كدوم مسابقات!!!؟ من كه چيزي نميبينم...
حتي 3 نفر هم نميگن كه ميخوان وقتشون رو هدر بدن تو مسابقه شركت كنن(چون جايزه نداره همينه ديگه):13:
Printable View
كدوم مسابقات!!!؟ من كه چيزي نميبينم...
حتي 3 نفر هم نميگن كه ميخوان وقتشون رو هدر بدن تو مسابقه شركت كنن(چون جايزه نداره همينه ديگه):13:
موافقم:46:نقل قول:
اگه كسي هست كه بخواد تو مسابقه شركت كنه امادگيشو اينجا اعلام كنه... خود منم اگه بخوايد بازي نميكنم تا معلوم نشه كي اوله:38::16:
اگه قوانین رو عوض نکرده باشین ( صفحه های قبل رو نخوندم ) برای همین کسی تو مسابقات شرکت نمیکند
به درك قوانين رو خودتون بزاريد لابد ميخوايد با پول پر بازي كنيد و... قوانين رو خودتون بزاريدنقل قول:
منم هستم . البته ژنرالو براي بيش از يك سال كنار گذاشته بودم و لي الان رو سيستمم نصبه . هر كه خواست بازي كنه بگه . راستي hamachi را از كجا بايد دانلود كنم؟
خوب از صفحه اول دان كننقل قول:
فعلا برو از اماتور ها شروع كن برديشون بيا باهات بازي ميكنم البته اگه دوست داري بازي كني باهام يه 3دست پت سر هم با ريپلي باهات ميزنم
پايه ام . البته زياد شاخ نيستم چون يه سال بازي نكردم ولي اگه پايه اي امشب بيا قراربذاريم با هم بازي كنيم :20::20::20:نقل قول:
امشب ساعت هفت تو سرور هماچي:iran general
pass:123456
منم ساعت 7 میام Observer میشم.در ضمن دوستانی که به مپ مسابقات اعتراض دارن: من پیشنهاد دادم که یک نفر یک روز قبل از هر مسابقه یک مپ رو دلبخواه اعلام کنه.اما کسی استقبال نکرد