره.
بهراد جون برو گوشی این رفیقمون رو بخر و باحاش حال کن
کاظم تو که باز next phone زدی. خجالت نمیکشی؟
این که درست می دونم دیگه نمی تونم آیفون بگیرم ولی بفروشم یا 82 میگیرم یا 95 8 گیگنقل قول:
خدا وکیلی باهاش کار نکردی اگه یه دو روز باهاش کار کنی با تمام مشکلاتش عاشقش میشی دیگه نه بلوتوث می خوای و نه چیز دیگه اینقل قول:
ایفون جز LCD چی داره واقعن ؟ بدون بلوتوث و خیلی از اشکالاتیکه داره هیچی نصیبت نمیشه .رفیق من داره دیگه همش داره گریه میکنه .تو کرج که خیلی افتضاح آنتن میده ...باطریش روزی یکبار احتیاج به شارژ داره تازه اونم برای 500 بار ... برنامه هاش هم که خیلی کمه ..من اگه 800 تومن داشتم فقط و فقط HTC TyTnII
میگرفتم که اسم تجاریش هم قیصر هست و واقعا یه شاهکار بینظیره در پاکت پی سی ها ..اگر هم گوشی بامکانات مولتی مدیای خوب میخوای که هم امکاناتش خوب باشه هم خرید و فروشش سهل و آسان باشه N95 ME بگیر که البته 650 تومن قیمت داره . در مجموع هر چی بگیری دوباره بعد از 3 ماه یه مدل خفن تر میاد باز دوباره روز از نو روزی از نو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یه سوال دارم میشه بگید cpu 95 قویتره یا آیفون؟
خوبه یکی هم درباره ما اینجوری فکر کردنقل قول:
اره یه n95 8gig بگیر خیلی باحاله.
از اعتیاد به کراک هم بدتره لامصب هر چی میگیرم حتی اگه بهترین باشه بعد یه مدت زده میشم ولی خدایی فروختن آیفون دومین اشتباه عمرم بودنقل قول:
اصلا این چه کاریه که ماهی یه گوشی میگیری؟ خوب یه مدت همینو داشته باش.
اگه خواستی عوضش کنی n95 8gb بگیر