منم ممنونم دستتون درد نكنه:11:نقل قول:
Printable View
منم ممنونم دستتون درد نكنه:11:نقل قول:
من این بازی رانصب کردم کرک ان هم نصب کردم وقتی بازی داخل بازی می شوم بعد 5 ثانیه از دموی اولیه از بازی می اید بیرون به نظر شما مشکل از کجاست در ضمن بعد از بیرون امدن از بازی در صفحه دسکتاپ ویستا پیغام میده این خطا را به ماکرو سافت گزارش دهید به نظر شما مشکل از ویندوز ویستا است یا بازی در ضمن سیستم من این چنین است
amd x2 4600
vga:8600gt xfx
ram: 2gb patriot
به احتمال زياد بايد از ويندوزت باشه چون من باسيستس ضعيف تر ازيكيه شما به خوبي اجرا ميشدنقل قول:
من این بازی رانصب کردم کرک ان هم نصب کردم وقتی بازی داخل بازی می شوم بعد 5 ثانیه از دموی اولیه از بازی می اید بیرون به نظر شما مشکل از کجاست در ضمن بعد از بیرون امدن از بازی در صفحه دسکتاپ ویستا پیغام میده این خطا را به ماکرو سافت گزارش دهید به نظر شما مشکل از ویندوز ویستا است یا بازی در ضمن سیستم من این چنین است
amd x2 4600
vga:8600gt xfx
ram: 2gb patriot
اخه مشکل اینجاست که من وقتی ویندوز ویستا را نصب کردم اولین کاری که کردم این بازی را نصب کردم قبل از ان هیچ نرم افزار یا بازی دیگری نصب نکردم--ممنونم که راهنمایی کردیدنقل قول:
سلام آقایون من gears of war رو تازه گرفتم ولی هروقت میرم تو بازی بعد از 2 دقیقه میندازتم بیرون.
این پیغامو میده:
WarGame-G4WLive یک اروری در رابطه با این فیل هستش.
آیا راه حلی پچی چیزی داره که این مشکل رو حل کنه.
همش به خاطر تبديل شدن نسخه به pc و اينكه ويندوزهاي ما اصل نيستند و كرك ها خوب جواب نميدن ///
دوستان من این فایل save رو کجا کپ کنم؟
اگه کپی کنم تمام act ها باز میشه؟
چون من کپی کردم اثر نداشت
دوست عزيز بايد كرك بازي رو نصب كني نسخه 1.1 بعد آنتي ويروس و فايروال رو هم غير فعال كني تا از بازي نياد بيرون.نقل قول:
بايد اينجا كپي كني البته مخفي هستش بايد اول از حالت مخفي درش بياري.نقل قول:
C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
دوست عزيز اول بازي رو كامل حذف كرده بودي وقتي ويندوز رو عوض كردي. وقتي بازي رو كامل حذف كني بدون مشكل بازي نصب ميشه رو ويستا در ضمن مشكل شما از كرك بازي كرك نسخه 1.1 رو نصب كني مشكلت حل ميشه.نقل قول: